Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την καρτα αυτη 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513655

απο 1070 τν εχω παει σε 1148...αλλα δεν μου ανοιγει το btf4 με πεταει εξω..ενω σε αλλα παιχνιδια παιζω κανονικα...

cpu fx 8350 

8 gb ram

mboard gigabyte 990fx ud3

Έχω την ίδια κάρτα.Δώσε μου έναν λόγω που την πας εκεί? Δεν σου φτάνουν τα 60fps σε 1080p ultra? Προφανώς προκαλείς αστάθεια στο σύστημα. Βάλε τα ρολόγια στα στοκ βάλε DirectX αντί για Mantle με updated drivers. 

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα.Δώσε μου έναν λόγω που την πας εκεί? Δεν σου φτάνουν τα 60fps σε 1080p ultra? Προφανώς προκαλείς αστάθεια στο σύστημα. Βάλε τα ρολόγια στα στοκ βάλε DirectX αντί για Mantle με updated drive

ειναι οι τελευταιοι drivers αλλα ουτος σοι αλλος δεν εχω τν epilogh mantle διοτι δεν το εχω αυθεντικο....απλα αναρωτιεμαι γιατι να το κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι..

Δημοσ.

ειναι οι τελευταιοι drivers αλλα ουτος σοι αλλος δεν εχω τν epilogh mantle διοτι δεν το εχω αυθεντικο....απλα αναρωτιεμαι γιατι να το κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι..

Problem solved

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τεχνικα τι παιζει με τα ping και το ποσο σημαντικο ειναι τα 20 μιλισεκοντ που σε παει απο τα 80 στα 60 χοντρικα και ο συνδιασμος με το συστημα του καθενος αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι...

Επαιξα 3 games και επαιξα περιπου οπως επαιζα δηλαδη πηρα ολους τους χαρακτηρες εκτος απο support.

Σας πληροφορω οτι ειδα σημαντικη διαφορα σχετικα και οτι απο τα εκνευριστικα τελικα αποτελεσματα του στυλ

5-15 και 10-17 και 8-25 πηγα "ευκολα" σε πολυ καλυτερα αποτελεσματα και μαλιστα με θετικο προσημο η περιπου ισο,

Η αισθηση που μου εδωσε ηταν οτι εκαναν περισσοτερο χρονο να με δουνε και ειχα περισσοτερο χρονο να αντιδρασω η να πυροβολησω και πρωτος. Ειμαι κατα 90% βεβαιος οτι μπορει τεχνικα τα 20 ms να ειναι το 1/5  Χ 1/10 δηλαδη το 1/50 του δευτερολεπτου αλλα στο παιχνιδι φαινεται αλλιως (δεν ξερω το γιατι). Παντως δεν εχω δει παικτη με μεγαλα ping να κανει τρελα αποτελεσματα που σημαινει μαλλον οτι μπορει το 1/50 να ειναι στο game και 1-2 δευτερολεπτα τελικα! διορθωστε με αν κανω λαθος η εχετε αλλη αποψη, πρεπει να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα.

Αλλωστε αν δεν ηταν τοσο σημαντικο γιατι να το κανουν οι ISP ? θα μας λεγανε ρε παιδια το 1/10 του δευτερολεπτου ειναι, παρατειστε μας και παιξτε :-)

* Ξαναλεω για οσους δεν διαβασαν. 1000 ms = 1 sec (αυτο ειναι 100%). ομως τα 20 ms στο game (με fast path ) μπορει να ειναι και "αιωνας"

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τεχνικα τι παιζει με τα ping και το ποσο σημαντικο ειναι τα 20 μιλισεκοντ που σε παει απο τα 80 στα 60 χοντρικα και ο συνδιασμος με το συστημα του καθενος αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι...

Επαιξα 3 games και επαιξα περιπου οπως επαιζα δηλαδη πηρα ολους τους χαρακτηρες εκτος απο support.

Σας πληροφορω οτι ειδα σημαντικη διαφορα σχετικα και οτι απο τα εκνευριστικα τελικα αποτελεσματα του στυλ

5-15 και 10-17 και 8-25 πηγα "ευκολα" σε πολυ καλυτερα αποτελεσματα και μαλιστα με θετικο προσημο η περιπου ισο,

Η αισθηση που μου εδωσε ηταν οτι εκαναν περισσοτερο χρονο να με δουνε και ειχα περισσοτερο χρονο να αντιδρασω η να πυροβολησω και πρωτος. Ειμαι κατα 90% βεβαιος οτι μπορει τεχνικα τα 20 ms να ειναι το 1/5  Χ 1/10 δηλαδη το 1/50 του δευτερολεπτου αλλα στο παιχνιδι φαινεται αλλιως (δεν ξερω το γιατι). Παντως δεν εχω δει παικτη με μεγαλα ping να κανει τρελα αποτελεσματα που σημαινει μαλλον οτι μπορει το 1/50 να ειναι στο game και 1-2 δευτερολεπτα τελικα! διορθωστε με αν κανω λαθος η εχετε αλλη αποψη, πρεπει να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα.

Αλλωστε αν δεν ηταν τοσο σημαντικο γιατι να το κανουν οι ISP ? θα μας λεγανε ρε παιδια το 1/10 του δευτερολεπτου ειναι, παρατειστε μας και παιξτε :-)

* Ξαναλεω για οσους δεν διαβασαν. 1000 ms = 1 sec (αυτο ειναι 100%). ομως τα 20 ms στο game (με fast path ) μπορει να ειναι και "αιωνας"

Φίλε μου δυστυχώς είναι placebo effect. Αυτό που δεν παραδεχόμαστε με τίποτα είναι πως στο τέλος της ημέρας το πιο lagging κομμάτι είμαστε οι ίδιοι. Το μάτι σου έχει κατα μέσο όρο 200ms optical lag και το χέρι σου 300ms movement lag. Δηλαδή ξεκινάς καλά καλά με minimum latency στην απόκριση του αντιπάλου με 500ms. Τώρα άμα βάλεις στην εξίσωση το lag που παίρνει το "πρέπει να σημαδέψω κεφάλι και να κάνω spot/ κρύφτηκε στον τοίχο πρέπει να πετάξω gnade πριν το πάρει χαμπάρι κλπ"φτάνεις στο δευτερόλεπτο.

Εδώ στην οδήγηση λέμε πως μας παίρνει 2" να φρενάρουμε που είναι παρόμοιο ανακλαστικό (κόκκινο φως στο μπροστινό αυτοκίνητο-πατάω φρένο). Απλά η εγωιστική μας φύση εκείνη την στιγμή δεν δέχεται πως φταίμε εμείς και τα ρίχνουμε σε ψείρες...μας μάραναν τα 20-30ms διαφορά ενώ οι ίδιοι "λαγκάρουμε" αντιληπτικά σε ένα πολύπλοκο game από 400-900ms σε πραγματικό χρόνο. Και αυτά ίσχυαν από εποχές που έπαιζα CS σε 800x600 CRT monitor με ISDN γραμμή, πόσο μάλλον τώρα που όλα έχουν γίνει πολύ γρηγορότερα.

Aπλό παράδειγμα...κάντε αυτό το test.

Αν το score σας είναι πάνω από το διπλάσιο του ping που έχετε στο BF δεν σας φταίει το καμιά γραμμή

http://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς είναι placebo effect. Αυτό που δεν παραδεχόμαστε με τίποτα είναι πως στο τέλος της ημέρας το πιο lagging κομμάτι είμαστε οι ίδιοι. Το μάτι σου έχει κατα μέσο όρο 200ms optical lag και το χέρι σου 300ms movement lag. Δηλαδή ξεκινάς καλά καλά με minimum latency στην απόκριση του αντιπάλου με 500ms. Τώρα άμα βάλεις στην εξίσωση το lag που παίρνει το "πρέπει να σημαδέψω κεφάλι και να κάνω spot/ κρύφτηκε στον τοίχο πρέπει να πετάξω gnade πριν το πάρει χαμπάρι κλπ"φτάνεις στο δευτερόλεπτο.

Γιατι ξεκινας με 500ms ? Για τον αντιπαλο δεν ισχυει αυτο που ανεφερες?

Δημοσ.
καλά τι λέτε ρε είστε σοβαροί? όλοι το ίδιο είμαστε με μικρές διαφορές οποτε τα 500ms και ότι άλλο παρεμφερή δεν αναφέρονται καν γιατί όλοι έχουμε πάνω κάτω τους ίδιους χρόνους αντανακλαστικών.

τώρα όταν όμως στο game εγώ έχω 100 ping και ο άλλος παίζει με 10 φταίει το μάτι μου το αλλήθωρο?

Δημοσ.

καλά τι λέτε ρε είστε σοβαροί? όλοι το ίδιο είμαστε με μικρές διαφορές οποτε τα 500ms και ότι άλλο παρεμφερή δεν αναφέρονται καν γιατί όλοι έχουμε πάνω κάτω τους ίδιους χρόνους αντανακλαστικών.
τώρα όταν όμως στο game εγώ έχω 100 ping και ο άλλος παίζει με 10 φταίει το μάτι μου το αλλήθωρο?

Αν είχαμε τα ίδια αντανακλαστικά όλοι μάστορα κάνε συμμετοχή για πιλότος της F1... Εγώ σου δίνω οτι ο άλλος πιάνει 10 και εσύ 100 ντάξει? H διαφορά σου είναι 90ms. Απο φυσικά αντακλαστικά το άτομα μπορεί να διαφέρουν από 0%-40% σε υγιείς νέους. Εάν ο άλλος έχει 20% καλύτερα do the math.

Aπο κει και πέρα παίζει ο παράγοντας εμπειρία γιατί βάλε αλλα 500ms penatly στον αρχάριο που θα πει "οπα ειναι μακρια τελικά ας βαρέσω σε burst" με τον άλλον που από έχει μάθει απ έξω και ανακατοτά τον τροπό που θα βαράει ανα απόσταση και πλέων του γίνεται μηχανικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μαυρο μανιταρις εκανε μια καλη προσεγγιση του θεματος και με προβληματισε. Το θεμα ειναι οτι αυτο ισχυει ομως οταν

παω face το face πολυ κοντινη αποσταση. Οταν τον δεις πλαγια φαινεται να κερδιζεις χρονο, γιατι πριν φαινοταν να μενω με το δακτυλο στο πληκτρο του ποντικου ενω τωρα ειναι σαν να πυροβολαμε ταυτοχρονα και ισχυουν τα υπολοιπα, σημαδι κτλ.

Δεν ειμαι σιγουρος και διαβαζω προσεχτικα οτι γραφετε. Το μονο που δεν ξερω φιλε μανιταρις μαυρε ειναι αν ειναι 500 ms

η αποκριση μας... βεβαια γιατι να μην ειναι, μισο δευτερολεπτο ειναι αυτο που εγραψες... εχει λογικη. Ας ακουσουμε και αλλες

αποψεις. Εγω θα μπαινω σε server με το μικροτερο δυνατο Ping για να βγαλω ασφαλεστερο συμπερασμα.

Σωστο το τεστ. Αρα εχει δικιο μαλλον ο φιλος Μανιταρις αλλα μαλλον δεν ειναι στα 500 ms αλλα λιγοτερα.

Ισως χοντρικα στα 300-400. Αν κρινω απο εδω που ημασταν ετοιμοι για κλικ αμεσως.

Εγω εκανα 225 μεσο ορο.

* Αρα τα 10 με 100 ping ειναι σημαντικη διαφορα ενω τα 20 ms ισως δεν ειναι τοσο...

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Παίξτε ρε παιδιά να το ευχαριστηθείτε και σταματήστε να μετράτε ms... Από τη στιγμή που δεν παίζεις σε LAN θα υπάρχουν lags, κάποιες φορές υπέρ σου και κάποιες κατά. Τώρα αν ο ένας έχει ping 50ms και ο άλλος 80ms και μπορείτε να αντιληφθείτε τη διαφορά των 30ms, τότε μάλλον είστε υπεράνθρωποι.

Δημοσ.

Αλήθεια ; 30ms διαφορά θεωρείς ότι είναι λίγο ; Αν έκανες δοκιμές με τον εαυτό σου, θα έβλεπες ότι face to face αυτός με τα 30ms λιγότερα θα σε προλάβαινε πάντα.

Δημοσ.

Σωστο το τεστ. Αρα εχει δικιο μαλλον ο φιλος Μανιταρις αλλα μαλλον δεν ειναι στα 500 ms αλλα λιγοτερα.

Ισως χοντρικα στα 300-400. Αν κρινω απο εδω που ημασταν ετοιμη για κλικ αμεσως.

Εγω εκανα 225 μεσο ορο.

* Αρα τα 10 με 100 ping ειναι σημαντικη διαφορα ενω τα 20 ms ισως δεν ειναι τοσο...

Τα νούμερα που σου παρέθεσα είναι από παμπάλαια άρθρα και όχι απο δω. 225ms είσαι ακόμη στο "κλίκαρε όταν αλλάξει το χρωματάκι". Σε άλλα reaction τεστ που σου δίνει ένα λευκό κουτί και πετάει random ένα μπαλάκι που πρέπει να το σημαδέψεις και να το κλικάρεις "ως προσομοίωση του χρόνου απόκρισης σε fps παιχνίδι" τα νούμερα εκτινάσσονται σε 500-800ms. 

Αλλά και πάλι μιλάμε για έναν στόχο, σε λευκό background με κόκιννη σήμανση.

Αν βάλεις στο παιχνίδι το camo του άλλου/ το πολύπλοκο περιβάλλον όπως και τα πολλά κινούμενα στοιχεία του περιβάλλοντος (από τα κλασσικά χαρτιά που παίρνει ο άνεμος στο COD μέχρι καπνούς-σκόνες-ατμούς-παγωνιά-κλπ.) τότε να δεις πόσο φουσκώνει ο χρόνος απόκρισης αφού πρέπει να αντιδράσεις ΚΑΙ να φιλτράρεις αν ειναι πραγματικός στόχος ο άλλος (φίλος/περιβάλλον η εχθρός).

Εκεί δεν σε σώνουν τα ούτε 30 ούτε 60ms. Η εμπειρία και μόνο. Αποκτάς map awareness και πλέων όπως και οι έμπειροι τερματοφύλακες προβλέπεις τις φάσεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...