Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 τρομερό γλέντι σήμερα,πραγματικά στο 4 δεν έχω κανει καλυτερο k/d ratio.
greeneye Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 πως αποθηκευουμε τις εικονες να ανεβασω και εγω καμια παρακατω? Γενικα ping εχω περιπου 70-90 σε γερμανικους σερβερ. Τωρα που εκλεισα το asyrmato και δε θα εχω ανοικτο το facebook θα σας ξαναπω! Επισης εκανα αναβαθμιση το firmware δεν ξερω αν δωσει κατι και αυτο! ειχε μεινει αρκετες εκδοσεις πισω.
p3tran Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Έπρεπε να μας δείξει και πλάνο απο αυτούς στη θάλασσα, να δούμε τί βλέπαν. 4
icenex Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Λοιπόν σκεφτόμουν να αγοράσω την premium έκδοση απο το μεξικάνικο origin με τα 34.99 δολλάρια κάπου στα 25-26 ευρώ..Έχω μερικές απορίες..Το παιχνίδι δεν πιστέυω να μου τα βγαζει σε τίποτα ισπανικά να πάθω καμια πλάκα η να εχω θεμα region..Η αλλη μου απορία σκέφτομαι να το αγοράσω μέσω paypal λογαριασμό έχω ήδη πάει καιρός που είχα κάνει κάποια αγορά κ η ερώτηση μου είναι όταν θα μεταφέρω λεφτά απο το λογαριασμό της τράπεζας στο paypal πρέπει να υπολογίσω τίποτα προμηθειες για το paypal για την ολοκλήρωση της αγοράς.. η τράπεζα ίσως πάρει κατι λόγω συναλλάγματος αλλα λογικά αυτά θα αφαιρεθούν απο το λογαριασμό μου κ οχι το πόσο που θελω να μεταφέρω σωστά?Κοινώς τα 34.99 δολλάρια που μου βγαζει στο shop του origin και κατοπιν όταν συνδεθω στο paypal αν φορτώσω το ακριβές ποσόν θα ολοκληρωθεί η αγορά η θέλει πχ καποιο ποσοστό προμήθεια??Το ρωταω οχι οτι ειναι κάτι να φορτώσω 1-2 ευρώ παραπάνω στο paypal απλά κρίμα να τα δεσμευσω αδικα αν μπορει κάποιο να μου λυσει αυτα τα ερωτηματα.. Σορρυ που μπορεί να κάνω χαζες ερωτησεις αλλα πάει καιρος απο την τελευταια φορά που αγόρασα έτσι..
greeneye Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 φιλε 28,99 το πηρα απο το gamehold.com ολα τελεια και ηρθε σφαιρα το κλειδι! (μου εδινε και εκπτωτικο 0,70 ακομα αλλα το φυλαξα για παρακατω)
Alejandro Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Χαβαλέ φάση με το μεγαλόδοντα αλλά γιατί του βάλανε συμπεριφορά φάλαινας;
p3tran Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Χαβαλέ φάση με το μεγαλόδοντα αλλά γιατί του βάλανε συμπεριφορά φάλαινας; www.youtube.com/watch?v=EOIzaDYVeho&t=7m45s link στο 7:45 ακομα καλυτερα http://youtu.be/rAtdGhgLXDQ?t=1m54s link στο 1:50
greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 1) παιδια οταν τελιωνει μια μαχη πως αποθηκευω τα αποτελεσματα της μαχης σε screenshot ωστε να τα δω αργοτερα ξανα η να τα δημοσιευσω εδω? 2) Οταν ενα μαχητικο παει πολυ ψηλα και χασεις τον ελεγχο κανουμε κατι συγκεκριμενα για να "πεσει" λιγο σε υψος και να συνελθει η μονο ο θεος? 3) Με το πρωτο οπλο που σου δινει σαν assault και γενικα με τετοια νεροπιστολα υπαρχει περιπτωση να ριξουμε ελικοπτερο η εστω να κανουμε ζημια απο κοντα η απο μακρια? 4) Απο βαρκα που ριχνει πολυ σφαιρα μπορουμε να ριξουμε ελικοπτερο απο μακρια η κανει τοση μικρη ζημια που ειναι αδυνατον? 5) Σε πιστες με τοποθετηση βομβας κτλ που μετραει 1/3 2/3 και 3/3 τι ακριβως κανουμε, τι βλεπουμε κτλ δεν εχω καταλαβει. Σε αυτες με tab δε βλεπω κιολας τα στατιστικα μου, υπαρχει τροπος?
Silverage Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 1) παιδια οταν τελιωνει μια μαχη πως αποθηκευω τα αποτελεσματα της μαχης σε screenshot ωστε να τα δω αργοτερα ξανα η να τα δημοσιευσω εδω? 2) Οταν ενα μαχητικο παει πολυ ψηλα και χασεις τον ελεγχο κανουμε κατι συγκεκριμενα για να "πεσει" λιγο σε υψος και να συνελθει η μονο ο θεος? 3) Με το πρωτο οπλο που σου δινει σαν assault και γενικα με τετοια νεροπιστολα υπαρχει περιπτωση να ριξουμε ελικοπτερο η εστω να κανουμε ζημια απο κοντα η απο μακρια? 4) Απο βαρκα που ριχνει πολυ σφαιρα μπορουμε να ριξουμε ελικοπτερο απο μακρια η κανει τοση μικρη ζημια που ειναι αδυνατον? 5) Σε πιστες με τοποθετηση βομβας κτλ που μετραει 1/3 2/3 και 3/3 τι ακριβως κανουμε, τι βλεπουμε κτλ δεν εχω καταλαβει. Σε αυτες με tab δε βλεπω κιολας τα στατιστικα μου, υπαρχει τροπος? 1) Εγώ χρησιμοποιώ το snipping tool. 2) Μόνο του. 3) Ούτε καν. 4) Ούτε καν. 5) Δεν ξέρω.Δεν έχω παίξει ποτέ.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 για το 1) αν παιζεις χωρις μανδυα μπορεις και με το fraps να παρεις screenshot. Ασχετο περιμενω το qck mini και θα δω τι βελτιωση μπορει να παρεις απ το mousepad
greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστω. Μαλακια δηλαδη, επρεπε το game οπως το diablo3 να εχει ενα κουμπι να το κανει. Αλλωστε στους φακελους του παιχνιδου ειδα ενα φακελο screenshot και υπεθεσα οτι το κανει!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 νομιζω δεν ειναι το παιχνιδι,απο τα 7 και μετα(μπορει και απο τα βιστα)το κουμπει printscreen δεν δουλευει σε παιχνιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα