RPDrummer Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 80 - 100 εχω εγώ. Πολλές φορές τρέχω να βρω κάλυψη και ενώ βρίσκομαι πίσω από τοίχο η τελευταία σφαίρα του αντιπάλου με βρίσκει και κλασικά πεθαίνω.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 80 - 100 εχω εγώ. Πολλές φορές τρέχω να βρω κάλυψη και ενώ βρίσκομαι πίσω από τοίχο η τελευταία σφαίρα του αντιπάλου με βρίσκει και κλασικά πεθαίνω. και στα δικα μου 50 εχω παλι το ιδιο θεμα. Εχω δει να τον εχω μπροστα μου,να εχει 20 Ping και εγω 50 να του ριχνω και να θελει μισο δευτερολεπτο περιπου μεχρι να δω οτι εχει χασει ζωη. Εχω δηλαδη ηδη ριξει τη δευτερη σφαιρα ωστε να χασει ζωη.
greeneye Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ειμαι σε forthnet ροδο, να ζητησω και εγω fast path τι κερδιζω τι χανω απο αυτα που εχετε δει, ποσο θα βελτιωθει το ping μου λετε
stefanos_79 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Forthnet Σταυρουπολη Θεσ/νικη σε γερμανικους σερβερς παντα παιζω και εγω ping της ταξεως 50-60. Σημειωνω μονο γερμανικους παιζω .Σε αλλους πχ Αγγλια , Πολωνια μπορει να δω και 80 ,100.
vassilis018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγώ με hol, κέντρο θεσ/νίκη το minimum που έχω είναι 75ms στους γερμανικούς. ανάμεσα σε scar και aek971 ποιο προτείνετε? αν είχε μεγαλύτερο γεμιστήρα το scar θα ήταν vfm
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ειμαι σε forthnet ροδο, να ζητησω και εγω fast path τι κερδιζω τι χανω απο αυτα που εχετε δει, ποσο θα βελτιωθει το ping μου λετε θα χασεις ταχυτητα κατεβασματος κοντα στα 1-2 Mbps,θα κερδισεις ping στα παιχνιδια,συνεπως λιγοτερος χρονος ωστε να δεις καποιον και να σημαδεψεις πριν σε σημαδεψει εκεινος. εγώ με hol, κέντρο θεσ/νίκη το minimum που έχω είναι 75ms στους γερμανικούς. ανάμεσα σε scar και aek971 ποιο προτείνετε? αν είχε μεγαλύτερο γεμιστήρα το scar θα ήταν vfm αν το scar ειχε μεγαλυτερο γεμιστηρα αυτοματως γινεται overpowered για assault. Αν μαθεις να παιζεις με το scar το AEK θα σε δυσκολεψει γιατι κλοτσαει πανω και δεξια ενω το scar μονο προς τα πανω. παιξε με το ace 23 ειναι πολυ εφαμιλλο του scar(εγω δηλαδη και με τα 2 δεν εχω θεμα,αντιθετα με το αεκ χανω σε μεσσαιες-μακρινες αποστασεις επειδη φευγει προς τα δεξια λιγο)
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πηρα τελ στη forthnet. εκανα τηλεφωνικα αιτημα. Πολυ γρηγορα εγινε αυτο, συνδεθηκα στο τεχνικο τμημα βλαβων κτλ. Προς εκπληξη μου μετα απο 5 λεπτα που εκλεισα το τηλ ηρθε σμσ οτι εγινε!!! Εκανα fast path δηλαδη. Αυτο ζητας. Μπηκα στο game. Ειχα ελαχιστο 73-77 παλια. (Germaniko) Με πρωτη ματια ειδα 55-59 ελαχιστο. (Germaniko) Σιγουρα βελτιωθηκε αρκετα. Περισσοτερα συμπερασματα παρακατω να ελεγξω καλυτερα! Ροδος περιπου 2,5 - 3 χιλ απο κτιριο ΟΤΕ-FORTHNET
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πολυ καλα εισαι. τσεκαρε και ποσο download εχασες μη νομιζεις οτι εχει προβλημα η γραμμη μετα :Ρ συνηθως τοση ωρα θελει εγω πηρα τηλεφωνο και σε 10 λεπτα ημουν ετοιμος.
