icenex Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλό είναι στο server που παίζετε να χρησιμοποιείτε την εντολή στο chat !votekick έτσι ώστε τουλάχιστον να ψηφίζονται και να γίνονται kick απο τους υπόλοιπους παίκτες και να μην σας χαλάνε το υπολοιπο παιχνίδι. Για ban κλπ άστε το για αργότερα... πως λειτουργεί η συγκεκριμένη εντολή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου πατας στο chat j και μετά γράφεις !votekick "username" ή λέω μαλακίες?
MavroManitari Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μια χαρά καραμπανάρουν και είναι και υπερευαίσθητοι σε σημείο αηδίας...Μην αγχώνεστε όποιος cheat-άρει το ban το έχει στο έτοιμο άμα μπει σε streaming server (πχ. 4net players/GGC stream/Metabans/ACGI/κλπ.). Ο αντίπωδας είναι οτι αυτές οι εταιρίες δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την EA-DICE και ούτε το PB. Είναι κυρίως Πωλονοεταιρίες service που σου εγγυόνται τον server cheat free.Στο BF3 περισσότεροι στατιστικά μπαναρίστικαν από false positive απ' ότι cheat-άδες που έφυγαν. Αυτό πάλι που λέτε για το lagg είναι από τα πιο εύκολα να κάνεις detect αφού για να λαγκάρει εσένα ο άλλος στην ουσία επιτίθεται στον server (δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία μεταξύ PC σου και του), οπότε πιο πολύ το κόβω να παίζετε σε servers απροστάτευτους ή να είναι bug του ίδιου του netcode.
BlackBird79 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν ο "λεβέντης" χρησιμοποιεί 'tapping" το μόνο που κάνει είναι να "καθυστερεί" με τεχνητό τρόπο και επίτηδες το upload δεδομένων του προς τον server ενώ ο ίδιος κάνει τις κινήσεις του πυροβολεί, κρύβεται κλπ. και εσύ ο αντίπαλος βλέπεις stutter κλπ όταν ο server προσπαθεί να σας συνγχρονίσει. Ειδικά το BF4 suffers καθώς προσπαθεί απο την πλευρά του server να κάνει smooth το latency σε όλο το φάσμα των παιχτών, τουτέστιν laggαρει τους "χαμηλούς" για να είναι synchronized με τους υπόλοιπους παίχτες, ο άλλος έτσι έχει το πάνω χέρι στιγμιαία και φυσικά όταν το επιλέξει. Σατανικο... 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 το σκορ του ειναι ΑΦΥΣΙΚΟ. Οσο καλος και να εισαι σπανια θα κανεις τετοιο σκορ για να μην πω ποτε. εκτος αν καμπεριαζεις αλλα αυτος ριχνεται στη μαχη αφου εχει τοσα Kills. Οσο ποιο πολυ βουτας στη μαχη σαν ραμπο τοσο ποιο πολλα deaths εχεις. Θυμαμαι μια φορα που ξεκινησα με 9-1 και μετα επειδη εβγενα σε σημαιες που επεφταν κορμια ειχα 5-6 death σερι σε 3 δευτερολεπτα απο την ωρα που εβγαινα! Καποιοι σιγουρα κλεβουν, αυτο ειναι προφανες. Το active protection στα σκαφη ενεργοποιειται μονο του η πατας το Χ ? Πως βλεπεις οτι λειτουργει? το σκορ του δεν ειναι καθολου αφυσικο,ψαξε για xfactor gaming και levelcap gaming στο youtube να δεις κατι 27-0 που κανει ο τυπος και φυσικα δεν χακαρει. Αντιστοιχο περιστατικο οταν παιζαμε και με τα παιδια απο εδω ο gamingrecipe ειχε κανει 50-6 οταν ειχα δει τα stats σε εναν γυρο,μετα μπορει και να ανεβηκε. τσεκαρε δικο μου χτεσινο σκορ. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/465550679564908352/906913927/
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εδώ είναι ο server που έγινε το "κακό" προχτές: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/f326453d-0d6b-4402-83a5-83d33e4359d9/GPR-24-7-HC-Fast-vehicle-respawn-XLRstats/ Ο καθένας μας μπορεί να έχει την άποψή του. Σε λίγο θα μας πείτε, κάποιοι, πως δεν έχει luckers το παίγνιο... Όσο για το χτεσινό σκηνικό, ας έρθει ο οποιοσδήποτε σε HC server να κάνει στο έδαφος τέτοιο score, με τανκ... Με απέναντί του squad ολόκληρη, όχι με το ΑΑ πίσω στη βάση (όποως καλή ώρα ο ένας από τους admins@Rinnegati)... Ο λεβέντης έτρωγε απανωτά RPG/TOW/tank-shells, δεν τον επισκεύαζε κανείς και μας θέριζε. Με 2-3 το πολύ, κατάφατσα (όχι πίσω), κατέστρεφε οτιδήποτε (και η μία πήγαινε χαμένη λόγω ΑΡ). Δεν γκρινιάζω συχνά για παίχτες (για το παιγνίδι, συχνότατα ), αλλά η "πλάκα" έχει και τα όριά της.
