Zaknafein Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Είπα να του δώσω μια 2η ευκαιρία αλλά αρνείται να φορτώσει (Dx11 error). Με repair δεν έγινε τίποτα, άλλη εύκολη λύση υπάρχει;
Πέτρος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Repair@BF Repair@DX install (μέσα από το φάκελο του παιγνιδιού) Διέγραψε το φάκελο settings (yourdocs\Battlefield 4\settings Απεγκατάσταση - καθαρισμό - τελευταίους οδηγούς Αν δεν...βρίσε ελεύθερα 1
wargasm Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πιος ο λογος ρε παιδια να σε κανει kick ο admin ελληνικου server παρακαλω, ενω εισαι commander και η ομαδα σου ειναι μπροστα 200 tickets???Να πω πως δεν υπηρχε δευτερος commander για να τα λεμε ολα.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Kαταρχην πρεπει να δεις τα rules για να διαπιστωσεις αν απαιτειται τετοιο balance,απο την αλλη ενας λογος ειναι αν καταλαβει οτι καποιος ειναι cheater (δεν μιλαω για σενα) .Πιο πιθανο μου φαινεται το πρωτο και απλα καθυστερησε να το παρει ειδηση ή δεν ηταν στον server απο την αρχη .
wargasm Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ενταξει για cheat δε γινετε ουτε λογος.αλλα απο τη στιγμη που το commanders το εχει enabled θα επρεπει να περιμενει να μπει και δευτερος, και οχι να κανει kick τον μοναδικο που ειναι μεσα.Το αντιστροφο δεν εχει λογικη.γι'αυτο μου κανει εντυπωση...
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μιλησες και για ελληνικο server βλεπεις αλλιως την απαντηση την ειχα ετοιμη ..Γιατι δεν ξαναμπηκες να ρωτησεις τον admin ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Επίσης στο kick γράφουν και τον λόγο. Αν δεν γράφει, τότε ειδικά σε ελληνικό, πρέπει να γυρίσεις και να τον ρωτήσεις (ήρεμα όσο γίνεται).
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλα αυτο που γραφει οταν σε κανει kick μπορει να μην σημαινει τιποτα ,να σου λεει ξερω γω high ping ή server slot etc..Aυτοματα μηνυματα ειναι ...Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειχε μεγαλο ping .
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δώστε dedicated servers ρε νουμεράτζες της EA που έχει γεμίσει το Battlelog με Nazi Admins.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Xαχαχα νατος και ο αλλος... Εντωμεταξυ οι χειροτεροι cheaters ειναι οι Ρωσοι να ξερετε ...Ετσι ειπα να πιασουμε ολη την ιστορια του Β' Παγκοσμιου ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλα αυτο που γραφει οταν σε κανει kick μπορει να μην σημαινει τιποτα ,να σου λεει ξερω γω high ping ή server slot etc..Aυτοματα μηνυματα ειναι ...Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειχε μεγαλο ping . Ναι, είναι κι αυτό. Μπορεί να βαριέται ο admin και να βγάλει καμιά άσχετη "δικαιολογία" και αν γυρίσει, τότε βλέπει.
wargasm Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν εβραφε τιποτα.Ανω κατω τελεια και μετα κενο...Αμ ξαναγινει θα το ψαξω περισσοτερο γιατι αν ηταν στην αντιπαλη ομαδα αν επαιζε π.χ. πιο πολυ για κομπλεξ μου κανει παρα για κατι αλλο...Anyway μικρο το κακο...
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Nαι εδω του insomnia,αλλα ετσι και αλλιως ο καθενας παιζει το δικο του δεν ψηνονται πολλοι εδω για squads απο οτι εχω καταλαβει ..
konstantinos77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ωραια ποιοι ειστε να σας κανω add ...Eγω ειμαι μεσα ,ns παιζετε ?
wargasm Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ρε μαγκες αυτο ηταν το παραπονο μου και μενα ολο αυτο το καιρο, περα απο τον αδερφο μου που παιζουμε μαζι σε squad δε βλεπω με τριτους να ψηνοντε πολλοι...Κωστα εσυ ποιος εισαι στο origin? Πρεπει να σε εχω αλλα δεν σε ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα