plakalis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ειναι βλακεια παντως γιατι αν εγω π.χ μπω σε server με 400 στην πρωτη ομαδα και 650 στη δευτερη ε ενταξει η ηττα ειναι δεδομενη και με βγαζει με τους χαμενους παντα!!! Βλακεία είναι να έχεις ξεκινήσει κανονικά το game, να χάνεις, να το γυρίζεις με ομαδικότητα, και εκεί που είναι πχ 250-70 να σε παει στην ομάδα που χάνει λόγω autobalance.....
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 παιδια τελικα οι ρωσοι δεν εχουν το θεο τους. Μπαινουν σε σερβερ και χαλανε το παιχνιδι τελειως. προσοχη σε αυτους http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/413653624176679380/ πλεον περα απ το κραξιμο που τους ριχνω βγαινω απ το παιχνιδι ακομα και να κερδιζω. Σημερα ενα βημα πριν τα σπασω ολα,επαιξα με ηρεμια και συνεση μετα απ το βιντεακι του recipe για το scar,με το scar και χαλαρα θερισα κοσμο. Ειναι οπως το λεει ακριβως αν ειχε μεγαλυτερο γεμιστηρα θα ηταν το ιδανικο ολων.
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χρισταρα δεν χρειάζεται να σπάσεις τίποτα... Θα το μετανιώσεις μετά... Εγώ πχ πρώτα έσπασα τα ποδαράκια του πληκτρολόγιου μου και πριν κάνα μήνα το έσπασα εντελώς... Έκλεγα τα 70 ευρώ μετά... Τώρα όμως κάθε φορά που παίζω έχω δίπλα μου 3-4 βιβλία από την τρίτη λυκείου και άμα τα πάρω άσχημα τα ρίχνω κάτω να ξεδωσω λίγο!!
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 <p>Nerd-rage </p> Ακριβώς έτσι!!! Βέβαια απο τοτε που έσπασα το πληκτρολόγιο δεν παίζω σχεδόν καθόλου, μόνο μπήκα να δοκιμάσω το naval strike... Τώρα που θα ξαναρχισω θα βγάζω και βιντεάκι με τα reactions στο YouTube!!!
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 να ρωτησω σημερα παιζοντας στη lancang dam tdm εχει πανω αριστερα στο χαρτη μια νταλικα ξαπλωμενη και ενδιαμεσα της παρατηρησα τουτο ειναι καποιο δικο μου θεμα η ετσι ειναι ο χαρτης; οσες φορες δοκιμασα να βγω απ τον σερβερ και να μπω παλι κανει το ιδιο πραγμα. δευτερον,οι unranked servers που αποσκοπουν; τοσο καιρο παιζω και 3 και 4 και δεν εχω παρει χαμπαρι οτι υπαρχουν
greeneye Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 που να αποσκοπουν οι unranked server? ε απλο ειναι! Να μαθουν οσοι αρχιζουν πριν τους κανουν τελειως αλοιφη και... να δοκιμαζονται τα cheats
aetos1988 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως δεν μπορώ να παίζω δεν ανοίγει το origin , μου βγάζει το μήνυμα ''Η διαδικτυακή σύνδεση χρήστη δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη''
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 υστερα απο μερικα βιντεακια που ειδα περι aimbots etc,πλεον θα παρακολουθησω την ομαδα με τα διακριτικα sctv να δω τι γινεται,ο τυπας εκανε κατι τρελα σκορ οπως και ολοι οσοι ηταν εκει με το ιδιο Platoon. Υπαρχει καποιος τροπος να δω σε ποιον σερβερ παιζει ατομο που δεν τον εχω φιλο;
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 <p>υστερα απο μερικα βιντεακια που ειδα περι aimbots etc,πλεον θα παρακολουθησω την ομαδα με τα διακριτικα sctv να δω τι γινεται,ο τυπας εκανε κατι τρελα σκορ οπως και ολοι οσοι ηταν εκει με το ιδιο Platoon.</p> <p> </p> <p>Υπαρχει καποιος τροπος να δω σε ποιον σερβερ παιζει ατομο που δεν τον εχω φιλο;</p> Λογικά θα μπορείς να βλέπεις τα battlereports στο προφίλ του... Εκτός και άμα τα έχει κλειδωμένα για τους μη φίλους...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Λογικά θα μπορείς να βλέπεις τα battlereports στο προφίλ του... Εκτός και άμα τα έχει κλειδωμένα για τους μη φίλους... τουλαχιστον 3 ατομα που βρηκα,εχουν καναλι και στο youtube και δειχνουν game play και Live stream αρα σιγουρα δεν cheatαρουν. 2 ατομα συγκεκριμενα θελω να δω με k/d 3,33 και 3,29.
greeneye Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ειδα και εγω video με τα aimbot και wallhack για να καταλαβω πως μας κλεβουν... μιλαμε απιστευτο, σπερνουν τρομο. καλα παιδια κατι πρεπει να γινει, πρεπει αμεσα η εταιρεια να βρει λυση και να τους κανει αμεσως ολους ban gia na βαλουν μυαλο. Δε γινεται ο αλλος να εχει 45-3 ρε παιδι μου οσο καλος και να ειναι! ελεος δηλαδη! Εγω μαχομαι παιζω γαματα κτλ και με το ζορι εχω ισορροπια αντε να περασει λιγα Kill το death. Να βρασω εγω punkbuster ktl αφου τα ξεπερνανε ευκολα γραφει.
Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ειδα και εγω video με τα aimbot και wallhack για να καταλαβω πως μας κλεβουν... μιλαμε απιστευτο, σπερνουν τρομο. καλα παιδια κατι πρεπει να γινει, πρεπει αμεσα η εταιρεια να βρει λυση και να τους κανει αμεσως ολους ban gia na βαλουν μυαλο. Δε γινεται ο αλλος να εχει 45-3 ρε παιδι μου οσο καλος και να ειναι! ελεος δηλαδη! Εγω μαχομαι παιζω γαματα κτλ και με το ζορι εχω ισορροπια αντε να περασει λιγα Kill το death. Να βρασω εγω punkbuster ktl αφου τα ξεπερνανε ευκολα γραφει. Αλλο το 45-3 σε ενα round και αλλο το 15000-200 στα stats...
black66.gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως δεν μπορώ να παίζω δεν ανοίγει το origin , μου βγάζει το μήνυμα ''Η διαδικτυακή σύνδεση χρήστη δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη'' Κοίταξε τις ρυθμίσεις firewall και antivirus. Ειδικά αν έχεις esset διάβασε εδώ: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8897332.page
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα