Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Η υπερβολή της υπερβολής είναι ο καρχαρίας, είπαμε ήταν τεράστιος, πολύ μεγαλύτερος από τον λευκό αλλά αυτοί το παράχεσαν 2
plakalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Γεματο εκπληξεις το καινουργιο PDW! Έχει γίνει ήδη εδώ και μέρες η στάνταρ επιλογή μου για το enginner class.. πολύ καλό.. Το δοκίμασα επειδή κάποια στιγμή, έχανα πολλά face to face με αλλα όπλα, και όλοι με έτρωγαν με αυτό..! 1
greeneye Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 παιδια με ποιο τροπο μετραει τα win kai loose? τι ενοοω. Αν τελειωσει φυσιολογικά μία μάχη οκ αν κερδισεις πας win αν χασεις πας 1 ακομα στο loose και μετραει μετα το %. Αν μπεις σε server και μετα 5 λεπτα βγεις εξω μετραει σαν ηττα? Αν φας kick μετραει σαν ηττα?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αν βγεις καπου στα στατιστικα λεει quits αρα πρεπει να μετραται εκει. για το kick δεν γνωριζω.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Eγω παντως σε servers αν δω οτι δεν τραβαει το netcode βγαινω ,μεχρι να μπω σε σωστο ..Ειναι και αναλογα τις ωρες ,αν μπεις τωρα πχ που μπαινουν ολοι οι Ναζι ειναι λιγο δυσκολο να ισορροπησει ..
Orion2001 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Η Ελληνικη ομαδα Nemesis-Squad εχει απο σημερα server στο Βattlefield 4.The Nemesis Squad Battlefield 4 Server - Battlelog / Battlefield 4Λιστα απο ολους τους Ελληνικους servers θα βρειτε εδωThe Greek Battlefield Community Προβολή θέματος - Ελληνικοί ServerΤους ευχομαστε καλα παιχνιδια με πολλα kills. 1
konstantinos77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Έχει γίνει ήδη εδώ και μέρες η στάνταρ επιλογή μου για το enginner class.. πολύ καλό.. Το δοκίμασα επειδή κάποια στιγμή, έχανα πολλά face to face με αλλα όπλα, και όλοι με έτρωγαν με αυτό..! To δοκιμασα και εγω σημερα που το ξεκλειδωσα ,πολυ καλο αλλα το κακο ειναι οτι εχει μικρο range και σε αυτα τα maps ειναι σοβαρο μειονεκτημα να μην εχεις βολη τουλαχιστον απο μεση αποσταση ..
Πέτρος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Καλημέρα? 'Εχει κάποιος άλλος θέμα με το έρμο? Εδώ και 20-30' προσπαθώ, αλλά μένω στο "joining server". Τι ΡΒ ξαναπέρασα, τί διαφορετικούς server δοκίμασα, τίποτα! Ανοίγει το εικονίδιό του, αλλά μένει εκέι.
Πέτρος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μπαααα...με Outcome είμαι έτσι κι αλλιώς. Λοιπόν...είχα μόλις πάει τον επεξεργαστή από 4.7 στα 4.8, με τις απαραίτητες επανεκκινήσεις. Με το που τον γύρισα στα 4.7, όλα καλά! Να μην έφτανε το ρεύμα (1.39v, offset) και μου κολλούσε?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Oχι δεν εχει σχεση ,μου το ειχε κανει πριν τα τελευταια updates καποτε και μενα 1-2 φορες και οταν εκανα restart το origin επαιρνε μπρος.Εχει καιρο να μου το κανει ομως ..
Πέτρος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Να ήταν τυχαίο και σύμπτωση, λες? Θα δείξει σήμερα - αύριο που θα ξαναπροσπαθήσω. Εν τω μεταξύ...σε ένας από τους favorite servers... ο μούλος ο admin, παρκαρισμένος με το ΑΑ στη βάση (Dawnbreaker), και ήταν και στην ομάδα μου! Τα χελικόπτερα του οχτρού θερίζανε, φυσικά, όλο τον υπόλοιπο χάρτη, 2-3 τύποι δικοί μας περισσότερη ώρα έβριζαν τον παπάρα παρά ασχολούνταν με τα τεκταινόμενα...ήταν η ώρα μου για ύπνο. edit: Και το όνομα του ενόχου...Fraps!!! Το πέρασα χτες και τελικά φαίνεται πως όποτε το έχω ανοικτό, κάτι κολλάει. Για επιβεβαίωση σήμερα, το έβαλα πριν πατήσω join, τα ίδια. Το άνοιξα αφού η πίστα είχε αρχίσει να φορτώνει (>500MB Vram) και εκεί σταμάτησε! Το έκλεισα, έβαλα να φορτώσει το παιγνίδι κι όλα καλά. Το υπόλοιπο σύστημα μια χαρά λειτουργεί, αλλά το BF δεν το συμπαθεί (προφανώς σε συνδυασμό με κάποια άλλη ρύθμιση/παράμετρο του συστήματός μου). Τί να πεις... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2014 από Πέτρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα