Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι αλλο που το εχω παρατηρησει τωρα

το field scope lost που γραφει αμα σε φανε μερικες φορες τι ειναι ρε παιδια;

λογικα αναφερεται σε καποιο ribbon η κατι αλλο; γιατι με τα συγκεκριμενα οπλα που παιζω εχω ανοιξει τα παντα.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρην λιγες μερες το αγορασα κι εγω!!!

Και πριν λιγο τερματισα το single και υποτηθετε οτι απο αυτο ξεκλιδωνεις οπλα...αλλα στο multy δεν ειδα να εχει ξεκλιδωσει?????

ειναι καποιο bug η κανω εγω κατι λαθος???

Δημοσ.

Έχεις 3 διαφορετικά endings. Το καθένα σου δίνει και διαφορετικό όπλο. Δε γίνεται να μην εμφανίζονται στο multiplayer. Είναι ένα pdw, ένα lmg και το τελευταίο δε ξερω τι ειναι.

Δημοσ.

τι?

πρεπει να τα παιξω ολα??

μονο την τελευταια αποστολη φανταζομαι...

Ναι, τη μια φορά δίνεις τα εκρηκτικά στον Irish, μια στην Anna και την άλλη τα κρατάς και δεν τα δίνεις σε κανέναν.

Δημοσ.

τελικα ισχυει αυτο που λεω και δεν ξερω γιατι.

Σημερα δεν μπορουσα να παιξω ουτε για δειγμα,ευτυχως απο τα νευρα μου και μονο καταφερα να μην χαλασω τα στατιστικα μου και να κανω 1:1 k/d στα ματς.

Επισης δεν μπορουσα να παιξω assault για κανενα λογο μονο με το Μ249.Κατι μου λεει οτι εκανα βλακεια που το χρησιμοποιω απο χτες το βραδυ και ξεχασα τα αλλα :whistle:

Δημοσ.

Ναι, τη μια φορά δίνεις τα εκρηκτικά στον Irish, μια στην Anna και την άλλη τα κρατάς και δεν τα δίνεις σε κανέναν.

Μόνο που... πρέπει να παίξεις 3 φορές το παιχνίδι.

Δημοσ.

τελικα ισχυει αυτο που λεω και δεν ξερω γιατι.

Σημερα δεν μπορουσα να παιξω ουτε για δειγμα,ευτυχως απο τα νευρα μου και μονο καταφερα να μην χαλασω τα στατιστικα μου και να κανω 1:1 k/d στα ματς.

Επισης δεν μπορουσα να παιξω assault για κανενα λογο μονο με το Μ249.Κατι μου λεει οτι εκανα βλακεια που το χρησιμοποιω απο χτες το βραδυ και ξεχασα τα αλλα :whistle:

Είναι κάποιες φορές που δε σε θέλει. Στο tdm που παίζεις φόρα σιγαστήρα και να κοιτάς πάντα πίσω σου, γιατί spawn-άρουν οι παίκτες όπου να 'ναι

Αφού δεν σε αφήνει να παίξεις μόνο την τελυταία.

Όχι ρε τρελέ... πας στα missions και επιλέγεις την τελευταία!

Δημοσ.

ειδικα στη λοκερ παντα με σιγαστηρα ειμαι ακομα και πανικος να γινεται.

ισχυει οτι ειναι μερες που δε με θελει καθολου,και μετα ξενερωνω.

Δημοσ.

Επειδη παλι εφτασα σε σημειο να σπασω τον υπολογιστη,ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται ενω 2 μερες τα πηγαινα μια χαρα σημερα δεν με θελει καθολου.

Εννοω οτι τον βλεπω μπροστα μου και σημαδευω στο Γ του καραγκιοζη. Ο,τι νά'ναι πραγματικα.

Δεν γινεται αυτο το πραγμα.Και 5χρονο πιτσιρικι θα επαιζε πολυ καλυτερα.

Εχω ρημαξει κοσμο με το famas και σημερα δεν ηξερα ουτε πως οπλιζει.Εχω ρημαξει κοσμο με το ACE23 και σημερα δεν με βολευε καθολου,Εχω ρημαξει κοσμο με το M249 αλλα ασε μην βρισω σημερα. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...