Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.cowboytv.gr/2013/11/22/battlefield-not-an-annual-title/

Γιατί το Battlefield δεν είναι ετήσιος τίτλος

(αν και παλιό το άρθρο,κολάει πιστεύω αν και είναι κάπως..)

----

μα γιατί δεν είναι;Να πιάσουν να το κάνουν κάθε 6 μήνες,ξέρετε πόσα λεφτά θα κερδίσουν και τί πατάτες θα βγάζουν;

Να δείτε το cod που έχει γίνει η σαπουνόπερα ΝΟ1 στα fps,και από πίσω ακολουθεί το bf..

Τί χαζοί άνθρωποι ρε φίλε,και νομίζουν πως θέλουμε κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια το ίδιο πράγματα..

Πραγματικα ρε φιλε αυτο το πραγμα που βγαζουν καθε χρονο ειναι ξεφτιλα.

Ειδικα στο cod το εχουνε ******** το πραγμα, καθε χρονο και χειροτερο, καθε χρονο και περισσοτερα 13χρονα να σκανε το 50αρι.

Πρεπει ολοι να μιμηθουν το παραδειγμα του the elder scrolls και του gta που κανουν 5 χρονια να βγουν αλλα καθε φορα μας αφηνουν με το στομα ανοιχτο.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πραγματικα κανενας.

Μπορει να μου πει κανεις πως παιζω με καραμπινα σοβαρα;

εχω δει τα βιντεο του gaming recipe,εχω δει βιντεο απο ξενους παικτες παρ ολα αυτα ΔΕΝ μπορω να κανω αυτο που βλεπω για κανενα λογο.

Τον εχω μπροστα μου,σημαδευω και πρεπει να ριξω 2-4 για να τον κατεβασω!!!

Slug και headshot...ΤΕΛΟΣ!

Δημοσ.

Κι ότι έλεγα πως έχει στρώσει η κατάσταση...

2ο ολόκληρο γύρο, δεν έβγαλα.

DX error, και πάλι DX error, ξανά μανά DX error...

Άλλαξα οδηγούς, άλλαξα θέση στην κούπα του καφέ, άλλαξα τα πάντα, τα ίδια και τα ίδια.

Μέχρι προχτές, βράχος.

Τίποτα δεν άλλαξα, τίποτα δεν πέρασα, τίποτα δεν (ξε)ρύθμισα.

Αυτές οι φρίκες που τρώει (για το PB το οποίο αρνείται να αναβαθμιστεί μόνο του, δε συζητάμε...) κάποιες φορές, δεν έχω λόγια.

Δημοσ.

Παίζω assault με F2000 αλλά αυτό το δράμα με το reloading time έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει και το γύρισα σε AEK. Καμία καλύτερη πρόταση;

Δημοσ.

Παίζω assault με F2000 αλλά αυτό το δράμα με το reloading time έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει και το γύρισα σε AEK. Καμία καλύτερη πρόταση;

Ε γιαυτό υπάρχει το reloading time για να τα μελετάμε όλα...προσωπηκά τον Μεδίκο τον παίρνω μόνο με scar-holo-supressed

πραγματικα κανενας.

εχω δει τα βιντεο του gaming recipe,εχω δει βιντεο απο ξενους παικτες παρ ολα αυτα ΔΕΝ μπορω να κανω αυτο που βλεπω για κανενα λογο.

Μη το κουράζεις με οδηγούς κλπ. Απλά παίζε πολύ και θα ρθει από μόνο του. Ειδικά στα FPS ότι έχει να κάνει με σημάδεμα και mechanics τα αποκτάς εμπειρικά και μάλιστα υποσυνείδητα (πχ. πόσο πάνω να ρίξω οβίδα με το tank για να πέσει εκεί). Πολλοί πχ παίρνουν ελικόπτερο και δεν την παλεύουν με τα πυραυλάκια καμία και τελικά το παρατάνε και το πάνε πεζοί για όλη τους την ζωή χάνοντας την χαρά του παιχνιδιού.

Το μυστικό είναι κουράγιο και υπομονή...το λιώνεις και μαθαίνεις. Κάθεσε κάνεις σε άπειρα games την προπόνηση σου. Με το να παίρνεις μασημένη τροφή από guides δεν κερδίζεις πολλά. Άλλη η χαρά του να ανακαλύπτεις τρικάκια παιχνιδιού μόνος σου!

Δημοσ.

πραγματικα κανενας.

Με shotgun μη σημαδεύεις κεφάλι .Σημάδεψε στη μέση του σώματος για να πάνε όλα τα σκάγια επάνω του,και έτσι να κάνεις one shoot kill . Όταν σημαδεύεις κεφάλι τα μισα σκάγια πάνε στον αέρα και έτσι το damage είναι λιγότερο..... ;)

Δημοσ.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/465568446112340800/178769060/

Ρίξτε μια ματιά στον 1ο σε kills.

Δείτε το γενικό του k/d και δείτε τί έκανε στην πίστα.

Βρέθηκα απέναντί του με άρμα, 5-6 φορές... Τα ίδια ακριβώς έχουμε απάνω...

Ποτέ μα ποτέ δεν τον γρατζούνισα... Έριχνε ταυτόχρονα όλη η ομάδα μου με RPG για να καταφέρουμε κάτι...

Μη μου πείτε για active protection...το βλέπω πότε λειτουργεί και πότε όχι...

Επίσης, μια ερώτηση: Γιατί το ΑΡ σε κάποια βλήματα λειτουργεί συνεχώς μέχρι να εξαντληθεί και όταν φάει ένα μεγάλου διαμετρήματος, παύει? Λειτουργία του?

Ακόμα...

Παίζω χτες (όσο λειτούργησε) και στην Paracel παρατηρώ το εξής:

Στη squad μου, υπάρχει "λεβέντης" ο οποίος συνοδεύεται από "αύρα"...

Εξηγώ: Παρατηρώ στο αεροπλάνο που πετάει, corruption στα γραφικά γύρω του...σε κανένα άλλο αεροπλάνο/ελικόπτερο/όχημα.

Κάποια στιγμή, πηδάει, και ενώ πέφτει με αλεξίπτωτο, υπάρχει το ίδιο corruption γύρω του, το οποίο συνεχίζεται και στο έδαφος.

Ταυτόγχρονα, ανεβαίνει το lag στο server τρελά...όσο είναι κοντά μου...όσο απομακρύνεται, τόσο μειώνεται το φαινόμενο (για εμένα, έπεφτε τρελό κράξιμο στον DRS χτες).

Για πείτε τη γνώμη σας...Δυστυχώς έφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο DX error, και δεν ασχολήθηκα ούτε να δω πόσο πήγε ο τύπος ούτε γενικά τί έπαιζε.

Δημοσ.

το σκορ του ειναι ΑΦΥΣΙΚΟ. Οσο καλος και να εισαι σπανια θα κανεις τετοιο σκορ για να μην πω ποτε.

εκτος αν καμπεριαζεις αλλα αυτος ριχνεται στη μαχη αφου εχει τοσα Kills. Οσο ποιο πολυ βουτας

στη μαχη σαν ραμπο τοσο ποιο πολλα deaths εχεις. Θυμαμαι μια φορα που ξεκινησα με 9-1

και μετα επειδη εβγενα σε σημαιες που επεφταν κορμια ειχα 5-6 death  σερι σε 3 δευτερολεπτα απο την ωρα που εβγαινα!

Καποιοι σιγουρα κλεβουν, αυτο ειναι προφανες.

Το active protection στα σκαφη ενεργοποιειται μονο του η πατας το Χ ? Πως βλεπεις οτι λειτουργει?

Δημοσ.

@Πέτρος

Φίλε καλημέρα, αυτό που παρατήρησες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι το λεγόμενο "tapping" στην gaming community και είναι απο τα πιο δύσκολα cheats να τα κάνει detect ο server.

Γενικά δημιουργεί τεχνικά lag στο γύρω περιβάλλον του έτσι ώστε εσύ να μην μπορείς να τον πετύχεις καθώς "σε έχει πιάσει λόξυγγας", ενώ εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα φυσικά να σε πετύχει...

Μου έτυχε και εμένα μια - δύο φορές στο BF4.

Μόλις πλησίαζες ο παίκτης είχε μια άυρα σαν μάυρη τρύπα γύρω του που σε ρούφαγε και laggaρες τρελλά...ενώ σε έιχε ξαπλώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Το είχα δεί και όταν είμασταν συμπάικτες να ξαπλώνει αντιπάλους που είχαν μείνει σαν σε επιτόπου τροχάδην!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια τι ψαχνετε εδω υπαρχουν αλλοι με 100000 kills και 1000 deaths.Απο τη μια ο netcode και απο την αλλη ο καθε loser με τα cheat μας εκαναν να φυγουμε απο το game.Ενταξει cheater παντα θα υπαρχουν αλλα τουλαχιστον να δουλευε σωστα το παιχνιδι και απο εκει και περα ο καθενας θα καταλαβαινε ποιος παιζει καθαρα.

Δημοσ.

@Πέτρος

Φίλε καλημέρα, αυτό που παρατήρησες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι το λεγόμενο "tapping" στην gaming community και είναι απο τα πιο δύσκολα cheats να τα κάνει detect ο server.

Γενικά δημιουργεί τεχνικά lag στο γύρω περιβάλλον του έτσι ώστε εσύ να μην μπορείς να τον πετύχεις καθώς "σε έχει πιάσει λόξυγγας", ενώ εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα φυσικά να σε πετύχει...

Μου έτυχε και εμένα μια - δύο φορές στο BF4.

Μόλις πλησίαζες ο παίκτης είχε μια άυρα σαν μάυρη τρύπα γύρω του που σε ρούφαγε και laggaρες τρελλά...ενώ σε έιχε ξαπλώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Το είχα δεί και όταν είμασταν συμπάικτες να ξαπλώνει αντιπάλους που είχαν μείνει σαν σε επιτόπου τροχάδην!

τώρα τελευταία το συναντάω συχνά το συγκεκριμένο κ η πλάκα είναι οτι σημαδευω σωστά κ δεν του κάνω καθόλου ζημιά..Γενικά τετοιά άτομα τα κάνω report(wh/aim ktl)..Ας με διορθώσει κάποιος report κάνεις πηγαίνοντας στο προφιλ κάποιου κ πατάς εκεί που λέει full report ή μαλακία έκανα??

Δημοσ.

εγω παιζω καθαρα και το ευχαριστιεμαι. Βεβαια σπαζομαι απο μερικους και ελπιζω να τους banaroyn ξαφνικα και να πληρωνουν

accounts. Κατι πρεπει να κανει η εταιρεια. Σιγουρα βλεπει τα cheats...

Δημοσ.

ε καλά εδώ δεν ασχολούνται με τα bugs κτλ με αυτό θα ασχοληθούν? Σίγουρα πέφτουν ban αλλά δεν ρίχνουν όλο το βάρος να εξαλείψουν τους cheaters αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν αν αξιωθούν να φτίαξουν το παιχνίδι πρώτα.

Δημοσ.

Καλό είναι στο server που παίζετε να χρησιμοποιείτε την εντολή στο chat !votekick έτσι ώστε τουλάχιστον να ψηφίζονται και να γίνονται kick απο τους υπόλοιπους παίκτες και να μην σας χαλάνε το υπολοιπο παιχνίδι.

Για ban κλπ άστε το για αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...