euxoulhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δες λίγο την περιγραφή του βίντεο τι λέει. Note: here we have the i7-3770K overclocked to 4.3GHz, while the FX-6300 remains at stock. Πράγμα που σημαίνει ότι ο FX 6300 τρέχει σε stock ταχύτητες και πάλι πετάει το παιχνίδι με μια καλή κάρτα γραφικών. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που τρέχει τόσο άνετα το BF 4 σε επεξεργαστή των 100ε. ισως επειδη το παιχνιδι ειναι optimized της amd??????
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ....δεν ΜΠΟΡΩ να καταλάβω γιατί σώνει και καλα πρέπει να σκάσεις για CPU 300 ευρο για 2-3fps παραπανω( ....και πολλές φορές για τα ίδια αποτελεσματα)...εγω έχω cpu fx6350 και gpu HD7870 Tahiti le και μέχρι σημερα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ σε Ultra settings...ολα πανε σφαιρα σε full HD....όλο το σύστημα μου ανακαινίστηκε προ 6μηνου (motherboard,ssd,ram,psu) και τα αποτελεσματα πέρα των προσδοκιών μου....απλα μην κοιτάτε μόνο το ...κεφαλι...αλλα και το υπόλοιπο σώμα. Και εγώ τα ίδια με FX-8320 και GTX660...Το παλικάρι έχει απόλυτο δίκιο. Δεν είναι ανάγκη να έχεις "τερας" H/Y για να παίξεις τα σημερινά games. Έκτος απο κάποια κακογραμένα (πχ Metro LL, Rome 2 κλπ). Πιστεύω αν έχεις το minimun 660ti και ένα καλό CPU είσαι κομπλέ ΑΥΤΗ την στιγμή. Και πάντα απορούσα με αυτούς τους τύπους που χαλάνε ενα σωρό χρήματα για τον H/Υ τους, κυρίως για κάρτες γραφικών. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι 2 κατηγορίες: αυτοί που δεν μπορούν να παίξουν κανένα game αν δεν έχουν 60+ fps και αυτοί που το κάνουν για φιγούρα δηλαδη για να πούν στους υπόλοιπους "κοιτάξτε κορόιδα εγώ τι σύστημα έχω, φάτε την σκόνη μου" και έτσι να το παίξουν ανώτεροι. Όπως και να έχει και τα 2 είδη ανθρώπων είναι προβληματικοί. Ένας φυσιολογικός gamer δεν νομίζω οτι είναι έτσι. Όπως είπα και πάνω αν έχεις πχ έναν FX-6350, 8 GB RAM και μία 660ti/7870xt είσαι αυτή την στιγμή υπερκομπλέ... 3
RPDrummer Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ερωτηση προς αυτους που παιζουν. Δοκιμασα σημερα να παιξω με καραμπινα και τον ψιλοηπια. πιο συγκεκριμενα,δεν ξερω που να σημαδεψω για να τον φαω με τη μια,αντε να χρειαστει δευτερη.Συνηθως ηθελα 3+ πραγμα απαραδεκτο :Ρ Θεωρησα σωστο να ριχνω στο στηθος οσο μπορω μιας και ο αντιπαλος εχει μεγαλυτερη επιφανεια απ οτι στο κεφαλι. Βάρα στο άνω στήθος αν έχεις buckshot, αλλιώς στο κεφάλι με slugs. Στο 3 με slugs ήταν one shot headshot, τώρα στο 4 δε ξέρω αν πεθαίνει με τη μία ο αντίπαλος άμα του ρίξεις κεφάλι. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα καραμπίνες
Xristaras12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και εγώ τα ίδια με FX-8320 και GTX660...Το παλικάρι έχει απόλυτο δίκιο. Δεν είναι ανάγκη να έχεις "τερας" H/Y για να παίξεις τα σημερινά games. Έκτος απο κάποια κακογραμένα (πχ Metro LL, Rome 2 κλπ). Πιστεύω αν έχεις το minimun 660ti και ένα καλό CPU είσαι κομπλέ ΑΥΤΗ την στιγμή. Και πάντα απορούσα με αυτούς τους τύπους που χαλάνε ενα σωρό χρήματα για τον H/Υ τους, κυρίως για κάρτες γραφικών. Προσωπικά πιστεύω οτι είναι 2 κατηγορίες: αυτοί που δεν μπορούν να παίξουν κανένα game αν δεν έχουν 60+ fps και αυτοί που το κάνουν για φιγούρα δηλαδη για να πούν στους υπόλοιπους "κοιτάξτε κορόιδα εγώ τι σύστημα έχω, φάτε την σκόνη μου" και έτσι να το παίξουν ανώτεροι. Όπως και να έχει και τα 2 είδη ανθρώπων είναι προβληματικοί. Ένας φυσιολογικός gamer δεν νομίζω οτι είναι έτσι. Όπως είπα και πάνω αν έχεις πχ έναν FX-6350, 8 GB RAM και μία 660ti/7870xt είσαι αυτή την στιγμή υπερκομπλέ... Για βαλτε στα παιχνιδια σας 4-8Χ AA και πειτε μου παλι αν μπορειτε να το παιξετε. Οσο και να εχει η εμπειρια στα 60fps ειναι τρομερα διαφορετικη απο αυτη στα 40 και στα 30. Ακομα και εγω με μαπα καρτα γραφικων,μπορω ανετα να καταλαβω αν ειμαι στα 30 καρε η παραπανω πλεον. Ειδικα για καταστασεις bf4 και λοιπων fps,τα πολλα fps ειναι must.
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Για βαλτε στα παιχνιδια σας 4-8Χ AA και πειτε μου παλι αν μπορειτε να το παιξετε. Οσο και να εχει η εμπειρια στα 60fps ειναι τρομερα διαφορετικη απο αυτη στα 40 και στα 30. Ακομα και εγω με μαπα καρτα γραφικων,μπορω ανετα να καταλαβω αν ειμαι στα 30 καρε η παραπανω πλεον. Ειδικα για καταστασεις bf4 και λοιπων fps,τα πολλα fps ειναι must. Με τις κάρτες που ανέφερα οι οποίες δεν είναι high end ΑΝΕΤΑ παίζεις το B4 με όλα Ultra και ΑΑ x8 και έχεις 50 fps avg...Εαν θες ντε και καλά 60+ τότε τα σκάς ΑΝ τα έχεις...
konstantinos77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Με 660 και 7870 παιζει λες το bf ultra και με 8χ AA ? Για τι αναλυση μιλας ? 1
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Με 660 και 7870 παιζει λες το bf ultra και με 8χ AA ? Για τι αναλυση μιλας ? Καταρχήν στο B4 το AA φτάνει μέχρι 4x. Με βάση benchmarks που έχω δεί με 660/7870 το παίζεις στα ultra αλλα με off AA. Με 660ti/7870xt και με ΑΑ 4x. Πάντως οι AMD κάρτες ευνοούνται σαφώς απο το παιχνίδι και έχουν καλύτερες επιδόσεις. Πάντα σε 1920X1080...
vassilis018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρες. Επειδή έχω χάσει λίγο το τόπι με τις εκδόσεις του BF4. το πιο ολοκληρωμένο είναι το Premium? γιατί έχω δει και Limited Edition και Deluxe Edition. Όσο αφορά τώρα αν μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς, τα χαρακτηριστικά του πύργου μου είναι στην υπογραφή μου. Ελπίζω να μην έχω θέμα. Ευχαριστώ
konstantinos77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καταρχήν στο B4 το AA φτάνει μέχρι 4x. Με βάση benchmarks που έχω δεί με 660/7870 το παίζεις στα ultra αλλα με off AA. Με 660ti/7870xt και με ΑΑ 4x. Πάντως οι AMD κάρτες ευνοούνται σαφώς απο το παιχνίδι και έχουν καλύτερες επιδόσεις. Πάντα σε 1920X1080... Εσυ ειπες οτι παιζεις στα 50fps με ultra 8x με τις gpu που ανεφερες ..Τελος παντων ουτε με 4χ παιζεις στα 50 fps και 1080p σε ultra σε multiplayer. 1
RPDrummer Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά τι λέτε ;;; Εγώ είμαι άσχετος από γραφικά να πούμε, αλλά σιγά μη σηκώνει σε multiplayer η 660 ultra και με ΑΑ. Μην τρελαθώ. Εγώ με την 270χ παίζω high με Anti Aliasing και ΑΑ post off και έχω 70άρι fps σε 1440Χ900 ανάλυση και ακόμη και τότε έχω σε πολλά σημεία του παιχνιδιού lag.. Καλησπέρες. Επειδή έχω χάσει λίγο το τόπι με τις εκδόσεις του BF4. το πιο ολοκληρωμένο είναι το Premium? γιατί έχω δει και Limited Edition και Deluxe Edition. Όσο αφορά τώρα αν μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς, τα χαρακτηριστικά του πύργου μου είναι στην υπογραφή μου. Ελπίζω να μην έχω θέμα. Ευχαριστώ Το παιχνίδι είναι το BF4 σκέτο (Limited Edition είναι το game μαζί με ένα dlc "China Rising"). Το premium σκέτο έχει όλα τα dlc (μαζί με το china rising που το έχει η limited edition) και τέλος το BF4 Deluxe Edition έχει το game μαζί με το China Rising και κάτι εξτρα μπιχλιμπίδια 1
vassilis018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά τι λέτε ;;; Εγώ είμαι άσχετος από γραφικά να πούμε, αλλά σιγά μη σηκώνει σε multiplayer η 660 ultra και με ΑΑ. Μην τρελαθώ. Εγώ με την 270χ παίζω high με Anti Aliasing και ΑΑ post off και έχω 70άρι fps σε 1440Χ900 ανάλυση και ακόμη και τότε έχω σε πολλά σημεία του παιχνιδιού lag.. Το παιχνίδι είναι το BF4 σκέτο (Limited Edition είναι το game μαζί με ένα dlc "China Rising"). Το premium σκέτο έχει όλα τα dlc (μαζί με το china rising που το έχει η limited edition) και τέλος το BF4 Deluxe Edition έχει το game μαζί με το China Rising και κάτι εξτρα μπιχλιμπίδια οπότε αγοράζω το στάνταρ και το premium. σωστά?
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εσυ ειπες οτι παιζεις στα 50fps με ultra 8x με τις gpu που ανεφερες ..Τελος παντων ουτε με 4χ παιζεις στα 50 fps και 1080p σε ultra σε multiplayer. Δεν είπα οτι παίζω εγώ και είπα με 660ti/7870xt...Και για του λόγου το αληθές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Nαι το αληθες ποιο ειναι τωρα για να καταλαβω ? Τι μου εδειξες με το video αυτο ?
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Nαι το αληθες ποιο ειναι τωρα για να καταλαβω ? Τι μου εδειξες με το video αυτο ? Διάβασες το description του video...Μάλλον όχι...
konstantinos77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Nαι το διαβασα και ? Να σου γραψω και εγω ενα που να λεω avg 150 fps? Τελος παντων δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω ..Σου ειπα ,απο εκει και περα ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα