Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίξε Operation Firestorm κι' άμα δεις όχι 81, έστω 51FPS με την 780 Ti σφύρα..Είναι πολύ βαριά η πίστα λόγω του άθλιου optimization.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τράβα παίξε Operation Firestorm κι' άμα δεις όχι 81, έστω 51FPS με την 780 Ti σφύρα κλέφτικα..

Σου έδειξα bench τι άλλο θές; Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να πάρω στα σοβαρά αυτά που λές γιατί πριν βγεί το B4 μου έλεγες οτι πρέπει να αλλάξω CPU διότι ο FX-8320 δεν είναι αρκετός γι αυτό το game. Και με βάση benchmarks, επειδή το παιχνίδι είναι multicore optimized, φτάνει σε επιδόσεις τον πανάκριβο 4960x.

Edited

Δημοσ.

Ελπίζω να σε πρόλαβα.

BF4: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/

Premium (Extra): http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/

BF4 Premium Edition (BF4 + Premium, μαζί): http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-edition-cd-key-compare-prices/

Πρόκειται για παραγγελία κλειδιών, μόνο, τα οποία περνάς στο Origin και έχεις το παιγνίδι σου, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν θέλεις κάτι σε hard copy (DVD, δλδ), κοιτάς στα εδώ καταστήματα - το Premium βέβαια μόνο σαν κωδικός πωλείται (ακόμα και στο "κουτί" που πωλείται, ένας κωδικός υπάρχει μόνο).

RPDrummer και Πέτρος τελικά έκανα παραγγελία το Limited Edition από το public στα 29,00 ευρώ. Από ότι διάβασα έχει το στάνταρ παιχνίδι και το china rising μέσα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)
Δημοσ.

To ίδιο θέμα είχα κι εγώ με HDD, ξέρεις πως επιλύθηκαν όλα?

Αγοράζοντας SSD, τρομακτική διαφορά

και παλι,ο ντραμμερ εχει καποιο θεμα.Ειμαι με 320GB sata δισκο του 2008 με μεγιστες ταχυτητες 50-60ΜΒ εγγραφης-αναγνωσης.Παρ ολα αυτα spawnαρει παααααααρα πολυ μετα απο μενα.

Σου έδειξα bench τι άλλο θές; Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να πάρω στα σοβαρά αυτά που λές γιατί πριν βγεί το B4 μου έλεγες οτι πρέπει να αλλάξω CPU διότι ο FX-8320 δεν είναι αρκετός γι αυτό το game. Και με βάση benchmarks, επειδή το παιχνίδι είναι multicore optimized, φτάνει σε επιδόσεις τον πανάκριβο 4960x.

Edited

παμε αλλη μια φορα.Δεν μιλαει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ αλλος για επιδοσεις σε single player εδω περα. Στο μουλτι κομματι οσα βιντεο και να υπαρχουν ειναι τυχαιος παραγοντας το τι θα γινει,αρα συμπερασμα δεν υπαρχει για το ποια καρτα σε ολες τις καταστασεις εχει 60αρια.

Τυχαιο παραδειγμα.

Παιζω 3 ωρες σε 64αρη σερβερ αλλα εχω καμπερωθει και παιζω recon.Συμπερασμα και μαμω τις καρτες παιδια η 7770 εχω με ολα τερμα 50fps στην ταδε πιστα

δεν χρειαζεται να ξοδευεστε.

Παραδειγμα 2

Ειμαι engineer και παω να χωθω σε τουνελ με 4 τανκ και καμποσα C4.Αποτελεσμα βουταω στα 10fps επειδη η καρτα δεν εχει τη δυναμη να βγαλει περα τιποτα.Συμπερασμα μεγαλη μουφα η 7770,ουτε 30fps σταθερα δεν εβγαλε ποτε της

Ποιος εχει δικιο ποιος αδικο;

Ποιος με μια καρτα των 400€ θα παιξει καλυτερα σε ολες τις καταστασεις; Ποιος θα χανει συνεχεια μαχες επειδη ουτε προλαβαινει να τα δει στην οθονη του;

μολις βρω χρηματα και δεησω επιτελους να αλλαξω οθονη,εννοειται οτι δεν μενω με την ιδια καρτα για κανενα λογο εκτος κ αν παιζω euro truck simulator σε 1080p.

• Like 1
Δημοσ.

και παλι,ο ντραμμερ εχει καποιο θεμα.Ειμαι με 320GB sata δισκο του 2008 με μεγιστες ταχυτητες 50-60ΜΒ εγγραφης-αναγνωσης.Παρ ολα αυτα spawnαρει παααααααρα πολυ μετα απο μενα.

παμε αλλη μια φορα.Δεν μιλαει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ αλλος για επιδοσεις σε single player εδω περα. Στο μουλτι κομματι οσα βιντεο και να υπαρχουν ειναι τυχαιος παραγοντας το τι θα γινει,αρα συμπερασμα δεν υπαρχει για το ποια καρτα σε ολες τις καταστασεις εχει 60αρια.

Τυχαιο παραδειγμα.

Παιζω 3 ωρες σε 64αρη σερβερ αλλα εχω καμπερωθει και παιζω recon.Συμπερασμα και μαμω τις καρτες παιδια η 7770 εχω με ολα τερμα 50fps στην ταδε πιστα

δεν χρειαζεται να ξοδευεστε.

Παραδειγμα 2

Ειμαι engineer και παω να χωθω σε τουνελ με 4 τανκ και καμποσα C4.Αποτελεσμα βουταω στα 10fps επειδη η καρτα δεν εχει τη δυναμη να βγαλει περα τιποτα.Συμπερασμα μεγαλη μουφα η 7770,ουτε 30fps σταθερα δεν εβγαλε ποτε της

Ποιος εχει δικιο ποιος αδικο;

Ποιος με μια καρτα των 400€ θα παιξει καλυτερα σε ολες τις καταστασεις; Ποιος θα χανει συνεχεια μαχες επειδη ουτε προλαβαινει να τα δει στην οθονη του;

μολις βρω χρηματα και δεησω επιτελους να αλλαξω οθονη,εννοειται οτι δεν μενω με την ιδια καρτα για κανενα λογο εκτος κ αν παιζω euro truck simulator σε 1080p.

To συμπέρασμα ποιο είναι? Ότι όλοι να προτιμάμε recon για να  έχουμε ανεβασμένα fps :P

• Like 1
Δημοσ.

Battlefield 4(πρόβλημα με την εγκατάσταση)

Αγόρασα πρόσφατα το battlefilde 4 όταν κάνω εγκατάσταση με τα cd και πάω να το παίξω μου λέει ότι το πρόγραμμα έκλεισε, να σας πω ότι στο 2 cd όταν το διαβάζει κάνει σαν τρελό από θόρυβο σαν να είναι έτοιμο να πεταχτεί έξω, ο υπολογιστής μου έχει της λιγότερες απαιτήσεις για το παιχνίδι (ενδεικτικά να σας πω ότι έχω παίξει και εγκαταστήσει το crysis 3), τέλος έχω κάνει up date στους drivers της κάρτα γραφικών που είναι GEFORCE GTX 770M και το λειτουργικό windows 8 στα 64bit, τέλος πήρα τηλέφωνο το κατάστημα και μου είπε να το κάνω εγκατάσταση μέσα από το ίντερνετ.
ξέρει κάποιος τη γίνεται για να βοηθήσει.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το battlefilde 4 όταν κάνω εγκατάσταση με τα cd και πάω να το παίξω μου λέει ότι το πρόγραμμα έκλεισε, να σας πω ότι στο 2 cd όταν το διαβάζει κάνει σαν τρελό από θόρυβο σαν να είναι έτοιμο να πεταχτεί έξω, ο υπολογιστής μου έχει της λιγότερες απαιτήσεις για το παιχνίδι (ενδεικτικά να σας πω ότι έχω παίξει και εγκαταστήσει το crysis 3), τέλος έχω κάνει up date στους drivers της κάρτα γραφικών που είναι GEFORCE GTX 770M και το λειτουργικό windows 8 στα 64bit, τέλος πήρα τηλέφωνο το κατάστημα και μου είπε να το κάνω εγκατάσταση μέσα από το ίντερνετ.

ξέρει κάποιος τη γίνεται για να βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Πας στο origin και πατάς εκεί που λεει εξαργύρωση κωδικού προιόντος.Βάζεις το κλειδί που έχει στο cd και το κατεβάζεις απο internet.

Δημοσ.

Οδηγος Επιβιωσης για το Battlefield 4.<br>

αντιληπτικοτητα!

αυτό είναι το "κλειδί",να ξέρεις τι γίνεται γύρο σου!

και είναι κάτι που σου χρειάζεται και στη καθημερινότητα πχ οδήγηση!

υσ πως σε λένε στο origin;

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αντιληπτικοτητα!

αυτό είναι το "κλειδί",να ξέρεις τι γίνεται γύρο σου!

και είναι κάτι που σου χρειάζεται και στη καθημερινότητα πχ οδήγηση!

υσ πως σε λένε στο origin;

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

GamingRecipe :)
Δημοσ.

@rhomio γιατί δεν βγάζεις τα  suppression blur effects ?

Λέω εγώ τώρα...μήπως η DICE επίτηδες δεν έχει 0 motion blur απλά το τέρμα του slider σου εμφανίζει το δικό της minimum?  άδικα κάθεται ο καθένας και βρίσκει κάτι να το αποκαλέσει broken...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...