Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να του δώσω μια 2η ευκαιρία αλλά αρνείται να φορτώσει (Dx11 error). Με repair δεν έγινε τίποτα, άλλη εύκολη λύση υπάρχει;

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Repair@BF

Repair@DX install (μέσα από το φάκελο του παιγνιδιού)

Διέγραψε το φάκελο settings (yourdocs\Battlefield 4\settings

Απεγκατάσταση - καθαρισμό - τελευταίους οδηγούς

Αν δεν...βρίσε ελεύθερα

• Like 1
Δημοσ.

Πιος ο λογος ρε παιδια να σε κανει kick ο admin  ελληνικου server παρακαλω, ενω εισαι commander και η ομαδα σου ειναι μπροστα 200 tickets???
Να πω πως δεν υπηρχε δευτερος commander για να τα λεμε ολα.

Δημοσ.

Kαταρχην πρεπει να δεις τα rules για να διαπιστωσεις αν απαιτειται τετοιο balance,απο την αλλη ενας λογος ειναι αν καταλαβει οτι καποιος ειναι cheater (δεν μιλαω για σενα) .Πιο πιθανο μου φαινεται το πρωτο και απλα καθυστερησε να το παρει ειδηση ή δεν ηταν στον server απο την αρχη .

Δημοσ.

ενταξει για cheat δε γινετε ουτε λογος.
αλλα απο τη στιγμη που το commanders το εχει enabled  θα επρεπει να περιμενει να μπει και δευτερος, και οχι να κανει kick τον μοναδικο που ειναι μεσα.
Το αντιστροφο δεν εχει λογικη.
γι'αυτο μου κανει εντυπωση...

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης στο kick γράφουν και τον λόγο. 

Αν δεν γράφει, τότε ειδικά σε ελληνικό, πρέπει να γυρίσεις και να τον ρωτήσεις (ήρεμα όσο γίνεται).

Δημοσ.

Καλα αυτο που γραφει οταν σε κανει kick μπορει να μην σημαινει τιποτα ,να σου λεει ξερω γω high ping ή server slot etc..Aυτοματα μηνυματα ειναι ...Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειχε μεγαλο ping .

Δημοσ.

Xαχαχα νατος και ο αλλος...

Εντωμεταξυ οι χειροτεροι cheaters ειναι οι Ρωσοι να ξερετε ...Ετσι ειπα να πιασουμε ολη την ιστορια του Β' Παγκοσμιου ..

• Moderators
Δημοσ.

Καλα αυτο που γραφει οταν σε κανει kick μπορει να μην σημαινει τιποτα ,να σου λεει ξερω γω high ping ή server slot etc..Aυτοματα μηνυματα ειναι ...Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειχε μεγαλο ping .

Ναι, είναι κι αυτό.

Μπορεί να βαριέται ο admin και να βγάλει καμιά άσχετη "δικαιολογία" και αν γυρίσει, τότε βλέπει.

Δημοσ.

Δεν εβραφε τιποτα.
Ανω κατω τελεια και μετα κενο...
Αμ ξαναγινει θα το ψαξω περισσοτερο γιατι αν ηταν στην αντιπαλη ομαδα αν επαιζε π.χ. πιο πολυ για κομπλεξ μου κανει παρα για κατι αλλο...
Anyway μικρο το κακο...

Δημοσ.

Ρε μαγκες αυτο ηταν το παραπονο μου και μενα ολο αυτο το καιρο, περα απο τον αδερφο μου που παιζουμε μαζι σε squad δε βλεπω με τριτους να ψηνοντε πολλοι...
Κωστα εσυ ποιος εισαι στο origin? Πρεπει να σε εχω αλλα δεν σε ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...