gildo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το πιο τρελο stats που εχω δει ειναι 150000 kills και 10000 deaths.Aν τους σκανε καθε μηνα συνδρομη για τα cheat περιμενετε να τους πιασουν?Εδω εχουν κανει ολοκληρη επιχειρηση δεν ειναι αυτα που τα βαζει καποιος στο free.
RPDrummer Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δε γινεται ο αλλος να εχει 45-3 ρε παιδι μου οσο καλος και να ειναι! ελεος δηλαδη! Μάλλον δε γνωρίζεις τους επαγγελματίες του είδους....
aetos1988 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Κοίταξε τις ρυθμίσεις firewall και antivirus. Ειδικά αν έχεις esset διάβασε εδώ: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8897332.page Όλα εντάξει τώρα λύθηκε το θέμα χωρίς να κάνω τίποτα. Thanks
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ειδα και εγω video με τα aimbot και wallhack για να καταλαβω πως μας κλεβουν... μιλαμε απιστευτο, σπερνουν τρομο. καλα παιδια κατι πρεπει να γινει, πρεπει αμεσα η εταιρεια να βρει λυση και να τους κανει αμεσως ολους ban gia na βαλουν μυαλο. Δε γινεται ο αλλος να εχει 45-3 ρε παιδι μου οσο καλος και να ειναι! ελεος δηλαδη! Εγω μαχομαι παιζω γαματα κτλ και με το ζορι εχω ισορροπια αντε να περασει λιγα Kill το death. Να βρασω εγω punkbuster ktl αφου τα ξεπερνανε ευκολα γραφει. πριν λιγες μερες που ειχαμε μπει και παιζαμε και ηταν ο φιλτατος gamingrecipe εδωσε απλοχερα πονο με κατι σερι κιλλς.Και 1000% δεν κλεβει,απλα ξερει να παιζει,να σημαδευει και να κουμανταρει τα οπλα.
greeneye Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 παιδια οσο και να ξερεις το 45-3 δεν παιζει. Και αν παιξει θα παιξει 1 φορα, οχι σχεδον σε καθε server! Και σε πιστες κλειστου τυπου οπως Operation locker, Metro κτλ που δεν προλαβαινεις να πεις κειμεινο σε εχουν κανει αλοιφη. ΕΚτος αν κρυβεσαι σε μια γωνια και περιμενεις το λαθος του αλλου να ερθει σαν το ΡΑΜΠΟ! η παιζεις κανα F-35 και εισαι απλα θεος να μην εχει κατι σημαντικο απο κατω να σε ριξει και στον αερα να πετανε νιουφιδες.
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Πάντως το rhomio τον έχω προκαλέσει εδώ και καιρό σε sniper battle αλλά καμία απάντηση... Προφανώς φοβάται να με αντιμετωπίσει!!!
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Πάντως το rhomio τον έχω προκαλέσει εδώ και καιρό σε sniper battle αλλά καμία απάντηση... Προφανώς φοβάται να με αντιμετωπίσει!!! εχει δηλωσει και δηλωνει στα βιντεο του οτι στο sniping δεν ειναι τοσο καλος Παιδια καποιος αν εχει τη διαθεση στην προηγουμενη σελιδα εχω βαλει ενα βιντεακι σχετικα με τι αντιμετωπιζω στη lancang dam. Οποιος εχει τη διαθεση ας κανει εναν κοπο να μπει και να παει στο ιδιο σημειο να μου πει τι βλεπει.
greeneye Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 μια μαχη οπως τη θελω περιπου για τωρα μεχρι να φτιαξω σωστα οπλα. Σωστη αμυνα και σωστη επιθεση χωρις να κρυβομαι ενοειται.
tmjuju Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Στο επόμενο είχε 78%.. Τι πιστά παίζατε πριν? Νομίζω το έχω δει και εγώ κάπου κάπως κάποτε είχα ευστοχία 200% , ένα hit, δυο kills, με κάποιο launcher … πάει καιρός. Το άλλο κουλό που παρατήρησα και τελικά έψαξα τον αλγόριθμο του Skill, Εάν μπεις τελευταία δευτερόλεπτα στην πίστα, 0 kills, 0 deaths, 0 point … γιατί δεν πρόλαβα να δω την πιστά που λέει ο λόγος Χάνεις το 10% του skill που είχες προηγουμένως loooooool, Γενικά το να προσπαθεί κανείς να έχει καλά στατιστικά δεν αξίζει και πολύ IMHO.
BlackBird79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Αγαπητοί συμπολεμιστές, Δύο ερωτήσεις για "food for thought" και εποικοδομητική συζήτηση (πολύ ησυχία έπεσε), λοιπόν: 1. Ποιό shooting mode επιλέγετε: SINGLE, BURST or FULL AUTO; 2. Στα field upgrades πάλι τί προτειμάτε και γιατί; Εγώ να πώ πως αν ένα όπλο έχει επιλογή BURST πάντα πάω προς τα εκεί καθώς φαίνεται πως τα kills είναι πιο εύκολα έτσι. Μια υποψία έχω πως το recoil modifier γίνεται apply στην τελευταία σφαίρα της ριπής... Στα field upgrades πάω προς το shadow αλλα δεν ξέρω πόσο effective είναι...
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 παντα full auto αλλα μπορω αναλογα με το πατημα να ριξω 1 η 2 με οπλα που εχουν κατω απο 800 σφαιρες/λεπτο :Ρ field upgrades παιζω με defensive και ενιοτε βαζω offensive αν δω πως παω πολυ καλα και δεν με νοιαζουν τα παραπανω deaths.
aetos1988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 να ρωτησω σημερα παιζοντας στη lancang dam tdm εχει πανω αριστερα στο χαρτη μια νταλικα ξαπλωμενη και ενδιαμεσα της παρατηρησα τουτο ειναι καποιο δικο μου θεμα η ετσι ειναι ο χαρτης; οσες φορες δοκιμασα να βγω απ τον σερβερ και να μπω παλι κανει το ιδιο πραγμα. δευτερον,οι unranked servers που αποσκοπουν; τοσο καιρο παιζω και 3 και 4 και δεν εχω παρει χαμπαρι οτι υπαρχουν Και σε μένα το κάνει μάλλον θα είναι θέμα του παιχνιδιού
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Να σαι καλα που απαντησες,δεν εχω δει αλλοι να το αναφερουν γενικοτερα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Καλυτερα που ειναι το bug ετσι εκει περα,ειναι πολυ καλο σημειο για καλυψη sniperα :Ρ
aetos1988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Να σαι καλα που απαντησες,δεν εχω δει αλλοι να το αναφερουν γενικοτερα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Καλυτερα που ειναι το bug ετσι εκει περα,ειναι πολυ καλο σημειο για καλυψη sniperα :Ρ Θα το έχω στα υπόψιν αυτό τώρα ξέρω που θα σε βρω Αγαπητοί συμπολεμιστές, Δύο ερωτήσεις για "food for thought" και εποικοδομητική συζήτηση (πολύ ησυχία έπεσε), λοιπόν: 1. Ποιό shooting mode επιλέγετε: SINGLE, BURST or FULL AUTO; 2. Στα field upgrades πάλι τί προτειμάτε και γιατί; Να συμπληρώσω , 3) παίζεται σε hardcore ή normal ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα