Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αληθεια με τα οχηματα ειδικά απο μερικους που τα κατεχουν ελικοπτερα κτλ πας αδιαβαστος στο αψε σβησε αλλά ολα μια ιδέα ειναι..Εγω προσφερομαι για παρεα οποτε θελησει κανενας να μπουμε σε κανα σερβερ να κανουμε προπονηση..οποιος θελει ας στειλει μηνυμα.

εμενα τα πολλα death ειναι απο ιπταμενα και μαλακιες του στυλ βγαινω ξαφνικα μεσα σε πανικο και ειμαι death στα 3 sec ! ... αλλιως θα ειχα 1/1 αναλογια. τωρα ειμαι αρκετα χαμηλα καπου στο 0,40?

θα το ξαναδω

κ εγώ εκει το είχα μεχρι να μαθω κ σιγα σιγα το ανεβασα τωρα ειμαι στο 0.89 νομιζω κ συνηθως κανω θετικα παιχνιδια στην χειρότερη 1/1 απλά ειχα πολλους ψοφους κ δυσκολα να καλυψεις 1000 deaths τι στιγμη που τα σκορ μου κυμαινονται σε κανονικες πιστες μεχρι 20 Kill μεσο ορο. και κ 10-15 death μεσο ορο κ αυτο...

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρήστο εγώ πάλι με το RPG έκανα τις καλύτερες δουλειές! Και όχι ενάντια σε οχήματα αλλά ενάντια σε πεζικό!!! Από ότι θυμάμαι έχω φάει και μπαν επειδή χρησιμοποιούσα RPG εναντίων πεζικού!

Δημοσ.

Μιας και είδα να ρωτάτε και για το ΑΕΚ

Το scar δε με βόλεψε προσωπικά, επιστρέφοντας να το ξαναδοκιμάσω το μεγαλύτερο παράπονο μου είναι το rate of fire

To ACE 23 είναι εύκολο όπλο, η διαφορά του όταν το ξεκλείδωσα με το scar ήταν πολύ μεγάλη και κατευθείαν πήγα και ξεκλείδωσα όλα τα black packs

Με το ΑΕΚ είχα παίξει ελάχιστα πριν ξεκλειδώσω το ACE, αλλά θυμόμουν ότι μου άρεσε, και μετά που πήρα τα packs του 23, είπα να το δοκιμάσω πάλι.

ΙΜΗΟ το ΑΕΚ είναι που σου δίνει την μεγαλύτερη ευχαρίστηση μετά από κάθε kill, είναι γρήγορο, και αυτό βοηθάει πάρα πολύ σε όλες τις περιπτώσεις

Είτε κρυμμένος ρίχνοντας μια ματιά και αδειάζοντας τις σφαίρες ή πρόσωπο με πρόσωπο,

Γενικά ναι θέλει λίγο κόπο να στοχεύσεις, αλλά με το που εξασκηθείς, το θεωρώ σκέτη ευχαρίστηση το οπλάκι!

Γενικά τείνω να χρησιμοποιώ πολύ τα irnv / flir στα περισσότερα όπλα τον τελευταίο καιρό

Δημοσ.

Δύσκολα τόσο γρήγορα και μετά την φάπα που έφαγε από το BF4...μάλλον κανα Homefront 2

καλα ετσι κα γινοταν κατι τετοιο θα παιζαμε ξυλο με τα παιδια στη ea υστερα απο 165 ωρες beta testing που εχω κανει στο παιχνιδι.

Αποφασισα σημερα λοιπον να παιξω conquest large σημερα,και γενικοτερα κατι αλλο περα απ το κλασσικο TDM.

Άμα πήρες το BF4 για το TDM δεν το τιμάς το εργαλείο....Ο μέσος BF4 παίχτης ΠΡΕΠΕΙ να παίζει Conquest large/Rush/Squad Rush και πότε πότε κανένα TDM... Το tactical κομμάτι του παιχνιδιού είναι όλο το ζουμί όχι το μπουλούκι του TDM

Δημοσ.

πω και γω!

είναι match που γαμαω και κάποια αλλά που κάνω άθλια score!

χρίστο για αρχή στο conquest θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από μικρούς χάρτες ( shanghai,locker,την άλλη με τπ φράγμα) μέχρι να μπεις στη φιλοσοφία!

για τα οχήματα μπορείς να μπεις και σε κανένα άδειο server να κανείς εξάσκηση!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

μεχρι στγμης επαιξα conquest large στην silk road και το ευχαριστηθηκα κανοντας αμυνα στη D flag ως support Με το AK5C/93R/C4/Ammo.

με τα τανκ κλπ δεν εχω θεμα στην οδηγηση απλα πρεπει καθε λιγο και λιγακι να κοιταζεις τριγυρω για αντιπαλους και ψιλοχανομαι,Ασε που πρεπει να εισαι engineer η να εχεις καποιον μαζι να στο επιδιορθωνει. Με τα ιπταμενα δεν το εχω καν.Μπηκα στο test range και μπορω να σηκωσω και να κανω 2-3 σβουρες το ελικοπτερο πριν το χασω τελειως.Για μαχητικο δεν μιλαμε καν,ευθεια και οσο παει :Ρ

η αληθεια με τα οχηματα ειδικά απο μερικους που τα κατεχουν ελικοπτερα κτλ πας αδιαβαστος στο αψε σβησε αλλά ολα μια ιδέα ειναι..Εγω προσφερομαι για παρεα οποτε θελησει κανενας να μπουμε σε κανα σερβερ να κανουμε προπονηση..οποιος θελει ας στειλει μηνυμα.

κ εγώ εκει το είχα μεχρι να μαθω κ σιγα σιγα το ανεβασα τωρα ειμαι στο 0.89 νομιζω κ συνηθως κανω θετικα παιχνιδια στην χειρότερη 1/1 απλά ειχα πολλους ψοφους κ δυσκολα να καλυψεις 1000 deaths τι στιγμη που τα σκορ μου κυμαινονται σε κανονικες πιστες μεχρι 20 Kill μεσο ορο. και κ 10-15 death μεσο ορο κ αυτο...

περασε με στις επαφες σου αν δεν με εχεις στο origin,γενικοτερα ψαχνομαι για ατομα να παιζω παρεα. Αν θες να ανεβασεις K/D μπαινε σε σερβερ με πολλα τικετ και λιγα ατομα.Εχω μαρκαρει 2-3 αν σε ενδιαφερουν,ειτε με Pistol only ειτε με bolt action+pistol ειτε κανονικα.

Χρήστο εγώ πάλι με το RPG έκανα τις καλύτερες δουλειές! Και όχι ενάντια σε οχήματα αλλά ενάντια σε πεζικό!!! Από ότι θυμάμαι έχω φάει και μπαν επειδή χρησιμοποιούσα RPG εναντίων πεζικού!

Με RPG καταφερα να κανω Multi kill σε τρομερη φαση και αυτο πιθανολογω κατα τυχη.Σποταρω ελικοπτερο γεματο και το βλεπω να κατεβαινει σε κοντινη αποσταση για επιδιορθωση απο μηχανικο.Τραβαω το RPG και σημαδευω λιγο πιο πανω απ το ελικοπτερο.Αποτελεσμα,η ρουκετα εκανε βουτια ακριβως στο ελικοπτερο και τους ρημαξα ολους.Απο τοτε τιποτα,σημαδευω τα τανκ αλλα κανει 23 damage αν θυμαμαι καλα για αυτο και επιλεγω C4.

Εναντίον πεζικού πάει το SRAW σύννεφο

και αυτο ναι αλλα πιστευω το RPG εχει γρηγοροτερο χρονο γεμισματος.

Μιας και είδα να ρωτάτε και για το ΑΕΚ

Το scar δε με βόλεψε προσωπικά, επιστρέφοντας να το ξαναδοκιμάσω το μεγαλύτερο παράπονο μου είναι το rate of fire

To ACE 23 είναι εύκολο όπλο, η διαφορά του όταν το ξεκλείδωσα με το scar ήταν πολύ μεγάλη και κατευθείαν πήγα και ξεκλείδωσα όλα τα black packs

Με το ΑΕΚ είχα παίξει ελάχιστα πριν ξεκλειδώσω το ACE, αλλά θυμόμουν ότι μου άρεσε, και μετά που πήρα τα packs του 23, είπα να το δοκιμάσω πάλι.

ΙΜΗΟ το ΑΕΚ είναι που σου δίνει την μεγαλύτερη ευχαρίστηση μετά από κάθε kill, είναι γρήγορο, και αυτό βοηθάει πάρα πολύ σε όλες τις περιπτώσεις

Είτε κρυμμένος ρίχνοντας μια ματιά και αδειάζοντας τις σφαίρες ή πρόσωπο με πρόσωπο,

Γενικά ναι θέλει λίγο κόπο να στοχεύσεις, αλλά με το που εξασκηθείς, το θεωρώ σκέτη ευχαρίστηση το οπλάκι!

Γενικά τείνω να χρησιμοποιώ πολύ τα irnv / flir στα περισσότερα όπλα τον τελευταίο καιρό

δοκιμασε το scar με σιγαστηρα και angled grip,και coyote αν εχεις.κλωτσαει πολυ λιγοτερο.

Χωρις σιγαστηρα μαμιεται.

Προσωπικα το scar με εμαθε να σημαδευω ωστε να μην χανω μαχες απο γρηγοτοτερα οπλα(το 99% των υπολοιπων δηλαδη)απλα με τον γεμιστηρα του δεν πας και πολυ μακρια,χρειαζεσαι support για σφαιρες και συνεχεια reload.

Δημοσ.

για μένα το κακό είναι το καμπέρομα. μιλάμε μερικά άτομα το έχουν αναγάγει σε επιστήμη. Χρήστο άσε τα C4 για τα άρματα, πάρε engineer και διέλυσε ένα άρμα με την συγκόλληση :P αφού θα πάω που θα πάω υπέρ πάντως πατρίς τουλάχιστον να πάρω μαζί μου και κανά 2-3 ακόμα :P

Δημοσ.

για μένα το κακό είναι το καμπέρομα. μιλάμε μερικά άτομα το έχουν αναγάγει σε επιστήμη. Χρήστο άσε τα C4 για τα άρματα, πάρε engineer και διέλυσε ένα άρμα με την συγκόλληση :P αφού θα πάω που θα πάω υπέρ πάντως πατρίς τουλάχιστον να πάρω μαζί μου και κανά 2-3 ακόμα :P

Πρέπει να πετύχεις μόνο noob/κολλημένο όχημα για να δουλέψει η συγκόληση...έτσι όπως το έχουν κάνει κοπανάει ο άλλος shift και μπρος και σου έφυγε. Το C4 είναι πολύ πιο effective και ειδικά άμα κάνεις την νουμπο-τρολλιά bike-quadbike καμικάζι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ρίξεις tank. Αρκεί να μην οδηγείς ανοιχτά και σε σποτάρουν οπότε σε περιμένει με την κάννη στη μούρη

• Like 1
Δημοσ.

περασε με στις επαφες σου αν δεν με εχεις στο origin,γενικοτερα ψαχνομαι για ατομα να παιζω παρεα. Αν θες να ανεβασεις K/D μπαινε σε σερβερ με πολλα τικετ και λιγα ατομα.Εχω μαρκαρει 2-3 αν σε ενδιαφερουν,ειτε με Pistol only ειτε με bolt action+pistol ειτε κανονικα.

σε έχω ηδη με το ονομα Dy1ngw1sh οποτε με πετυχεις μεσα η σε πετυχω θα σου στειλω..

Btw εγω τώρα τελευταια παίζω όλες τις κλασεις εκτος ρεκον με sks το όπλο απλά θερίζει αμα το μάθεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εξαιρεσεις ωρες ωρες που με τρωvε πισω απο τοιχο ολα καλα γενικα :-)

Επεξ/σία από greeneye

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...