greeneye Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 πολυ σωστο σε βρισκο. Μπραβο! Ισως παιδια τα 20-30 ms τελικα να εχουν μεγαλη σημασια στο απολυτο τετ α τετ που ο καθενας βλεπει τον αλλο αμεσως ξεκαθαρα, οποτε αυτος με τα 30 εχει ενα ελαχιστο εστω πλεονεκτημα. Βεβαια αν εχεις αργο οπλο αυτο σε κανει και χειροτερο ακομα αφου οι σφαιρες του γρηγορου οπλου θα σε προλαβουν. Με λιγα λογια αν εχεις παναργο ping μην μπαινεις σε operation locker, metro ktl αφου εκει θα εχεις μεγαλυτερο μειονεκτημα. Σε τετοιες πιστες ολοι ειναι με τη σκανδαλη στο οπλο, ενω σε ανοιχτες σολατσαρεις αμεριμνος...
stefanos_79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εχει κανεις Cyta VDSL 35 περιοχή Καμαρα Θεσ/νικη να μου πει τί ping εχει? Ενδιαφερεται ενας φιλος να παρει το παιχνιδι και θελουμε μια αποψη για την αποδοση του δικτυου.
MavroManitari Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Βεβαια αν εχεις αργο οπλο αυτο σε κανει και χειροτερο ακομα αφου οι σφαιρες του γρηγορου οπλου θα σε προλαβουν. Αυτό ακριβώς. Πολλά περισσότερα θα καταφέρεις με μια σωστή επιλογή όπλου παρά με fastpath και άλλες ταρζανιές.
manos08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ενταξει ειναι τωρα! αλλα εχασα δυο servers απο τους favorit...τι σκατα εγινε!!!! 1
vassilis018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ενταξει ειναι τωρα! αλλα εχασα δυο servers απο τους favorit...τι σκατα εγινε!!!! χαχαχα δίκιο έχεις, εγώ παίζει να έχασα 4-5 favorite servers. ότι να ναι
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 οι μισοι απ τους σερβερ που επαιζα εξαφανιστηκαν και μολις με πεταξε απο conquest large μισης ωρας. Πλεον δεν βλεπω κανενα σερβερ,μου εχουν κλειδωθει οι αναβαθμισεις των οπλων,τα χρωματα και το bonus δεν δουλευει fcuk yeah! all up again!
vassilis018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 οι μισοι απ τους σερβερ που επαιζα εξαφανιστηκαν και μολις με πεταξε απο conquest large μισης ωρας. Πλεον δεν βλεπω κανενα σερβερ,μου εχουν κλειδωθει οι αναβαθμισεις των οπλων,τα χρωματα και το bonus δεν δουλευει fcuk yeah! all up again! το all up again δηλαδή ξανά από το 0 ξεκινάς?
simply88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Εκανα παραγγελια battlefield 4 Limited Edition PS3. Ειναι κανονικα full game με δισκακι μεσα ή μονο pack για το Battlefield 4; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από simply88
MavroManitari Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 To BF4 είναι "καινούργιο παιχνίδι" όχι DLC-Epansion του 3. Είναι η συνέχεια του BF3 που την είδε η ΕΑ αλα Activision και άρχισε το άρμεγμα.
manos08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 λοιπόν δεν ξέρω για σας αλλά σε εμένα οι favorites επανήλθαν όλοι! οπότε τέλος καλό όλα καλα( Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
rhomio Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπερα Εκανα παραγγελια battlefield 4 Limited Edition PS3. Ειναι κανονικα full game με δισκακι μεσα ή μονο pack για το Battlefield 4; Γιατι τοσο μικρα βρε? Μην ντρεπεσαι. 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το all up again δηλαδή ξανά από το 0 ξεκινάς? καλα ετσι κα γινοταν κατι τετοιο θα παιζαμε ξυλο με τα παιδια στη ea υστερα απο 165 ωρες beta testing που εχω κανει στο παιχνιδι. Αποφασισα σημερα λοιπον να παιξω conquest large σημερα,και γενικοτερα κατι αλλο περα απ το κλασσικο TDM. Πραγματικα εχανα που δεν δοκιμαζα και τα αλλα modes. Ξεκλειδωσα και το ΜΡ7 Ειδικα οταν τρυπωνεις κρυφα στα τανκ απο πισω/πλαγια κλπ και το γεμιζεις με c4 ειναι τρομερη εμπειρια μην σε παρει χαμπαρι και σε κανει ζαμπονακι :Ρ λιγο με τα ρουκετοβολα θελω εξασκηση,ειδικα με το RPG πρεπει να ειναι ακινητο κατι για να του ριξω. το IGLA μ'αρεσε παρα πολυ που αν ειναι κοντα το ιπταμενο ακομα και flares να ριξει μπορεις να κρατησεις κλειδωμενο στοχο και να τον χτυπησω. Αυτα τα ρημαδια τα Μ1 Abrams θελουν 2 C4 για να ανατιναχτουν :Ρ Τωρα πρεπει να μαθω να πεταω μαχητικα και ελικοπτερα και να οδηγαω σωστα τα οχηματα εδαφους γιατι δεν το εχω καθολου,ειδικα οταν πρεπει να κοιτας απο 200 μεριες μη στη φορεσει κανεις με εκρηκτικα η κανενας engineer σε κλειδωσει με κανενα sraw.
greeneye Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εμενα τα πολλα death ειναι απο ιπταμενα και μαλακιες του στυλ βγαινω ξαφνικα μεσα σε πανικο και ειμαι death στα 3 sec ! ... αλλιως θα ειχα 1/1 αναλογια. τωρα ειμαι αρκετα χαμηλα καπου στο 0,40? θα το ξαναδω
manos08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 πω και γω! είναι match που γαμαω και κάποια αλλά που κάνω άθλια score! χρίστο για αρχή στο conquest θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από μικρούς χάρτες ( shanghai,locker,την άλλη με τπ φράγμα) μέχρι να μπεις στη φιλοσοφία! για τα οχήματα μπορείς να μπεις και σε κανένα άδειο server να κανείς εξάσκηση! Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα