Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε γαμώτο βαζουν κάτι γαμάτα ονόματα στα camo και μόλις τα βάζεις λες τί αηδία είναι αυτή; Που κολλάει το phantom με το σκατουλοπράσινο; Εγώ όταν ακούω phantom περιμένω κάτι ψυχρό,μονόχρωμο, επιθετικό.

Δημοσ.

@greeneye (είμαι από κινητό και δεν βρίσκω για παράθεση)!

1. Δεν χρειάζεσαι screenshot για το report. Όταν τελειώσεις τη μάχη, υπάρχει sto battlelog, και μπορείς η να κρατήσεις το link για να το κανείς share, η ακόμα να βάλεις κάποιο report στα favorite σου ώστε να έχεις το έχεις στο μέλλον εύκολα προσβάσιμο.

3. Γενικά σαν assault δεν θα μπορέσεις να ρίξεις ποτέ helicopter. Σαν engineer μόνο μπορείς, και από την αρχή νομίζω. To rpg πρέπει να είναι ξεκλείδωτο. Αλλιώς ξεκλειδώνει πολύ γρήγορα.

4. Εξαρτάται πόσο μακριά. Μπορείς να ρίξεις με τα minigun και από το φουσκωτό και από τις πιο μεγάλες βάρκες, αρκεί να είναι σχετικά κοντά. Αν είναι αρκετά κοντά πέφτουν εύκολα.

5. Δεν έχω παίξει!

Δημοσ.

Τα όπλα δε μπορούν να ρίξουν οχήματα. 

Μόνο αν έχεις M320 για τον assault. Που και πάλι δεν κάνουν πολύ ζημιά. Μια φορά είχα ρίξει M320 σε ελικόπτερο, το ακινητοποίησα, συγκρούστηκε με το έδαφος και πήρα 3 kill !! 

• Like 1
Δημοσ.

εγω πάντως την μεγαλύτερη ικανοποίηση σε kill την έχω πάρει με sniper όταν με κωλοφαρδια σκοτωσα εν κινηση εναν οδηγο ελικοπτέρου...Μια φορά ειναι του αι γιαννιου υποθέτω :P

Δημοσ.

Άμα πετάει κοντά σου άνετα τον πετυχαίνεις και μέχρι να καταλάβουν οι επιβάτες τι συμβαίνει.... πάει...έχεις πάρει τουλάχιστον 2 kill

Στο bf3 σε rush είχε κάτσει εχθρικό τανκ πάνω σε "φιλική"(της ομάδας του δηλαδή) νάρκη και είχαν μαζευτεί 7-8 άτομα τριγύρω του. Πάω και γω με το SV-98 και ρίχνω σφαίρα στη νάρκη. Ε καταλαβαίνεις τι έγινε..

ΜΠΟΥΜ!! Πάει το τανκ και πήρα 9 kills και μετά λέγανε όλοι RPDrummer hacker, nice hack και τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.

σκοτωνω εναν στο βουνο με μαχαιρι πισοπλατα και αμεσως τρεχω σε δευτερο πισωπλατα για 2/2 σερι. Αυτος αποφασισε να κατεβει το βουνο (χωρις να με δει) και αρχισε να τρεχει απο το βουνο προς το πρωτο σπιτακι. Εγω ετρεχα πισω του. Φανταστειτε τη σκηνη, ετρεχε - ετρεχα, εστριβε εστριβα, λεω δε μπορει καπου θα σταματησει! για 20 δευτερολεπτα περιπου τρεχαμε και βρεθηκαμε μεσα στο "πιστολιδι", καποια στιγμη μπαινει στο σπιτακι μετα απο ελιγμους μπαινω και εγω μια ανασα πισω του! και ΜΠΑΜ! ...με σκοτωσανε  :mad: και το δακτυλο μου ηταν στο μαχαιρι να τον φαω!!! (αληθινο και πικρο!!!)

Δημοσ.

<p>σκοτωνω εναν στο βουνο με μαχαιρι πισοπλατα και αμεσως τρεχω σε δευτερο πισωπλατα για 2/2 σερι. Αυτος αποφασισε να κατεβει το βουνο (χωρις να με δει) και αρχισε να τρεχει απο το βουνο προς το πρωτο σπιτακι. Εγω ετρεχα πισω του. Φανταστειτε τη σκηνη, ετρεχε - ετρεχα, εστριβε εστριβα, λεω δε μπορει καπου θα σταματησει! για 20 δευτερολεπτα περιπου τρεχαμε και βρεθηκαμε μεσα στο "πιστολιδι", καποια στιγμη μπαινει στο σπιτακι μετα απο ελιγμους μπαινω και εγω μια ανασα πισω του! και ΜΠΑΜ! ...με σκοτωσανε  :mad: και το δακτυλο μου ηταν στο μαχαιρι να τον φαω!!! (αληθινο και πικρο!!!)</p>

Α καλα αυτό δεν είναι τίποτα...

Μου έχει τύχει να κυνηγάω έναν σκατοcamper στην Metro κοντά στην βάση των Αμερικανών καθόταν ( 15 λεπτά προσπαθούσα να πάω στην βάση τους)... Ε πως διάολο με πήρε χαμπάρι άρχισε να τρέχει, Ε άρχισα και εγώ να τον κυνηγάω. Μπαίνουμε στο B μετά από λίγο όπου γινόταν της ποπης και αφού κατάφερα και ξέφυγα ούτε και εγώ ξέρω πως από κει μέσα με σκότωσε ο ίδιος ( headshot με το magnum). Και όχι απλό headshot, jump headshot ήταν... Η κολοφαρδια στο μεγαλείο της...

Δημοσ.

Το πιο σπαστικό είναι με sniper να τον έχεις κεντράρει και 1ms πριν φτάσει το βλήμα να κουνιέται 1 χιλιοστό πιο δίπλα και να χτυπάς τοίχο. Και ακόμα πιο σπαστικό είναι να συμβεί 2η και 3η (!!!) φορά αυτό και στην συνέχεια να σε παίρνει χαμπάρι και να φεύγει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό μου συνέβαινε στην αρχή, μέχρι να συνηθίσω τα sniper, γιατί περίμενα με κρατημένη την ανάσα να πετύχω ακριβώς το κεφάλι και καθώς πέρναγε η ώρα  με το που έριχνα αυτός κουνιότανε.

Τώρα με τα dragshots ή θα αστοχήσω ή θα ξαπλώσει κάτω σε χρόνο dt

Δημοσ.

πως καταλαβαινω ανα πασα στιγμη οτι ειμαι spotted? (δηλαδη με κοκκινο τριγωνο στους αλλους?) (πλην απο sniper me to q)

Καθε 1 πυροβολισμος με κανει σποτ αμεσως? και για ποσο χρονο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...