rhomio Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 πραγματικα κανενας. Μπορει να μου πει κανεις πως παιζω με καραμπινα σοβαρα; εχω δει τα βιντεο του gaming recipe,εχω δει βιντεο απο ξενους παικτες παρ ολα αυτα ΔΕΝ μπορω να κανω αυτο που βλεπω για κανενα λογο. Τον εχω μπροστα μου,σημαδευω και πρεπει να ριξω 2-4 για να τον κατεβασω!!! Δοκιμασε να παιξεις με τα 12G darts διοτι οι περισσοτεροι πια κυκλοφορουν με defensive field upgrade γιαυτο και χρειαζεσαι να βαρεσεις 2 φορες και παραπανω, αυτο ομως γινεται με τα buckshot. Νομιζω με τα darts θα χρειαστεις μονο μια. Δοκιμασε και πες μας.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 μεχρι στιγμης εχω ανοιξει εως την Μ1014 που ειχες κανει review και απο την QBS εχω μονο τα slug. Ομως μεχρι να ανοιξω τα παντα θα χαλασω τα στατιστικα που φτιαχνω ενα μηνα περιπου :Ρ αν παω σε unranked servers μετραει το k/d κανονικα; ξεκλειδωνονται αναβαθμισεις; ασχετο με το θεμα μου σχετικο με το παιχνιδι για οσους δεν εχουν fb η δεν παρακολουθουν τη σελιδα το BF στο fb εχουν φτιαξει ringtone song themes https://soundcloud.com/battlefield_official
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ομως μεχρι να ανοιξω τα παντα θα χαλασω τα στατιστικα που φτιαχνω ενα μηνα περιπου :Ρ Έχουν σημασία τα στατιστικά; Άμα λες μη χαλάσω το ένα μη χαλάσω το άλλο, τότε παίζε μόνο assault με το καλύτερο όπλο και ξεκίνα να θερίζεις. Δοκίμασέ τα όλα τα όπλα, παίξε να ευχαριστηθείς Όταν δεν αγχώνεσαι μη πεθάνεις κλπ θα δεις ότι θα αποδίδεις καλύτερα. Ούτως συ άλλως κανένας μας δε μπορεί να φτάσει τους number one παίκτες... Αυτοί ξημεροβραδιάζονται και έχουν και προϋπηρεσία στο battlefield χρόνια!! Στο BF3 είχα δει κάποιον που έλεγε εγώ είμαι ο 67 καλύτερος στο AK-74.... Χέστηκε η Φατμέ στο γενιτζαμί... 2
Xristaras12 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 προσωπικα εχουν λιγο ναι. Επισης δεν χαριζω deaths σε κανενα βρωμοκαμπερη χακερα που παιζει για το e-penis και να καυχιεται οτι μαμησα κοσμο κλπ. Εγω παιζω αρχικα για να μαθω να παιζω σωστα,δευτερον για τη διασκεδαση και την παρεα(οταν υπαρχει αυτη)και τριτον για να κανουμε σωστα το "χρεος" σαν παικτες(m-com arming,flag defending κλπ) εχω κλαψει ενω πανω σε reloading animation θα μπορουσα να ειχα τερματισει το συγκεκριμενο γυρο και τους ειχα κανονικα(ηταν με πλατη μπροστα μου- εγω ο μλκας απ τη τοση υπεριφανεια περιμενα να κανει full reload το famas )
MavroManitari Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Έχουν σημασία τα στατιστικά; Άμα λες μη χαλάσω το ένα μη χαλάσω το άλλο, τότε παίζε μόνο assault με το καλύτερο όπλο και ξεκίνα να θερίζεις. Δοκίμασέ τα όλα τα όπλα, παίξε να ευχαριστηθείς Όταν δεν αγχώνεσαι μη πεθάνεις κλπ θα δεις ότι θα αποδίδεις καλύτερα. Ούτως συ άλλως κανένας μας δε μπορεί να φτάσει τους number one παίκτες... Αυτοί ξημεροβραδιάζονται και έχουν και προϋπηρεσία στο battlefield χρόνια!! Στο BF3 είχα δει κάποιον που έλεγε εγώ είμαι ο 67 καλύτερος στο AK-74.... Χέστηκε η Φατμέ στο γενιτζαμί... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις σημασία στα στατιστικά. Ακόμη και εάν "τα φτιάξεις" δεν προσφαίρει τίποτα!! Πχ last time I checked έχω KDR 1.4 yet κάνω κόσκινο 110lvl τυπάδες με 2μισι KDR και πάνω. Δεν σου προσφαίρει τίποτα το να παίζεις με τα stats. Είναι καταδίκη για να βαρεθείς γρήγορα το παιχνίδι. Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό από τα πολύ καλά κομμάτια τουλάχιστον από Ελλάδα λόγω του ότι έχω φάει ban στο BF3 άπό μερικούς server μόνο λόγω stats σε ορισμένα παιχνίδια και επειδή έχω βαρεθεί προσκλήσεις από clan γνωστές ελληνικές και άπο το εξωτερικό. Ο λόγος που μένω "unclaned" είναι γιατί μου αρέσει να περνάω καλά και όχι να σπάζομαι όταν βλέπω 0/10 (τραβιγμένο λίγο αλλά σου λέω). 1
spyros007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν ο "λεβέντης" χρησιμοποιεί 'tapping" το μόνο που κάνει είναι να "καθυστερεί" με τεχνητό τρόπο και επίτηδες το upload δεδομένων του προς τον server ενώ ο ίδιος κάνει τις κινήσεις του πυροβολεί, κρύβεται κλπ. και εσύ ο αντίπαλος βλέπεις stutter κλπ όταν ο server προσπαθεί να σας συνγχρονίσει. Ειδικά το BF4 suffers καθώς προσπαθεί απο την πλευρά του server να κάνει smooth το latency σε όλο το φάσμα των παιχτών, τουτέστιν laggαρει τους "χαμηλούς" για να είναι synchronized με τους υπόλοιπους παίχτες, ο άλλος έτσι έχει το πάνω χέρι στιγμιαία και φυσικά όταν το επιλέξει. Σατανικο... συνεβει και σε μενα
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πάντως Χρήστο να ξέρεις ότι αν σε ενδιαφέρουν τα στατιστικά θα μείνεις μια ζωή στο Team Deathmatch. Γιατί σε ένα conquest αν παίζεις μόνο πεζός δε μπορείς να έχεις ένα σκορ πχ 32-4.
Πέτρος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το active protection στα σκαφη ενεργοποιειται μονο του η πατας το Χ ? Πως βλεπεις οτι λειτουργει? To ενεργοποιείς εσύ, όποτε επιλέξεις, με το "Χ" (ή ότι έχεις ορίσει για αντίμετρα). Θέλει 1-2" να ενεργοποιηθεί, οπότε το όχημά σου αναβοσβήνει πράσινο (εξωτερικά). Σε αυτό το χρονικό διάστημα που είναι ενεργοποιημένο, ότι σου ρίχνουν το βλέπεις να ανατινάζεται λίγο μπροστά σου (σαν τείχος φωτιάς)...αντίστοιχα βλέπεις το ίδιο όταν ρίχνεις σε κάποιον. Μετά από λίγο (ελάχιστα) αρχίζει και αναβοσβήνει κόκκινο -εδώ, δεν γνωρίζω αν λειτουργεί και απλά υποδηλώνει πως τελειώνει, αν έχει μειωμένη δραστικότητα ή δεν λειτουργεί καθόλου. Αφού το χάσει(ς) τελειως, περιμένει(ς) να ξαναγεμίσει...αργεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα