Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ακομα χειροτερα,με οχηματα δεν το εχω καθολου. Εχω μαθει να παιζω με τον κλασσικο στρατιωτη που τρεχει,σκοτωνει,παιρνει σημαιες και βοηθαει την ομαδα του. απο οχηματα μονο επιδιορθωσεις με repair tool :Ρ και απο την αλλη στο 3 δεν ειχα κανενα θεμα,εκτος κ οταν εκανα τον καμικαζι.
RPDrummer Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εγώ μόνο sniper δε μπορούσα να συνηθίσω στο 4. Αφού έπαιζες στο 3 με οχήματα θα το χεις και δω. δε νομίζω να αλλάζει κάτι.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 πιστεψε με η μεταβαση απ το 3 στο 4 μου φανηκε χαος,για καιρο δεν μπορουσα να παιξω. Πλεον απο τις 10 μερες σερι τις 2-3 θα σκισω κοσμο,τις επομενες 2 θα ειμαι 1:1 και τις επομενες 5 θα με τρωνε σαν κατσαριδα.
icenex Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 πιστεψε με η μεταβαση απ το 3 στο 4 μου φανηκε χαος,για καιρο δεν μπορουσα να παιξω. Πλεον απο τις 10 μερες σερι τις 2-3 θα σκισω κοσμο,τις επομενες 2 θα ειμαι 1:1 και τις επομενες 5 θα με τρωνε σαν κατσαριδα. ψυχολογικο νομιζω ειναι γιατι το παθαινω κ εγω αυτο...εκει που παιζω καλα μετα κανω κοιλια στο παιχνιδι μου απλα παιξε το objective και προσπαθησε να βοηθας την ομαδα σου κ μην καιγεσαι για τα κιλλς και πιστεψε θα ερθουν κ αυτα αν παιζεις με μυαλο..Δεν ειναι διαγωνισμος ποιος ξερει καλυτερο σημάδι αλλα περα απο αυτο ειναι παιχνιδι μυαλου γτ αμα τρεχεις στη μεση του δρομου χωρις σιγαστηρα κ βαρας ενω δεν εισαι σιγουρος οτι θα φας καποιον ε τοτε ψοφας εσυ...Νομίζω η κοιλια οφειλεται στο γεγονος οτι ψοφας κ δεν θες να χασεις το ρατιο κ στην προσπαθεια σου να μην ειναι αρνητικο ορμας στη μαχη χωρις να σκεφτεσαι... Εγω παντως αυτο παθαινω.. Η καλυτερη συμβουλη παιξε κ προσπαθησε να κανεις καλο σκορ χωρις να κοιτας τοσο τα κιλλς κ ας εχεις κ 1 ρατιο θα δεις οτι αν δεν σε επηρεαζουν τα νευρα κ γενικα το ρατιο κτλ θα παιξεις καλυτερα.. Btw εγω νιωθω μεγάλη ικανοποιηση οταν εχω πολλα κιλλς αλλα έχω μεγαλυτερη οταν ειμαι one man army(για μενα αυτο σημαινει) κοινώς με οχι πολλα κιλλς εχω τα καλυτερο σκορ γιατι βοηθουσα την ομαδα μου με revive objective κτλ
Silverage Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ε πώς να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αν ψοφάει συνέχεια; Είπαμε δεν έχουν σημασία τα kills αλλά να μην είναι και σάκος του μπoξ.
manos08 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 αντιμετοπιζει κανεις αλλος προβλημα με το παιχνιδι και τα w8.1 ενω μπαινω κανονικα στο server μετα απο λιγα δευτερολεπτα μαυριζει η οθονη και με πεταει... και μου βγεζει αυτο το μυνημα κατω στον firefox Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Manolis1990' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe το περιεργω ωστοσο ειναι οτι στα 8 δεν ειχα προβλημα... και με το που εβαλα τα 8.1 το εμφανισε... καμια ιδεα???
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 κανε επανεγκατασταση το punkbuster και δοκιμασε! Recipe τρομερο το νεο μικροφωνο. Τι πηρες; απορω γιατι ειχες θεμα με τα tactic3d alpha. Παντως θα στο ξαναπω,κανεις το παιχνιδι να φαινεται πιο ευκολο απ οτι ειναι.... 1
RPDrummer Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 αντιμετοπιζει κανεις αλλος προβλημα με το παιχνιδι και τα w8.1 ενω μπαινω κανονικα στο server μετα απο λιγα δευτερολεπτα μαυριζει η οθονη και με πεταει... και μου βγεζει αυτο το μυνημα κατω στον firefox Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Manolis1990' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe το περιεργω ωστοσο ειναι οτι στα 8 δεν ειχα προβλημα... και με το που εβαλα τα 8.1 το εμφανισε... καμια ιδεα??? Μου το βγάζει και μένα που και που. Κάνε manual install το punkbuster και πες μας.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ψυχολογικο νομιζω ειναι γιατι το παθαινω κ εγω αυτο...εκει που παιζω καλα μετα κανω κοιλια στο παιχνιδι μου απλα παιξε το objective και προσπαθησε να βοηθας την ομαδα σου κ μην καιγεσαι για τα κιλλς και πιστεψε θα ερθουν κ αυτα αν παιζεις με μυαλο..Δεν ειναι διαγωνισμος ποιος ξερει καλυτερο σημάδι αλλα περα απο αυτο ειναι παιχνιδι μυαλου γτ αμα τρεχεις στη μεση του δρομου χωρις σιγαστηρα κ βαρας ενω δεν εισαι σιγουρος οτι θα φας καποιον ε τοτε ψοφας εσυ...Νομίζω η κοιλια οφειλεται στο γεγονος οτι ψοφας κ δεν θες να χασεις το ρατιο κ στην προσπαθεια σου να μην ειναι αρνητικο ορμας στη μαχη χωρις να σκεφτεσαι... Εγω παντως αυτο παθαινω.. Η καλυτερη συμβουλη παιξε κ προσπαθησε να κανεις καλο σκορ χωρις να κοιτας τοσο τα κιλλς κ ας εχεις κ 1 ρατιο θα δεις οτι αν δεν σε επηρεαζουν τα νευρα κ γενικα το ρατιο κτλ θα παιξεις καλυτερα.. Btw εγω νιωθω μεγάλη ικανοποιηση οταν εχω πολλα κιλλς αλλα έχω μεγαλυτερη οταν ειμαι one man army(για μενα αυτο σημαινει) κοινώς με οχι πολλα κιλλς εχω τα καλυτερο σκορ γιατι βοηθουσα την ομαδα μου με revive objective κτλ Αυτο με το σκορ ισχυει,οσο δεν το βλεπω ειναι καλυτερα απο την αλλη οσο χανω ειναι νευρα. Και ενω προσπαθω να παιξω με ενα συγκεκριμενο τροπο,ερχονται τυπαδες απο clans και μας μαμανε αναποδα με τα ace 23 και μου τι δινει χειροτερα. Ε πώς να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αν ψοφάει συνέχεια; Είπαμε δεν έχουν σημασία τα kills αλλά να μην είναι και σάκος του μπoξ. Ακριβως. Δεν μπορω να πω οτι μου ειναι αδιαφορα και ειναι και σημαντικα αναλογα τον σκοπο του παιχνιδιου
manos08 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 το απεγγατεστησα... εε,πως το ξαναβαζω ειπαμε?
manos08 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 απλά νόμιζα ότι το εγκαθιστουσε το παιχνίδι μόνο του...:-P το έβαλα ξανά αλλά και πάλι ρα ίδια... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι, τη μια φορά δίνεις τα εκρηκτικά στον Irish, μια στην Anna και την άλλη τα κρατάς και δεν τα δίνεις σε κανέναν. Δεν θα βάλω spoiler tag, γιατί είναι τόσο χαζή η επιλογή που ακόμη και όσοι δεν την έχουν κάνει, πρέπει να την δουν. Όπως έχει προειπωθεί, δίνεις τα εκρηκτικά ή στον Irish (μαύρος) ή στην Hannah (κινέζα) και όποιος τα πάρει, μπουμ. Aν τα κρατήσεις εσύ (λευκός, από τα χέρια), τότε ανατινάζεσαι και γίνεσαι ήρωας; Nope! Το σκάφος του κακού (δεν θυμάμαι όνομα) διαλύει το Valkyrie (το δικό σου) με όσους εμείναν πάνω (τον κινέζο "σωτήρα" και διαφόρους αμερικανούς). ?!?!?!?!Γιατί. Δεν. Πηδάει. Ο. Χαρακτήρας, Μας?!??!?!?!?!
icenex Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ε πώς να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αν ψοφάει συνέχεια; Είπαμε δεν έχουν σημασία τα kills αλλά να μην είναι και σάκος του μπoξ. δεν ειπα αυτο ειπα να μην δινει σημασια αν θα κανει πολλα κιλλ..Μετα η συμβουλη μου ηταν να μην νευριαζει ωστε να παρασυρεται κ να κανει μοιραια λαθη που σημαινει θανατος στο εν λογω παιχνιδι..Κοινως αν παιξεις με μυαλο κ απλα διατηρεις την ηρεμια σου κ ταυτοχρονα το διασκεδαζεις σιγουρα δεν θα εισαι σακος του μποξ αλλα ακριβως το αντιθετο....
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 δεν ειπα αυτο ειπα να μην δινει σημασια αν θα κανει πολλα κιλλ..Μετα η συμβουλη μου ηταν να μην νευριαζει ωστε να παρασυρεται κ να κανει μοιραια λαθη που σημαινει θανατος στο εν λογω παιχνιδι..Κοινως αν παιξεις με μυαλο κ απλα διατηρεις την ηρεμια σου κ ταυτοχρονα το διασκεδαζεις σιγουρα δεν θα εισαι σακος του μποξ αλλα ακριβως το αντιθετο.... οταν ερχονται τυπαδες απο clans και σου κανουν απεθειας headshot απο χιλιομετρα μακρια με assault rifles ειναι να καθεσαι ηρεμος; να βλεπεις τον αλλο να κανει 53-5 και να κλαις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα