Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζει κάποιο παιδί πως νοικιάζουμε σέρβερ? ή αν έχει κάποιο λινκ. και πως περνάμε αυτό πως λέγετε όπως βλέπεις το killcam αριστερά? emblem?

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν εξαιρεσεις ωρες ωρες που με τρωvε πισω απο τοιχο ολα καλα γενικα :-)

δεν είναι κακό να σε τρώνε πίσω απο τοίχους ,ίσα ίσα πιό ρεαλιστικό εμένα μου κάνει.

Δημοσ.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/community-test-environment/

Επίσημη Battlefield 4 Beta... μετά το launch = fail!

Όχι ακριβώς. Το περιβάλλον του BF4 είναι προτόγνωρα ανοιχτό για FPS παιχνίδι. Είδαν πως αυτό προκαλεί πολλά bugs...Συγγνώμη ποια open world παιχνιδάρα δεν ξεκίνησε bugged? Ξεχάσαμε το GTA IV? το Skyrim? FarCry 2? AC II? Απλά η διαφορά είναι οτί τώρα επειδή είναι multiplayer based παιχνίδι τα bugs προκαλούν πολλά περισσότερα κλαψουρίσματα και κάθε νούμπης που δεν τα πάει καλά κλαψουρίζει αβέρτα...

That being said, το παιχνίδι έχει πάρα πολλά bugs κακά τα ψέματα αλλά όχι "προτόγνωρα" τόσα πολλά σε σχέση με το παρελθόν. Το 3 δεν είχε λιγότερα, απλά τότε το "WOW WHAT A GAMEE" effect κάλυπτε κάθε γκρίνια. Ενώ τώρα κακομαθημένοι με το 4 και βλέποντας πως δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα βελτιωμένο η γκρίνια κυριαρχεία γιατί πλέον δεν υπάρχει WOW.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση το 4 με το 3. Το 4 είναι το πιο bugged game κατά το launch που έχω δει στη gaming καριέρα μου και είμαι και 32άρης πλέον.

Δημοσ.

Οταν ειχα παιξει την beta μου ειχε φανει απιστευτα κακογραμμενο το παιχνιδι. Τωρα σκεφτομαι να το αγορασω, βελτιωθηκε καθολου απο τοτε;

Υπαρχει περιπτωση με το συστημα της υπογραφης να το παιξω σε 1440p, εστω και low settings;

Δημοσ.

Εχει κανεις Cyta VDSL 35  περιοχή Καμαρα Θεσ/νικη  να μου πει τί ping εχει? Ενδιαφερεται ενας φιλος να παρει το παιχνιδι και θελουμε μια αποψη για την αποδοση του δικτυου.

Άσε την VDSL και προτίμησε ADSL με fastpath profile

Δημοσ.

εχω κανει ετηση στο platoons greek insomnia δεχτητε με! manos1990

και μου λετε λιγο πως δουλευουν τα plattons?

ευχαριστω!

Δημοσ.

http://www.cowboytv.gr/2013/11/22/battlefield-not-an-annual-title/

Γιατί το Battlefield δεν είναι ετήσιος τίτλος

(αν και παλιό το άρθρο,κολάει πιστεύω αν και είναι κάπως..)

----

μα γιατί δεν είναι;Να πιάσουν να το κάνουν κάθε 6 μήνες,ξέρετε πόσα λεφτά θα κερδίσουν και τί πατάτες θα βγάζουν;

Να δείτε το cod που έχει γίνει η σαπουνόπερα ΝΟ1 στα fps,και από πίσω ακολουθεί το bf..

Τί χαζοί άνθρωποι ρε φίλε,και νομίζουν πως θέλουμε κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια το ίδιο πράγματα..

Δημοσ.

μα γιατί δεν είναι;Να πιάσουν να το κάνουν κάθε 6 μήνες,ξέρετε πόσα λεφτά θα κερδίσουν και τί πατάτες θα βγάζουν;

Να δείτε το cod που έχει γίνει η σαπουνόπερα ΝΟ1 στα fps,και από πίσω ακολουθεί το bf..

Τί χαζοί άνθρωποι ρε φίλε,και νομίζουν πως θέλουμε κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια το ίδιο πράγματα..

Το αγοραστικό κοινό είναι τα πιτσιρίκια...τα πιτσιρίκια δεν βαριόυνται δώσε τους στολές/πίστες/όπλα και πάρ' τους την καρδιά

Εδώ στο LoL πχ και άλλα free to play, βγάζουν SKINS και κάθονται και πληρώνουν να τα πάρουν...seriously πιο θα πλήρωνε extra στο BF4 για το καινούργιο artic camo για το SCAR?

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικα κανενας.

Μπορει να μου πει κανεις πως παιζω με καραμπινα σοβαρα;

εχω δει τα βιντεο του gaming recipe,εχω δει βιντεο απο ξενους παικτες παρ ολα αυτα ΔΕΝ μπορω να κανω αυτο που βλεπω για κανενα λογο.

Τον εχω μπροστα μου,σημαδευω και πρεπει να ριξω 2-4 για να τον κατεβασω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...