Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω χρειαζεται και το παιχνιδι update για να τρεξει το mantle.

Μια απο αυτες τις μερες(μαλλον αυριο)θα το δοκιμασω να δω τι πουλια πιανει η 7770 με τον μανδυα.Χρειαζεται restart το παιχνιδι η κανει on-the-fly αλλαγη;

Χρειάζεται restart. Στην κάρτα σου, ανάλογα με τον επεξεργαστή σου δε νομίζω να δεις μεγάλα πράγματα.

Ο 6300 μάλλον είναι υπεραρκετός για την 7770 και δε νομίζω να την έκοβε, μάλλον την πήγαινε τέρμα.

Η δοκιμή βέβαια, πάντα χρήσιμη είναι.

@marios..., παρακαλώ. Τί να την κάνεις τη διαφορά στο SP? Εκτός κι αν παίζεις σε τπτ unofficial-unranked-unsanctioned (γίνεται?).

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειάζεται restart. Στην κάρτα σου, ανάλογα με τον επεξεργαστή σου δε νομίζω να δεις μεγάλα πράγματα.

Ο 6300 μάλλον είναι υπεραρκετός για την 7770 και δε νομίζω να την έκοβε, μάλλον την πήγαινε τέρμα.

@marios..., παρακαλώ. Τί να την κάνεις τη διαφορά στο SP? Εκτός κι αν παίζεις σε unofficial-unranked-unsanctioned (γίνεται?).

αν και δεν καταλαβα την ερωτηση σου :) απλα επειδη παιζω το απλο αφου δεν μου εχει επιλογη mantle θα ηθελα να το παιξω και με το mantle ..να δω αν εχει διαφορα σε fps
Δημοσ.

Μη το πάρεις στραβά.

Εννοείται πως καλώς θέλεις να δεις τί παίζει.

Απλά τα frames στο SP είναι έτσι κι αλλιώς ψηλά αφού έχει αρκετά λιγότερο φορτίο και μικρότερους χάρτες από το ΜΡ.

Δημοσ.

Μη το πάρεις στραβά.

Εννοείται πως καλώς θέλεις να δεις τί παίζει.

Απλά τα frames στο SP είναι έτσι κι αλλιώς ψηλά αφού έχει αρκετά λιγότερο φορτίο και μικρότερους χάρτες από το ΜΡ.

οχι προς θεου γιαυτο ειναι το foroum για να μαθαινεις...:)εχεις ενα point σε αυτο που λες!!!

Δημοσ.

Σε 1280Χ1024 είμαι αρκετά οριακά με τη συγκεκριμένη κάρτα σε ΜΡ.

Σκέψου παίζω σε medium για να έχω 60αρι καθαρό σε ολες τις σκηνές και δεν γίνεται κιόλας.

Δημοσ.

Σε 1280Χ1024 είμαι αρκετά οριακά με τη συγκεκριμένη κάρτα σε ΜΡ.

Σκέψου παίζω σε medium για να έχω 60αρι καθαρό σε ολες τις σκηνές και δεν γίνεται κιόλας.

Ωπ, δεν είχα προσέξει την ανάλυσή σου.

Λογικά, είσαι αρκετά CPU bound, οπότε με το Mantle (και ίσως κα ένα τίμιο OC) κάτι καλό θα δεις.

Για πε, τί έκανες? Το δοκίμασες? Εντυπώσεις?

Δημοσ.

φυσικα και με μια καλη καρτα ειμαι αρχοντας αλλα οποια και να παρω θα κοιμαται στην αναλυση που παιζω.

Περιμενω μια και καλη να κανω αναβαθμιση και στα ταυτοχρονα,μεχρι στιγμης μια χαρα με καλυπτει η 7770.Αλλωστε τα καλυτερα γραφικα δεν θα μου δωσουν παραπανω kills.

Θα το δοκιμασω το απογευμα λογικα να δω διαφορες.

Απο την αρχη παιζω medium με AA+Vsync off και SSAO ωστε να εχω 60αρια οπου γινεται.Θα το γυρισω σε μανδυα και θα δω.

Απ το παραπανω βιντεο παντως φαινεται ποσο διαφερει ενας επεξεργαστης των 300€ με των 100€.

ΟC δεν ξερω αν θα κανω ποτε στο συγκεκριμενο επεξεργαστη,ειμαι λιγο αρνητικος στο συγκεκριμενο κομματι(περισσοτερο λογω απειριας και δεν θελω να ψαχνω τι παει λαθος αν bsodαρει το συστημα κλπ)

Μολις κανω την αναβαθμιση θα δοκιμασω(και θα ανοιξω θεμα λογικα αν δεν καταφερω απο tutorials κατι)να δω διαφορες μεταξυ stock/OC.

Απο θερμοκρασιες δεν εχω κανενα θεμα,το hwmonitor ολο τον χειμωνα πανω απο 35 δεν εχει παει(αν και γνωριζω οτι δεν διαβαζει σωστα ο αλγοριθμος κατω απ τους 40°C)

Ερωτηση προς αυτους που παιζουν.

Δοκιμασα σημερα να παιξω με καραμπινα και τον ψιλοηπια.

πιο συγκεκριμενα,δεν ξερω που να σημαδεψω για να τον φαω με τη μια,αντε να χρειαστει δευτερη.Συνηθως ηθελα 3+ πραγμα απαραδεκτο :Ρ

Θεωρησα σωστο να ριχνω στο στηθος οσο μπορω μιας και ο αντιπαλος εχει μεγαλυτερη επιφανεια απ οτι στο κεφαλι.

Δημοσ.

Δες λίγο την περιγραφή του βίντεο τι λέει. Note: here we have the i7-3770K overclocked to 4.3GHz, while the FX-6300 remains at stock. Πράγμα που σημαίνει ότι ο FX 6300 τρέχει σε stock ταχύτητες και πάλι πετάει το παιχνίδι με μια καλή κάρτα γραφικών. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που τρέχει τόσο άνετα το BF 4 σε επεξεργαστή των 100ε. :-)

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με μια καλή κάρτα γραφικών θα είσαι άρχοντας

Ο 6300 δε σε κόβει για κανένα λόγο... :)

Καλά είναι και SP αυτό..Στο MP είναι διαφορετικά τα πράγματα..

Δημοσ.

αυτο που λεει ο απο πανω.

στο ΜΡ ειδικα σε 64αρηδες,3 ρουκετες να πεσουν εχουν βουτηξει οι καρτες/επεξεργαστες,απλα εκει φαινονται οι κλασεις τους,

Λοιπον,εβαλα μανδυα.

ΔΕΝ μου αρεσαν τα γραφικα,ειχε μια θολαδα και ξεπλυμενα χρωματα.Παραπανω fps δεν ειδα(να μην πω οτι ειδα και λιγοτερα απ οτι το DX11)

Δημοσ.

Δοκίμασα το mantle λίγο στο single player με τους νέους 14.4 (μετά από DDU και clean install), πήγαινε όντως με καλύτερο fps, αλλά γαμ@#$κε στο lag. Το game σε mantle είναι unplayable. Για μερικά δευτερόλεπτα παίζει (με καλύτερο fps!) και μετά παγώνει. Μερικά δευτερόλεπτα μετά ξεπαγώνει και ούτω καθεξής.

Με λίγο search στο net είδα ότι το έχει πολύς κόσμος αυτό, λόγω του ότι το mantle είναι unoptimized για τις περισσότερες AMD ακόμα και συμβαίνει πιθανώς γιατί γεμίζει η μνήμη της κάρτας και μόλις φουλάρει αρχίζει τα κολλήματα. 

Αν το σύστημα βέβαια είναι τούμπανο και με μεγάλη μνήμη στην GPU (εγώ έχω την R9 270 2GB με αρκετά παλιό cpu), λένε ότι παίζει καλύτερα. Εγώ πάντως ξενέρωσα αφού το είδα να παίζει για λίγο καλά και μετά να αρχίζει τα κολλήματα.

Δημοσ.

....δεν ΜΠΟΡΩ να καταλάβω γιατί σώνει και καλα πρέπει να σκάσεις για CPU 300 ευρο για 2-3fps παραπανω( ....και πολλές φορές για τα ίδια αποτελεσματα)...εγω έχω cpu fx6350 και gpu HD7870 Tahiti  le και μέχρι σημερα ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ σε Ultra settings...ολα πανε σφαιρα σε full HD....όλο το σύστημα μου ανακαινίστηκε προ 6μηνου (motherboard,ssd,ram,psu) και τα αποτελεσματα πέρα των προσδοκιών μου....απλα μην κοιτάτε μόνο το ...κεφαλι...αλλα και το υπόλοιπο σώμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...