Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπότε αγοράζω το στάνταρ και το premium. σωστά? 

Ναι!!

Στο BF3 υπήρχε και Premium Edition που είχε το game και το premium μαζί. Για το battefield 4 που έψαξα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο.

Ψαξ' το και συ για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά άμα δεν το βρεις τσίμπα τα ξεχωριστά.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι το διαβασα και ? Να σου γραψω και εγω ενα που να λεω avg 150 fps? Τελος παντων δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω ..Σου ειπα ,απο εκει και περα ...

Γιατί να πεί ψέμματα ο τύπος...Και έπειτα αν πρόσεξες έχει ανοικτό τον fps counter πάνω δέξια. Σπάνια τα fps πέφτουν κάτω απο 40 και με το fraps να τρέχει παράλληλα...Τράβα εσύ και δίνε 400-500 Ε για την GTX680... :-D

Δημοσ.

Γιατί να πεί ψέμματα ο τύπος...Και έπειτα αν πρόσεξες έχει ανοικτό τον fps counter πάνω δέξια. Σπάνια τα fps πέφτουν κάτω απο 40 και με το fraps να τρέχει παράλληλα...Τράβα εσύ και δίνε 400-500 Ε για την GTX680... :-D

και εσυ τωρα εβγαλες το συμπερασμα μετα απο αυτο οτι παιζει αυτος avg με 50 fps στα settings αυτα ..οκ

Οσο για μενα μην ανησυχεις ,ξεπλυμα κανω ..

• Like 2
Δημοσ.

Ναι!!

Στο BF3 υπήρχε και Premium Edition που είχε το game και το premium μαζί. Για το battefield 4 που έψαξα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο.

Ψαξ' το και συ για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά άμα δεν το βρεις τσίμπα τα ξεχωριστά.

και το Premium στο BF3 κυκλοφόρησε πολύ πιο μετά από την αρχική κυκλοφορία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. μάλλον θα αγοράσω το στάνταρ και το premium. 

Δημοσ.

και εσυ τωρα εβγαλες το συμπερασμα μετα απο αυτο οτι παιζει αυτος avg με 50 fps στα settings αυτα ..οκ

Οσο για μενα μην ανησυχεις ,ξεπλυμα κανω ..

Ε καλά αμά δεν πιστεύεις πρόβλημα σου. Τότε μην πιστεύεις ούτε και τα διάφορα site και τις μετρήσεις που κάνουν και πίστευε οτι θές. Σάμπως τα δικά μου λεφτά χαλάς...

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση,πως ακριβως λειτουργει το track στα unlocks???

και γενικα πως ξεκλιδωνεις οπλα? μονο με το score οπως στο 3?

Δημοσ.

Για βαλτε στα παιχνιδια σας 4-8Χ AA και πειτε μου παλι αν μπορειτε να το παιξετε.

Οσο και να εχει η εμπειρια στα 60fps ειναι τρομερα διαφορετικη απο αυτη στα 40 και στα 30.

Ακομα και εγω με μαπα καρτα γραφικων,μπορω ανετα να καταλαβω αν ειμαι στα 30 καρε η παραπανω πλεον.

Ειδικα για καταστασεις bf4 και λοιπων fps,τα πολλα fps ειναι must.

....εγω με HD7870 Tahiti Le τα εχω στο Ultra Ο-Λ-Α ΜΑ Ο-Λ-Α και το παιχνιδι παει σφαιρα(...και όχι μονο αυτό ...και αλλα πολλα και γνωστα)....άλλο να στο λεω και άλλο να το δεις...παντος να ξερεις ότι παιζει ΣΙΜΑΝΤΙΚΟ ρολο και  το υπολοιπο πακετο (motherboard,ssd,ram,psu).

Δημοσ.

....εγω με HD7870 Tahiti Le τα εχω στο Ultra Ο-Λ-Α ΜΑ Ο-Λ-Α και το παιχνιδι παει σφαιρα(...και όχι μονο αυτό ...και αλλα πολλα και γνωστα)....άλλο να στο λεω και άλλο να το δεις...παντος να ξερεις ότι παιζει ΣΙΜΑΝΤΙΚΟ ρολο και  το υπολοιπο πακετο (motherboard,ssd,ram,psu).

Αμα δεν σκάσεις 400-500 Ε για να πάρεις μια σούπερ ντούπερ κάρτα δεν λέει όμως...Άσε που το σύστημα σου είναι παρωχημένο πλέον. Τρέχα ΑΜΕΣΩΣ να αγοράσεις την 280x... χαχαχα... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις ολα ultra,με 4Χ MSAA,ΗΒΑΟ και σε 64αρη χαρτη εχεις σταθερα παντα και παντου 60fps;

δεν νομιζω.Το σφαιρα και σε 25-30fps σε τετοιους χαρτες δυστυχως σε εχει σκοτωσει πριν καλα καλα σημαδεψεις.

Δεν μιλαμε για Single player,δεν εχει καμια σχεση το παιχνιδι εκει.

Να πω παντως οτι με τους 14.4 stable ειδα μεγαλη βελτιωση στο bf4,πλεον εχω terrain και την πρωτη επιλογη(δεν θυμαμαι πως το λενε :P )στο high και ανοιξα και vsync επιτελους και την παλευει πολυ καλυτερα το συστημα σε σχεση με πριν.

Δημοσ.

Μας δουλεύουν κάποιο εδώ μέσα, ούτε με 780ti δεν έχεις σταθερά 60fps.

Για ψάξτε το λίγο το θεματάκι σας, είναι σοβαρό.

Δημοσ.

Αμα δεν σκάσεις 400-500 Ε για να πάρεις μια σούπερ ντούπερ κάρτα δεν λέει όμως...Άσε που το σύστημα σου είναι παρωχημένο πλέον. Τρέχα ΑΜΕΣΩΣ να αγοράσεις την 280x... χαχαχα... :lol: :lol: :lol:

.....χαχχαχαχαχααχαχχχααχααχαχα...

Δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις ολα ultra,με 4Χ MSAA,ΗΒΑΟ και σε 64αρη χαρτη εχεις σταθερα παντα και παντου 60fps;

δεν νομιζω.Το σφαιρα και σε 25-30fps σε τετοιους χαρτες δυστυχως σε εχει σκοτωσει πριν καλα καλα σημαδεψεις.

Δεν μιλαμε για Single player,δεν εχει καμια σχεση το παιχνιδι εκει.

Να πω παντως οτι με τους 14.4 stable ειδα μεγαλη βελτιωση στο bf4,πλεον εχω terrain και την πρωτη επιλογη(δεν θυμαμαι πως το λενε :P )στο high και ανοιξα και vsync επιτελους και την παλευει πολυ καλυτερα το συστημα σε σχεση με πριν.

.....οντος....με τους 14.4 ....και όχι μονο στο Battlefield 4 αλλα και σε αλλα (next gen)παιχνιδια...

Δημοσ.

.....χαχχαχαχαχααχαχχχααχααχαχα...

.....οντος....με τους 14.4 ....και όχι μονο στο Battlefield 4 αλλα και σε αλλα (next gen)παιχνιδια...

Μου αρέσει το British χούμορ αλλά μην γινόμαστε και Πινόκιο τώρα. Κρίμα

Δημοσ.

Καλησπέρες. Επειδή έχω χάσει λίγο το τόπι με τις εκδόσεις του BF4. το πιο ολοκληρωμένο είναι το Premium? γιατί έχω δει και Limited Edition και Deluxe Edition. Όσο αφορά τώρα αν μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς, τα χαρακτηριστικά του πύργου μου είναι στην υπογραφή μου. Ελπίζω να μην έχω θέμα. Ευχαριστώ

Ελπίζω να σε πρόλαβα.

BF4: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/

Premium (Extra): http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/

BF4 Premium Edition (BF4 + Premium, μαζί): http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-edition-cd-key-compare-prices/

Πρόκειται για παραγγελία κλειδιών, μόνο, τα οποία περνάς στο Origin και έχεις το παιγνίδι σου, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν θέλεις κάτι σε hard copy (DVD, δλδ), κοιτάς στα εδώ καταστήματα - το Premium βέβαια μόνο σαν κωδικός πωλείται (ακόμα και στο "κουτί" που πωλείται, ένας κωδικός υπάρχει μόνο).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...