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πολυ καλα εισαι. τσεκαρε και ποσο download εχασες μη νομιζεις οτι εχει προβλημα η γραμμη μετα :Ρ συνηθως τοση ωρα θελει εγω πηρα τηλεφωνο και σε 10 λεπτα ημουν ετοιμος. πρεπει να εχασα 0,5 με 1 ΜΒ καπου εκει γιατι γενικα επαιζα στα 10 μεσο ορο. Τωρα εχω 9,5 MB στο κατεβασμα. Θα ελεγξω και τυπικα με κατεβασμα με torrent. Παντως δεν προβλεπω σημαντικη διαφορα γιατι 1 deyterolepto= 1000 milisecond (ms dhladh) οποτε το να κερδισεις στα 1000 και 50 και 100 ms ειναι ασημαντο αφου θα μιλαμε για 1/10 του δευτερολεπτου! Εγω νομιζα οτι ηταν 1 second= 100 και οχι 1000.... αρα ισως ειναι δωρον αδωρον... anyway στο σερφαρισμα απο οτι ειδα δεν εχει καποια σημαντικη διαφορα, ισως απειροελαχιστο στο να ξεκινησει να φερει τη σελιδα που πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη βαση για να το παρατηρησεις. ισως να εινaι και εντελως ιδεα μου. Αρα δεν εχουμε θεμα. Δεν εχει πεσει μεχρι τωρα η γραμμη καμια φορα. Καλα παμε.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κι ομως νομιζεις. Τα 20ms ειναι ποιος σημαδεψε πρωτος ποιον. Αν βαλεις μεσα και τα ms της αποκρισης της οθονης και ποσο χρειαζεται να κανει render της πληροφορια το συστημα ανεβαινει ο χρονος(εκτος κ αν λεω μακακιες) Παιξε 2-3 αγωνες και θα δεις ποσο γρηγοροτερες αποφασεις θα εχεις. σου εχει τυχει να παιζεις,να δεις καποιον και πριν προλαβεις να σημαδεψεις να σε εχει κατεβασει κατω και να εχεις εσυ 100ping και αυτος 20; πλεον θα προλαβαινεις να τον δεις και θα πεφτουν 2-3 αμφοτερες πριν σκοτωθειτε.
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κι ομως νομιζεις. Τα 20ms ειναι ποιος σημαδεψε πρωτος ποιον. Αν βαλεις μεσα και τα ms της αποκρισης της οθονης και ποσο χρειαζεται να κανει render της πληροφορια το συστημα ανεβαινει ο χρονος(εκτος κ αν λεω μακακιες) Παιξε 2-3 αγωνες και θα δεις ποσο γρηγοροτερες αποφασεις θα εχεις. σου εχει τυχει να παιζεις,να δεις καποιον και πριν προλαβεις να σημαδεψεις να σε εχει κατεβασει κατω και να εχεις εσυ 100ping και αυτος 20; πλεον θα προλαβαινεις να τον δεις και θα πεφτουν 2-3 αμφοτερες πριν σκοτωθειτε. Αμφιβάλλω φοβερά με τα νούμερα σου. Παίζω από Αγγλία ίδιους server πάνω κάτω με παροχέα BT και έχω χτυπήσει 11ms ιngame ping. Διαφορά δεν είδα στο πως παίζω από Αθήνα με 70ms... Προσωπικά πιστεύω η διαφορά κάτω από τα 50ms μηδενίζεται...Μου θυμίζεις έναν άλλον που μου έλεγε οτι στο BF3 σε ESL παίζουν όλα low σε συστήματα με τελευταίους i7 και gtx 780 κλπ. γιατί τους φταίνε τα textures... Αυτές είναι διαφορές τις πλάκας που τα ρίχνουμε εκεί ψυχολογικά γιατί ο "ή το χεις η δεν το χεις" factor μετράει κατά 98% και όλα τα υπόλοιπα μαζί είναι 2%. (Δεδομένου πως ο άλλος παίζει κάτω απο 90ms και με minimum frame drop στα 25fps με average 40-60)
marioseleftherakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εχω την καρτα αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513655 απο 1070 τν εχω παει σε 1148...αλλα δεν μου ανοιγει το btf4 με πεταει εξω..ενω σε αλλα παιχνιδια παιζω κανονικα... cpu fx 8350 8 gb ram mboard gigabyte 990fx ud3
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αμφιβάλλω φοβερά με τα νούμερα σου. Παίζω από Αγγλία ίδιους server πάνω κάτω με παροχέα BT και έχω χτυπήσει 11ms ιngame ping. Διαφορά δεν είδα στο πως παίζω από Αθήνα με 70ms... Προσωπικά πιστεύω η διαφορά κάτω από τα 50ms μηδενίζεται...Μου θυμίζεις έναν άλλον που μου έλεγε οτι στο BF3 σε ESL παίζουν όλα low σε συστήματα με τελευταίους i7 και gtx 780 κλπ. γιατί τους φταίνε τα textures... Αυτές είναι διαφορές τις πλάκας που τα ρίχνουμε εκεί ψυχολογικά γιατί ο "ή το χεις η δεν το χεις" factor μετράει κατά 98% και όλα τα υπόλοιπα μαζί είναι 2%. (Δεδομένου πως ο άλλος παίζει κάτω απο 90ms και με minimum frame drop στα 25fps με average 40-60) μακαρι να κανω τοσο λαθος,και φυσικα δεν θελω να σε διαψευσω σε κατι. Εγω παντως εχω δει μια μικρη διαφορα απο τα 80 στα 46 και παραπανω.Εκει που τον βλεπω με εχει κατεβασει κατω πριν καν βγω απ τη γωνια κλπ. @RPDrummer εβαλα compensator στο ace.Εριξα πονο μεγαλο.Επισης καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να μαθεις να ριχνεις burst με full auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα