Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημερα δοκιμασα λιγο το ace 21.

Οπως λεει και το ονομα του ειμαι το πολυ για μεσσαιες αποσταστεις.

Το δευτερο που πηρα για λιγο μιας και εμεινα απο σφαιρες ηταν το AWS.Μικρο κτηνακι και κατεβαζεις ευκολα τους αντιπαλους.

Παντως ρε παιδια,τοσο καιρο παιζω μονο με το scar και το ψιλοεμαθα,πλεον οταν παω να αλλαξω οπλο δεν χανω τον κοσμο :P

θελω να μαθω να παιζω με το aek αλλα κλωτσαει πολυ το ρημαδι

Δημοσ.

Ερώτηση ίσως αφελής.Κατά καιρους παιζω με 2-3 φιλους πως γινεται ναι παιζουμε στην ίδια ομαδα και στην ίδια squad?

Οταν μπειτε στο παιχνιδι, απο το menu διαλεγετε και οι τρεις π.χ. την A Squad. Και αν θελετε την κλειδωνετε κιολας για να μην μπουν αλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση ίσως αφελής.Κατά καιρους παιζω με 2-3 φιλους πως γινεται ναι παιζουμε στην ίδια ομαδα και στην ίδια squad?

αν ποτε χρειαστειτε ατομα στην ομαδα για χαβαλε η και για σοβαρα αν θελεις στειλτε μου προσκληση.

και μικροφωνα εχουμε και απ ολα. :P

το squad tm ειναι πολυ καλο αλλα αμα δεν εχεις επικοινωνια με τα υπολοιπα ατομα δεν εχω λογο να παιξω.

• Like 1
Δημοσ.

αφου εχω κανει 1920 kills με το scar-h σημερα αποφασισα να γυρισω στο οπλο που επαιζα απο τοτε που το ανοιξα το ace 23.

Πλεον μπορω να καταλαβω γιατι το scar ειναι "κακο" στο fire rate και γιατι εχανα σε close combat απο 2 ατομα και ανω.

απλα δεν ξερω τι να βαλω στο ace ωστε να ειναι ευκολοτερο στην ανακρουση.Εχω δει οτι κλοτσαει προς τα πανω και ελαχιστα δεξια,παρ ολα αυτα σκεφτομαι να βαλω muzzle brake ωστε να εχω μονο το πανω κατω.

any ideas?

εχω βαρεθει να παιζω με τον σιγαστηρα :P

Δημοσ.

To angled ειναι για τη μειωση της πρωτης σφαιρας; αν ναι το εχω.

Μεχρι στιγμης ειχα βαλει flash hider

Απλα με τα brake κλπ εχει μεγαλυτερο bullet spread,δε σημαδευω που δε σημαδευω σωστα :Ρ

1,17 K/D ποτε μου δεν εχω ξεπερασει το 1.05 ουτε στο 3 ουτε στο 4.

Ονειρο ζω :P

επισης το μεσημερι που παιζαμε στη rogue μου εριξες μερικες καλες με το sniper :-D

Δημοσ.

Δε μασάω εγώ με τα sniper :P

Απ' ότι έχω καταλάβει απ' το παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχει σημασία το spread ιδιαίτερα στα assault rifles και carbines αν  χειρίζεσαι σωστά το όπλο.

Ο συνδυασμός αυτός στο ACE 23 ναι μεν θα αυξήσει το spread των σφαιρών, αλλά αν ρίχνεις γρήγορο και ελεγχόμενο burst ο εχθρός πέφτει εύκολα. Αν δεν έχει πολύ recoil, ρίχνεις με burst στο κεφάλι και τελείωσες.

Δημοσ.

εμαθα τι εστι burst με το aek οποτε και σε μακρινους στοχους ριχνω με burst.

Θα δοκιμασω muzzle οποτε ξαναβρω χρονο να παιξω και βλεπουμε :Ρ

Δημοσ.

παιδια εσεις με τι pings περιπου παιζετε? ελαχιστο που σας βγαζει συχνα?!

Εγω απο Ροδο ελαχιστο 73 σε τελειες περιπτωσεις. Συνηθως 75-85 παιζω. (αν δεν λαγκαρει κατι)

Θελω απαντησεις απο Αθηνα, θεσσαλονικη αλλα και απο αλλα νησια.

Χανω απειρες φορες λογω lag

Δημοσ.

εγω ειμαι πειραια-νικαια με forthet σε fast path και το minimum που βλεπω σε σερβερ ευρωπης ειναι 44-46.

πλεον σε πανω απο 60 δεν μπαινω.

παλιοτερα πριν fastpath ειχα minimum 70.

κατι αλλο,εχει κανει κανεις μεταβαση απο 7 σε 8 και 8.1;

αν ναι εχει δει βαλτιωση ωστε να δικαιολογει σοβαρα την μεταβαση;

ψηνομαι να περασω στον σταθερο 8.1 μιας και τα εχω και νομιμα απλα ειναι χρονοβορο να περναω παιχνιδια ξανα(origin + steam)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...