RPDrummer Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δε μπορείς να καταλάβεις πότε είσαι "spotted" εκτός κι αν βλέπεις ότι έρχονται κατά πάνω σου να σε φάνε. Τότε ξέρουν που βρίσκεσαι.Αν δεν έχεις σιγαστήρα,με κάθε πυροβολισμό θα φαίνεσαι για 2 δεύτερα ή 3, κάπου εκεί.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 πως καταλαβαινω ανα πασα στιγμη οτι ειμαι spotted? (δηλαδη με κοκκινο τριγωνο στους αλλους?) (πλην απο sniper me to q) Καθε 1 πυροβολισμος με κανει σποτ αμεσως? και για ποσο χρονο? επισης,αν παιζεις σε χαρτες με λιγα ατομα και δεν θες να εμφανιστεις,βαλε ακουστικα(αν δεν παιζεις ηδη)και προσπαθησε να μην τρεχεις. Σιγουρα θα ακουσεις εχθρο να γεμιζει η να τρεχει,οποτε ξερεις και που ειναι. χτες σε TDM ημασταν 5vs5 και σε 10 λεπτα περιπου ειχα κανει 14-4. πλεον απο 24αρηδες σερβερ και ανω βγαζω τον σιγαστηρα.
BlackBird79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 επισης,αν παιζεις σε χαρτες με λιγα ατομα και δεν θες να εμφανιστεις,βαλε ακουστικα(αν δεν παιζεις ηδη)και προσπαθησε να μην τρεχεις. Σιγουρα θα ακουσεις εχθρο να γεμιζει η να τρεχει,οποτε ξερεις και που ειναι. χτες σε TDM ημασταν 5vs5 και σε 10 λεπτα περιπου ειχα κανει 14-4. πλεον απο 24αρηδες σερβερ και ανω βγαζω τον σιγαστηρα. Και γω χρησιμοποιώ flash hider γενικά όπως και το shadow pack. Πολλές φορές όντως φαίνεται οι αντίπαλοι να μην με έχουν αντιληφθεί, αλλά πόσο αποτελεσματικά είναι δεν ξέρω... Πάντως σε συνδιασμό με το να μην τρέχεις και γενικά να προσέχεις του θορύβους που εκπέμπεις νομίζω πως έχει αποτέλεσμα!
RPDrummer Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καλά σε conquest ή σε rush άμα γίνεται της πόπης από μπαμ μπουμ και εκρήξεις σιγά μην ακούγεται το τρέξιμο 1
BlackBird79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Με τους νέους χάρτες τίγκα στο νερό, βοηθάει πολύ και το πλατσούρισμα όταν περπατάει ή κολυμπάει κάποιος. Γενικά οι νέες πίστες με τα νησιά δεν έχουν πολύ μπαμπουμ καθώς λείπουν οι άρματομαχίες κλπ, αλλά ναί αν έχει πολύ θόρυβο δεν βοηθάει. Πάντως καλό είναι όταν ακους κάτι απο τα παραπάνω να κοιτάς το minimap και αν δεν βλέπεις μπλέ ή πράσινο να πλησιάζει τότε arm and get ready.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τα maps του ns θελουν οπωσδηποτε καλη ομαδα με συνεργασια ακριβως επειδη εχει νησακια και γενικα δεν εχει πολλα σημεια να σταθεις ή να κρυφτεις παιζοντας μονος σου ... Ακομα πχ και αν κατσεις στην mortar strike πανω στον πυργο που ειναι ας το πουμε και το κεντρικο σημειο ελεγχου του map ,σου σκανε απο παντου εχθροι .Στις ζωνες κατα μηκος των ακτων δε με το που κανεις πως περπατας σε θεριζουν οι βαρκες .
BlackBird79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 @Konstantinos77 Καλά αυτό με τις βάρκες και τα νησιά έχει πολύ γέλιο! Εχθές έκανα την βλακεία να περπατώ στην ακτή, πάνω εκεί που σκάει το κύμα (πείτε με ρομαντικό) και τσούπ 3 "βάρκες", και να προσπαθούν να με φάνε...Αν σου πώ πως κατάφερα να ξεφύγω γιατί και οι τρείς προσπαθούσαν να μπούν σε παράμετρους βολής και η μία έπεφτε επάνω στην άλλη...σκουντιόντουσαν...σπρώχνανε...μερικοί κιόλας βουτήξανε να με κυνηγήσουν αφου είδαν οτι αλλιώς δεν με μπορούσαν. Νταξει, πλακωνόντουσαν για ένα kill, που τελικά δεν το κατάφεραν κίολας! Γλύτωσα με το γνωστό απο τα εγχειρίδια μάχης bunny hopping tactical retreat!
konstantinos77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν την γλυτωνεις με bunny hopping αστο ..Αν σε πιασει το πολυβολο σε θερισε ,και μην πεσεις σε server με κακο netcode εκει να δεις .Χθες κρυβομουν πισω απο τα βραχακια (πειτε με καβουρι) και με το που εβγαζα κεφαλι να λοκαρω με το javelin με ξαπλωναν .
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έχει καταφέρει να πάρει κανείς kill με το παλιό κανόνι???
Silverage Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εγω.Ήταν στο νησάκι ακριβώς απο κάτω. Του ρίχνω μια και τον στέλνω για βουτιές. 1
RPDrummer Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παλικάρια όταν βάζω το Mantle το game κρασάρει. Παίζω κανα 10 λεπτο,κολλάει η οθόνη και με πετάει έξω. Σας το κάνει και σας αυτό;Από κάρτα γραφικών έχω την 270χ
plakalis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Την ίδια κάρτα έχω.. Δεν κρασαρει, αλλά έχω πολλά dropped frames.. Μείνε με dx11.... Αυτό κάνω..
RPDrummer Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το παρατήρησα και γω αυτό στην Σαγκάη. Από 95 έπεσε στα 15!
jodi Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πολυ ωραιο βιντεακι, για αυτο το ποσταρω στην κοινοτητα μας... 1
greeneye Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 h Σαγκαι για μενα ειναι η χειροτερη πιστα του παιχνιδου... την εχω κανει μονιμα off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα