Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια να ρωτησω κατι μιας και τα ping παιζουν τεραστιο ρολο αφου παντα ειμαι ενα κλικ πισω και χανω στο τσακ πολλες φορες.

Οταν μου δειχνει το παιχνιδι οτι εχω ping 80 ειναι πραγματικο? ενα φιλαρακι μου ειπε εδω εμεις εδω Ελλαδα ειμαστε απο 150 ping και πανω παντα. Υπαρχει περιπτωση να δειχνει λαθος το παιχνιδι? Αν ναι τοτε πως θα δω τα πραγματικα μου ping με καθε server ?

ΑΝ πανε τα παραπανω λαθος τοτε εγω προσπαθω να σκοτωσω καποιον και το βλεπω στο pc μου και ο αλλος με βλεπει και με εχει σκοτωσει ηδη και δεν το βλεπω εγω? και ολα αυτα για 20-80 Ping διαφορες γενικα?

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε σχετικά με το ping, εγώ κάθε φορά που παίζω κλείνω το WiFi από του ρουτερ. Αυτομάτως μειώνεται κατά 7-8 μονάδες το ping... Αν δεν το έχεις δοκιμάσει κάντο και ίσως δεις κάποια μικρή διαφορά...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε σχετικά με το ping, εγώ κάθε φορά που παίζω κλείνω το WiFi από του ρουτερ. Αυτομάτως μειώνεται κατά 7-8 μονάδες το ping... Αν δεν το έχεις δοκιμάσει κάντο και ίσως δεις κάποια μικρή διαφορά...

καλα λες! δεν το σκεφτηκα θα το κανω!

POEE h POAA ? εχει διαφορα΄?

Δημοσ.

Νμζ πως δεν έχει κάποια διαφορά... Ξαναλέω όμως μην φανταστείς τεράστια μείωση του ping. Εμένα άντε να πέσει μέχρι 10 μονάδες...

Δημοσ.

<p>Φιλε μου το να κλεινεις το wifi και να πεφτει 10 μοναδες το ping  αποκλειεται κατι αλλο συμβαινει ...</p>

Δεν ξέρω άμα συμβαίνει κάτι άλλο φίλε. Το έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που το κλείνω το ping πέφτει και μια φορά είχε πέσει και 10 μονάδες... Δεν πέφτει πάντα τόσο.

Δημοσ.

Ωραια να ρωτησω κατι μιας και τα ping παιζουν τεραστιο ρολο αφου παντα ειμαι ενα κλικ πισω και χανω στο τσακ πολλες φορες.

Οταν μου δειχνει το παιχνιδι οτι εχω ping 80 ειναι πραγματικο? ενα φιλαρακι μου ειπε εδω εμεις εδω Ελλαδα ειμαστε απο 150 ping και πανω παντα. Υπαρχει περιπτωση να δειχνει λαθος το παιχνιδι? Αν ναι τοτε πως θα δω τα πραγματικα μου ping με καθε server ?

ΑΝ πανε τα παραπανω λαθος τοτε εγω προσπαθω να σκοτωσω καποιον και το βλεπω στο pc μου και ο αλλος με βλεπει και με εχει σκοτωσει ηδη και δεν το βλεπω εγω? και ολα αυτα για 20-80 Ping διαφορες γενικα?

εγω με fastpath το μικροτερο που βλεπω σε σερβερ γερμανιας ειναι 45-47.

Εντος ελλαδος με εντολη ping απο cmd βλεπω 10-15

Δημοσ.

Αυτός που στο είπε αυτό, δεν ξέρει τι του γίνεται.Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, όσο ping γράφουν τα παιχνίδια, τόσο και έχεις.Ο OTE έχει πάντα τα καλύτερα pings.Το ping παίζει μεγάλο ρόλο γενικά, δηλαδή αν εσύ έχεις 80 και ο άλλος έχει 20 και βρεθείτε face to face, κανονικά πρέπει να σε φάει.

MS = milliseconds με την επικοινωνία του εκάστοτε server.Δηλαδή αν έχεις 80ms/ping, από την στιγμή που θα πατήσεις τη σκανδάλη στο όπλο, θα κάνει 80 milliseconds να πάει η εντολή.

Δημοσ.

Όταν ήμουν ΟΤΕ είχα 70. Όταν πήγα ΗOL είχα 100-120. Τώρα φτιάξανε τα πράγματα και είμαι πάλι στο 70-80.

Αλλά βλέπεις τους Γερμανούς να πούμε με 20 και σου τη δίνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...