greeneye Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ACE23 για κλειστούς χάρτες με κοντινές μάχες και SAR21 για μεγαλύτερες αποστάσεις. Ευχαριστω. Το θεμα ειναι ποτε θα μου τα ξεκλειδωσει τα οπλα πριν να γινω τελειως αλοιφη
Alejandro Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ευχαριστω. Το θεμα ειναι ποτε θα μου τα ξεκλειδωσει τα οπλα πριν να γινω τελειως αλοιφη Για να σου τα ξεκλειδώσει γρήγορα θα πρέπει να παίζεις σαν assault σε rush, domination ή tdm. 1
tmjuju Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ένα ευμέγεθες Mousepad βολεύει γενικότερα , είναι θέμα εργονομίας, οπότε καλό είναι να έχετε, όχι μόνο για παίγνια. Btw εγώ παίζω με mouse roccat xtd που ειναι μέχρι 8200dpi αλλά παιζω μεταξύ 3200-6400 έχει κουμπί πανω στο mouse που το πατας κ ανεβαζεις η κατεβαζεις τα dpi αντιστοιχα.. Συμφωνώ ότι τα ποντίκια που σου δίνουν τη δυνατότητα άμεσης αλλαγής dpi βολεύουν για fps. Λ.χ εάν αποφασίσεις να κάνεις spawn σε jet, καπάκι κάνεις τρία κλικ και ανεβάζεις την ταχύτιτα στο Mouse για να μη σου χρειάζεται ένα τετραγωνικό μέτρο mousepad για να κάνεις Loops, ενώ εάν τελικά είναι πολύ γρήγορο όταν έχεις sniper , κατεβάζεις ένα κλικ κάτω. Άσε που αν μοιράζεστε και το PC με άλλον, και παίζετε μια ο ένας μια ο άλλος (με κάνα φίλο, κοπελιά κ.ο.κ.) , εύκολα θα βολεύεστε όλοι με δύο κλικ πάνω κάτω.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ευχαριστω. Το θεμα ειναι ποτε θα μου τα ξεκλειδωσει τα οπλα πριν να γινω τελειως αλοιφη Aν θες οπλο πολυ επιθετικο δοκιμασε με το ΑCE 52 CQB το οποιο ειχε κανει και βιντεακι ο gaming recipe ,το περιφημο Galil. Θελει ομως ειδικο χειρισμο και τεχνικη και κυριως αυτο που σου ειπα ειναι ακρως επιθετικο οπλο ,δηλαδη δεν αραζεις σε ενα σημειο και βαρας απο μακρυα .Αν παιζεις κινεισαι συνεχως και επιτιθεσαι κατα μετωπο θεριζεις κοσμο ..
RPDrummer Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Άμα μάθεις ένα όπλο καλά τότε σίγουρα θα βολευτείς και με τα υπόλοιπα. Σκοπός είναι πάνω κάτω ο χειρισμός.Αν στοχεύεις γρήγορα κεφάλι και ελέγχεις την ανάκρουση θα μαμάς! Σίγουρα παίζει το όπλο το ρόλο του, αλλά περισσότερο είναι δικό σου θέμα και όχι του τι θα χρησιμοποιήσεις.
greeneye Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ευχαριστω για τις πληροφοριες. Σημερα παραγγηλα απο gameshold κλειδι να γινω premium και δινω το αλλο κλειδι που ειναι μονο για το navalstriκe στον αδερφο μου οποτε εχω πληρες πακετο! Ηδη μου ηρθε το κλειδι! Το απογευμα-βραδυ θα κατεβασω τα αναλογα gigabyte για τα 3 packs και θα γινει χαμος! * Αυτο που μου τι σπαει ειναι να σημαδευεις και να βγαζει ολο το στρογγυλο και την ακιδα και να μη βλεπεις ουσιαστικα αυτο που πρεπει να βλεπεις καθαρα!
rhomio Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Battlefield 4 Tips & Tricks - Πως να απενεργοποιησετε το αυτοματο Lean στο Battlefield 4. 1
LifeScarcity Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 OFFTOPIC : Μην παρετε speed ,control να παρετε θα με θυμηθειτε ..Το speed δεν προσφερει κατι ενω το control εχει οπως ειπα αυτην την τραχεια επιφανεια που δημιουργει πολυ καλη αισθηση . Έχεις δοκιμάσει steelseries QcK να κάνεις σύγκριση? Το 'χω ~3-4 χρόνια και δεν λέω να το αλλάξω(σχετικά πρόσφατα πήρα QcK+).Είναι ελκυστική η τιμή αλλιώς μπορεί να αγόραζα razer.
gildo Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Xαζευα κατι παλια battle reports και ειδα καποιον με 80-0.Απο περιεργεια βλεπω το προφιλ του και εχει στο 4 31.790kills και 3383 deaths.Tο αστειο ειναι οτι ο ιδιος τυπος στο 3 ειχε 145000kills και 10000 deaths και ολα αυτα με infantry μονο.Σημερα μπηκα μηπως εχουν φτιαξει τιποτα αλλα παλι τα ιδια.Εχουν χωριστει σε δυο κατηγοριες οι παικτες.Αυτοι που πεφτουν με 1-2 σφαιρες και αυτοι που δεν πεφτουν με δυο γεμιστηρες.Μετα να μιλανε για e-sports και να τους πετανε γιαουρτια ειναι.Σε λιγο θα βγει το 5 και δεν μπορουν να διορθωσουν προβληματα που εχουν παρουσιαστει απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου.Αυτο το θεμα με το netcode το ειχαμε δοκιμασει και με παιδια απο το foroum οταν ειχαμε μαζευτει σε ενα server για να δουμε εαν εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Holy Shit! Damn! Κανονικά έπρεπε να τους καταπίνει όλους.
Silverage Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Έπρεπε να μας δείξει και πλάνο απο αυτούς στη θάλασσα, να δούμε τί βλέπαν.
greeneye Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ναι ισχυει αυτο, εχω ριξει απο παρα πολυ κοντα και κεντραρισμενο σε αντιπαλο στο σωμα (οποτε αποκλειεται να σημαδεψα λαθος) σιγουρα εφαγε τουλαχιστον 3 σφαιρες στο "αυτοματο" και μετα με εφαγε αμεσως στη διαρκεια που του εριχνα πριν τον σκοτωσω εγω, αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο... το χειροτερο ειναι οτι μετα εδειξε οτι ειχε 100 health !!!!!! αλεξισφαιρο ειχε?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ειτε killcam bug ηταν ειτε καθυστερηση του σερβερ, αν ειχε 100 ζωη απλα σε ειχε φαει νωριτερα και καθυστερησε ο σερβερ να κανει register τα hits.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα