Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά νόμιζα ότι το εγκαθιστουσε το παιχνίδι μόνο του...:-P

το έβαλα ξανά αλλά και πάλι ρα ίδια... :-(

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Κατέβασες το pbsetup? Έβαλες το game από την επιλογή Add Game?

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλά νόμιζα ότι το εγκαθιστουσε το παιχνίδι μόνο του...:-P

το έβαλα ξανά αλλά και πάλι ρα ίδια... :-(

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Κατέβασες το pbsetup? Έβαλες το game από την επιλογή Add Game?
ναι!!!Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

οταν ερχονται τυπαδες απο clans και σου κανουν απεθειας headshot απο χιλιομετρα μακρια με assault rifles ειναι να καθεσαι ηρεμος; :P

να βλεπεις τον αλλο να κανει 53-5 και να κλαις; :P

λοιπον σιγουρα υπαρχουν ατομα που το κατεχουν το παιχνιδι αλλα πιστεψε δεν ειναι ολοι τους επαγγελματιες..χαρακτηριστικα χθες επαιζα σε εναν σερβερ κ ειχε μπει μια clan και θεριζε κ ενω επαιζα πολυ προσεκτικα κ με σιγαστηρα παντα ηξεραν που θα με βρουν...και μου ειχαν γυρισει τα λαμπακια...Καποια στιγμη μπήκε ο admin του server και προφανως τους εκανε inspect η κατι τελος παντων αν εχουν hacks το αποτέλεσμα 4 ατομα ban k kick εκεινη την στιγμη απο την συγκεκριμενη clan.Μετα εφυγαν ολοι αφου εφυγαν 4 ατομα απο την παρεα τους ;)

Οταν βλεπεις ατομα με τετοια σκορ μην πας να τους κυνηγησεις ειδικα se dm σε κλειστους χωρους γιατι κατα την αποψη μου οι μισοι μην πω ολοι σιγουρα ειναι με hack.

Συμβουλη σε τετοιες περιπτωσεις εγω καμπερονομαι σε καλο σημειο με assault class medkit κτλ και ειχα θερισει μπολικους ετσι γτ προσπαθουσαν να κανουν κιλλς αλλα ειχα καλυτερο position και απλα τους περιμενα απλα θελει καλη καλυψη και να εχεις καλο σημαδι γιατι με την παραμικρη αστοχια σε φαγανε..ειδικα αν εχουν εκτος απο wallhack και aim μαζι...

Στο μονο που παραδεχομαι το cod(ημουν codακιας κ πλεον εγινα bfακιας) ειναι η killcam του και το spectator που εχει ειναι πολυ καλυτερο γιατι καταλαβαινεις οταν καποιος εχει καποιο wh/aim.

Δημοσ.

και πως ειναι δυνατον να μην τους αντιλαμβανεται ο σερβερ με τις 5 προστασιες που εχει; και συγκεκριμενα αναφερομαι σε ατομα με το διακριτικο SCTV που αν εχω καταλαβει καλα ειναι ρωσοι.μιλαμε για τρελα σκορ και δεν ξερω πως να κανω και report.

αλλα ατομα τα πεταει κανονικα απ το πρωτο λεπτο.

Πλεον για να ηρεμισω θα το ξαναπαρατησω το παιχνιδι,θα με καταστρεψει :Ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και πως ειναι δυνατον να μην τους αντιλαμβανεται ο σερβερ με τις 5 προστασιες που εχει; και συγκεκριμενα αναφερομαι σε ατομα με το διακριτικο SCTV που αν εχω καταλαβει καλα ειναι ρωσοι.μιλαμε για τρελα σκορ και δεν ξερω πως να κανω και report.

αλλα ατομα τα πεταει κανονικα απ το πρωτο λεπτο.

Πλεον για να ηρεμισω θα το ξαναπαρατησω το παιχνιδι,θα με καταστρεψει :Ρ

χαχα ισχύει δυστυχώς παντα κατι καινουργιο βγαινει κ παρακαμπτει η ειναι αορατο απο τις προστασιες....Και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κ πολλα για το κλεψιμο παντα κατι θα υπαρχει...Για μένα η βγες απο το συγκεκριμενο map οταν δεις οτι εχει μεσα cheaters η μαζεψε οση υπομονη εχεις κ παιξε ετσι κ προσπαθησε να παιξεις καλα κ που ξερεις αν κανεις καλα σκορ με κλεφτες ειναι πιο ικανοποιητικο γιατι εσυ τα βαζεις ουσιαστικα με κατι που ειναι ρομποτ κ σχεδον αλανθαστο και με παραπανω πλεονεκτηματα κ παραολα αυτα τα πας καλα...δες το σαν να παιζεις στo super duper hard difficulty :P

Btw ρώσοι ηταν αυτοι που φαγανε ban k kick στο συγκεκριμενο σκηνικο που ανεφερα πιο πανω τυχαιο??

Ενα απλο βιντεακι να πανε κατω τα φαρμακια να δεις με τι τα βαζεις

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

ξερει κανεις 100% να μας πει

1) Αν κανεις quit μονος σου αν σωζει οτι εκανες ? π.χ kills and deaths

2) Αν κανεις quit σε ενα χαμενο game αν γλυτωνεις το "loose" ? νικη η ηττα δηλαδη

3) Αν σε κανουν kick τι μετραει στα στατς?

4) Αν πεσει η συνδεση και ξαναμπεις μεσα αν τα κραταει τα στατιστικα ?

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι πολλες φορες υπαρχουν και admin που ειναι στο κολπο με τα cheat.Φιλε xristara για αυτο το παρατησα εδω και κατι μηνες.Υπαρχουν κατι servers που εμπαιναν τα ιδια ατομα συνεχεια και με σκορ πανω απο 100 kill και γυρω στους 10-15 deaths σε καθε γυρο.Οταν ο κοσμος φωναζε στον admin αυτος εγραφε ενας καρο μ@@@@ς σχετικα με το θεμα.

Δημοσ.

κανε επανεγκατασταση το punkbuster και δοκιμασε!

Recipe τρομερο το νεο μικροφωνο.

Τι πηρες;

απορω γιατι ειχες θεμα με τα tactic3d alpha.

Παντως θα στο ξαναπω,κανεις το παιχνιδι να φαινεται πιο ευκολο απ οτι ειναι....

Ευχαριστω φιλε μου, πηρα επαγγελματικο μικροφωνο t.bone sc 440, το αλλο οσο καλο ηχο και αν εχει δεν ειναι επαγγελματικο.
Δημοσ.

ξερει κανεις 100% να μας πει

1) Αν κανεις quit μονος σου αν σωζει οτι εκανες ? π.χ kills and deaths

2) Αν κανεις quit σε ενα χαμενο game αν γλυτωνεις το "loose" ? νικη η ηττα δηλαδη

3) Αν σε κανουν kick τι μετραει στα στατς?

4) Αν πεσει η συνδεση και ξαναμπεις μεσα αν τα κραταει τα στατιστικα ?

Για οποιονδήποτε λόγο και να βρεθείς εκτός από ένα σέρβερ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του game τα kills, τα deaths και γενικά ότι έχεις ξεκλειδώσει θα τα διατηρήσεις... Και οταν ξαναμπείς στο battlelog θα δεις ένα κίτρινο σημαιακι που μόλις το πατήσεις σου λέει το αποτέλεσμα του game στο οποίο βγήκες( το ίδιο γίνεται και αν δεν βγεις), είναι το battle report... Επίσης δεν μπορείς να αποφύγεις ήττα βγαίνοντας...
Δημοσ.

ναι απο youtuber θα γινει παντελιδης :-D :-D :-D :-D :cry: :cry: :cry:</p>

Παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να καθαρίσει το τοπικ αυτό από το όνομα του παντελιδη( διαγράψτε και το δικό μου μήνυμα)...

Δημοσ.

ειναι βλακεια παντως γιατι αν εγω π.χ μπω σε server με 400 στην πρωτη ομαδα και 650 στη δευτερη ε ενταξει η ηττα ειναι δεδομενη και με βγαζει με τους χαμενους παντα!!!

Δημοσ.

<p>ειναι βλακεια παντως γιατι αν εγω π.χ μπω σε server με 400 στην πρωτη ομαδα και 650 στη δευτερη ε ενταξει η ηττα ειναι δεδομενη και με βγαζει με τους χαμενους παντα!!!</p>

Φιλε έχω πάρει game στην metro ενώ χάναμε με 300 tickets διαφορά...

Δημοσ.

Iσχυει αυτο που λεει ο raikkonen ακομα και με ποιο με μεγαλη διαφορα στα tickets.Δεν συμβαινει τοσο συχνα γιατι πολλες φορες δεν υπαρχει ομαδικοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...