outlaw star Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ρε παιδιά δε μπορώ να μιλάω στο παιχνίδι όπως έκανα στο bf3, ΧΩΡΙΣ να πατάω left alt και χωρίς να με ακούει όλη η ομάδα??? πρέπει απαραιτήτως να βάλω κάτι στυλ teamspeak??
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 μιας και ο καιρος περναει,νομιζω οτι ειναι καιρος να βαλω premium να δω και κανενα νεο χαρτη μιας και σε china rising παιζουν ελαχιστοι οπως εχετε προτινει εδω περα λεω να το παρω απο εδω http://www.kinguin.net/product/14294/battlefield-4-premium-dlc-ea-origin-key/ ειναι οκ; (ξερω οτι ξαναπληρωνω το china rising αλλα δεν πειραζει)
BlackBird79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Νταξει, καλο το premium, οι χάρτες που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι δίνουν έναν αέρα ανανεωσης στο παιχνίδι αλλιώς θα το είχα παρατήσει εδώ και καιρό. Μπήκα να δώ τους νέους χάρτες μετά απο κανα δύμινο "Off Duty" και ομολογώ μου κέντρισαν το ενδαφέρον, άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει όμως.
konstantinos77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 μιας και ο καιρος περναει,νομιζω οτι ειναι καιρος να βαλω premium να δω και κανενα νεο χαρτη μιας και σε china rising παιζουν ελαχιστοι οπως εχετε προτινει εδω περα λεω να το παρω απο εδω http://www.kinguin.net/product/14294/battlefield-4-premium-dlc-ea-origin-key/ ειναι οκ; (ξερω οτι ξαναπληρωνω το china rising αλλα δεν πειραζει) Nαι οκ εισαι .... Παντως πολυ αλμυρα το ns ,μεχρι το επομενο expansion θα εχω αφησει μουσι και θα καπνιζω πιπα.. 1
rhomio Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ελπίζω να είχατε βίντεο από τον Μεγαλόδοντα.Ναι βγαλαμε, αυτες τις μερες θα το ανεβασω.
konstantinos77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σε ποιο map συνηθως πεταγεται στο ns? Eγω μια φορα τον εχω συναντησει μεχρι στιγμης αλλα ημουν στερια .
wargasm Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σε ποιο map συνηθως πεταγεται στο ns? Eγω μια φορα τον εχω συναντησει μεχρι στιγμης αλλα ημουν στερια . nansha strike
Orion2001 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Squad up δηλωστε συμμετοχη και παρτε μερος στο 1ο Ελληνικο πρωταθλημα για το Βattlefield 4Το mode που θα χρησιμοποιηθει ειναι το Domination 5v5, που ειναι και αυτο που θεωρειται πιο ανταγωνιστικο.Μπορειτε να διαβασετε τους κανονες εδω και να δηλώσετε συμμετοχή εδω.Εμεις απο την πλευρα μας ευχομαστε να γινει μια ευχαριστη διοργανωση, με πολλές συμμετοχες και ωραιους αγωνες. 4
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 επαιξα το μεσημερακι και ανακαλυψα τι κτηνος ειναι το famas. Κριμα που τοσο καιρο το σνομπαρα λογω στατιστικων,πλεον ειναι must για close battle. εκανα 80-48 σε locker tdm 400tickets. 1
outlaw star Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ρε παιδιά δε μπορώ να μιλάω στο παιχνίδι όπως έκανα στο bf3, ΧΩΡΙΣ να πατάω left alt και χωρίς να με ακούει όλη η ομάδα??? πρέπει απαραιτήτως να βάλω κάτι στυλ teamspeak?? καμιά απάντηση;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 καμιά απάντηση;; Μόνο TS χρησιμοποιούμε εμείς και νομίζω όλες οι clans.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 καλο αν μαθεις να το κρατας, βεβαια πιο βιώσιμο ειναι το ΑΕΚ λογο γεμιστήρα στις περισσότερες περιπτώσεις. ισχυει,αν και για εναλλακτικο παντα θα εχω το ace 23. Τοσο καιρο με αυτο επαιζα και σημερα αποφασισα να δοκιμασω το famas μιας και στο 99% των περιπτωσεων εχανα σε κοντινη μαχη. ειδικα για locker ειναι πολυ καλο και για hainan resort,σε πιο ανοιχτες πιστες κλοτσαει πολυ προς τα δεξια και δεν μπορω να στοχευσω καλα. ανεβασα και το k/d ratio μου σημερα κατα 0.05 μοναδες (1.06 πλεον)
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι είτε σε close quarters battle είτε σε long range καταστάσεις χρησιμοποιώ ace 23 η m416... Αυτά τα δύο όπλα δεν παίζονται πραγματικά... Έχουν πολύ καλό rate of fire, τρομερό accuracy ( ειδικά το ace 23), reload time ελάχιστο, damage το κλασικό για assault rifles και έχουν τρομερό range... Αφού κάποιες φορές που ήμουνα σε mid range καταστάσεις νόμιζα ότι δεν έχει recoil το ace 23... Το famas το χρησιμοποιούσα στο bf3 αλλά τώρα έχει πολύ περισσότερο recoil( γνώμη μου πάντα) και δεν με βολεύει... Το ίδιο ισχύει και για το AEK...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι είτε σε close quarters battle είτε σε long range καταστάσεις χρησιμοποιώ ace 23 η m416... Αυτά τα δύο όπλα δεν παίζονται πραγματικά... Έχουν πολύ καλό rate of fire, τρομερό accuracy ( ειδικά το ace 23), reload time ελάχιστο, damage το κλασικό για assault rifles και έχουν τρομερό range... Αφού κάποιες φορές που ήμουνα σε mid range καταστάσεις νόμιζα ότι δεν έχει recoil το ace 23... Το famas το χρησιμοποιούσα στο bf3 αλλά τώρα έχει πολύ περισσότερο recoil( γνώμη μου πάντα) και δεν με βολεύει... Το ίδιο ισχύει και για το AEK... εχουν ναι. το ace 23 εχει αρκετα μεγαλο χρονο γεμισματος σε σχεση με το Μ416 και ειναι κατι το οποιο με χαλαει,καλα το famas χαλαρα θελει 15λεπτα να γεμισει παλι,ασε που σκοτωνα και γεμιζα ξανα γιατι εμενα με 13-18 σφαιρες.Βεβαια σημερα υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορω ουτε βραχο να πετυχω με το famas,κλασσικα Παιζουμε με τον Megalodon. κριμα να μην εχω premium θα ημουν κ εγω εκει περα,τουλαχιστον καταλαβα οτι περασατε καλα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα