Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έχω και 'γω το Razer Sphex αλλά έχει κάνει ένα βαθουλωματάκι σε ένα σημείο, όχι τίποτα το σπουδαίο, αλλά ψήνομαι να πάρω ένα goliathus(speed).Προσφέρει πολύ το mousepad γενικότερα, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και γενικότερα στην χρήση του ποντικιού. 1
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 άρα εγω τι να πάρω; μου φαινεται κλεινω προς το control.
RPDrummer Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το δικό μου το steelseries πετάει πάντως. Με 10 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου και πολύ καλά μάλιστα. Τώρα άμα θες να σκάσεις τόσα λεφτά που λες (20 ευρώ) πήγαινε σε Razer. ΑΛΛΑ για 'μένα δε θα σου φτιάξει το mousepad το στόχο σου. Αυτό θέλει εξάσκηση. Ένα tip που μπορώ να σου δώσω είναι να έχεις ίδια sesitivity στο game και στα windows. Δηλαδή όταν χρησιμοποιείς το ποντίκι η κίνηση να είναι ίδια και στο game, έτσι ώστε να μάθει το χέρι σου την ταχύτητα.
Raikkonen86 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά διαβάζω εδώ και πέντε λεπτά μια συζήτηση άνευ ουσίας... Άμα δεν το κατέχεις το ρημάδι το παιχνίδι ( δεν μιλάω για τον Χρισταρα η κάποιον άλλον από εδώ) ότι mousepad και να έχεις δεν θα δεις διαφορά... Εγώ πήρα τα Χριστούγεννα με 20 ευρώ ένα ποντίκι turbo-x το οποίο είχε μέσα και ένα mousepad " του κιλού" όπως πολύ ωραία είπε κάποιος... Παρόλο λοιπόν που δεν εχω ούτε razer ούτε cosrair ούτε όλα αυτά τα πράγματα ( δεν έχω λεφτά για πέταμα δηλαδή) το k/d ratio που έχω, όχι απλώς δεν επηρεάστηκε αλλά ανεβαίνει συνεχώς! Και να πω φυσικά ότι παίζω με 800 dpi...
Xristaras12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το δικό μου το steelseries πετάει πάντως. Με 10 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου και πολύ καλά μάλιστα. Τώρα άμα θες να σκάσεις τόσα λεφτά που λες (20 ευρώ) πήγαινε σε Razer. ΑΛΛΑ για 'μένα δε θα σου φτιάξει το mousepad το στόχο σου. Αυτό θέλει εξάσκηση. Ένα tip που μπορώ να σου δώσω είναι να έχεις ίδια sesitivity στο game και στα windows. Δηλαδή όταν χρησιμοποιείς το ποντίκι η κίνηση να είναι ίδια και στο game, έτσι ώστε να μάθει το χέρι σου την ταχύτητα. το θεμα μου ειναι οτι το desktop ειναι μονο για παιχνιδια,το 99% των υπολοιπων αναγκων μου τις κανω με το λαπτοπ λογω χωρου και επειδη μετακινειται,ενω το desktop ειναι στο σαλονι για wired συνδεση. Την ιδια αυαισθησια εχω και στα παραθυρα και στο παιχνιδι. Ρε παιδιά διαβάζω εδώ και πέντε λεπτά μια συζήτηση άνευ ουσίας... Άμα δεν το κατέχεις το ρημάδι το παιχνίδι ( δεν μιλάω για τον Χρισταρα η κάποιον άλλον από εδώ) ότι mousepad και να έχεις δεν θα δεις διαφορά... Εγώ πήρα τα Χριστούγεννα με 20 ευρώ ένα ποντίκι turbo-x το οποίο είχε μέσα και ένα mousepad " του κιλού" όπως πολύ ωραία είπε κάποιος... Παρόλο λοιπόν που δεν εχω ούτε razer ούτε cosrair ούτε όλα αυτά τα πράγματα ( δεν έχω λεφτά για πέταμα δηλαδή) το k/d ratio που έχω, όχι απλώς δεν επηρεάστηκε αλλά ανεβαίνει συνεχώς! Και να πω φυσικά ότι παίζω με 800 dpi... Μωρε πες το οτι δεν ξερω να παιζω σιγα,λες και θα παρεξηγηθω αλλωστε γι αυτο σταματησα να παιζω γενικοτερα γιατι με εβλεπα με ψυχολογικα,σπασμενη οθονη και ποντικι .Απλα αναρωτιεμαι τι κανει ο υπολοιπος ινσομνιακ κοσμος που παιζει(η αντιστοιχα τι κανω εγω λαθος που δεν το κανει κανενας αλλος)Αυτο ειναι που με απασχολει κυριως,αν φταιω εγω η το παιχνιδι η και τα 2. Οπως ειπα και πριν στο 3 ειχα πολυ χαλια k/d και το εχω διορθωσει αρκετα αφου περασα πολυ καιρο στους αγωνες στη noshahr.Στο 4 απλα δεν μπορω να προσαρμοστω,η επειδη εχω μαθει τη noshahr οπου δεν εχεις να φυλαγεσαι απο 200 μεριες εχω "μαθει" να παιζω λαθος και προσπαθω να μεταφερω το ιδιο και στο 4. Εχω παρατηρησει οτι με ακουστικα παιζω καλυτερα,δοκιμασα να μεταφερω το xornet που εχω στο λαπτοπ στο desktop και διαφορα δεν ειδα,αρα μαλλον εχω κατι εγω και δεν μπορω να παιξω.Απο την αλλη σκεφτομαι οτι απλα δεν εχω μαθει το 4 και θελω πολυ παραπανω εξασκηση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 γελάν και τα βαρέλια... Εντάξει, σπάνε τα όρια πια...
Alejandro Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 γελάν και τα βαρέλια... Στο 0:53-1:00 είναι η απάντηση στο "Ενώ δεν με έβλεπε, γύρισε ξαφνικά και με σκότωσε", ενώ στην πραγματικότητα μας έβλεπε κανονικά.
RPDrummer Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρε Χρηστάρα ξέρεις πόσο καιρό εγώ έκανα για να μάθω να σημαδεύω; Το πρώτο online fps που έπαιξα ήταν το crysis2 και μόλις πήγα στο bf3 δε μπορούσα να κάνω kill!Πήγαινε σε έναν άδειο σέρβερ και χτύπα τους τοίχους αριστερά δεξιά και προσπάθησε να μάθεις την απόσταση. Ρίξε 1 σφαίρα αριστερά και μία δεξιά και δες πόση απόσταση διανύει το ποντίκι με aiming down sight και χωρίς. Μάθε αυτές τις αποστάσεις και θα σαι εντάξει μετά από λίγο καιρό με το σημάδι.Τώρα αν σκοτώνεσαι συνέχεια αυτό είναι άλλο θέμα. Πρέπει να σαι πιο προσεκτικός.
DJ_Duker Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άει καλά ό,τι να ναι το θέμα με τα αντικείμενα.
konstantinos77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έχω και 'γω το Razer Sphex αλλά έχει κάνει ένα βαθουλωματάκι σε ένα σημείο, όχι τίποτα το σπουδαίο, αλλά ψήνομαι να πάρω ένα goliathus(speed).Προσφέρει πολύ το mousepad γενικότερα, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και γενικότερα στην χρήση του ποντικιού. άρα εγω τι να πάρω; μου φαινεται κλεινω προς το control. Μην παρετε speed ,control να παρετε θα με θυμηθειτε ..Το speed δεν προσφερει κατι ενω το control εχει οπως ειπα αυτην την τραχεια επιφανεια που δημιουργει πολυ καλη αισθηση .
Xristaras12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 νταξ,δεν ξερω τι με επιασε σημερα,τους γλεντησα αρκετα. Καιρο ειχα να δω k/d 2 και ανω σε παιχνιδι μου,νομιζω βρηκα την χρυση τομη για το ace 23 οπως το βολευομαι. Επισης καταλαβα τι εννοει ο φιλτατος gamingrecipe/rhomio οταν λεει οτι παιζει με σιγαστηρα(ευχαριστω για το τιπ+το gameplay σου απ τα βιντεο-με βοηθησαν αρκετα σε ορισμενες καταστασεις να γλυτωσω το death) στανταρ παω για control,αρκει να μην χασω τον οιστρο μου παλι και ξενερωσω
icenex Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 θελει να παιζεις με μυαλο περα απο την στρατιγικη περα απο το ποσο καλος εισαι στο σημαδι κ γενικα στο παιχνιδι οταν βελτιωσα τον τροπο παιχνιδιου κ δεν ορμαγα στη μαχη λες κ ημουν ατρωτος τοτε αρχισα να βλεπω καλα παιχνιδια κ να σημιωνω πρόοδο..Να σημειωσω οτι ειχα 0.40 ratio και τωρα το έχω φτάσει 0.68 ΑΑ και δεν καμπερώνομαι η κατι τέτοιο απλά προσέχω τις γωνίες μου κ γενικά προσπαθω να παιζω σαν να ημουν εγω σε πραγματική μάχη με αυτη την λογική κατάφερα να άλλαξω το kill ratio μου που πολλές φορες ειναι 2-3 απλά για να καλύψω τα πολλά death που έκανα στις αρχές θέλει χρόνο...Btw εγώ παίζω με mouse roccat xtd που ειναι μέχρι 8200dpi αλλά παιζω μεταξύ 3200-6400 έχει κουμπί πανω στο mouse που το πατας κ ανεβαζεις η κατεβαζεις τα dpi αντιστοιχα..Δεν πειράζω την ευαισθησια πουθενά ούτε στο παιχνίδι ούτε στα windows αναλόγως τι παίζω αλλάζω τα dpi με ενα απλό πάτημα στο ποντίκι μου...Το λέω αυτό επειδή ακούω διάφορα για τα dpi η αλήθεια δεν παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά πιστεψε εγώ τουλάχιστον το συνήθισα κ δεν χρειάζεται να πάω το mouse απο την μια μεριά του mousepad στην άλλη για να γυρίσει 360 μοίρες που λέει ο λογος..Για μένα ενα ποντίκι μέχρι 3200 ειναι οτι πρέπει για fps κατι λιγότερο δεν ειναι κ τελειώς αρνητικό αλλά εχει διαφορά αν συνηθίσεις με ενα τετοιο κ σίγουρα θα αποκτήσεις ενα μικρό πλεονέκτημα απο αυτόν που εχει ενα με 800dpi αν υποθέσουμε γίνει σύγκριση μεταξυ 2 ατόμων με το ίδιο skill στο παιχνίδι..
greeneye Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Και εγω βουτουσα εως τωρα και ειχα πολλα και εκνευριστικα death, τελευταια πλεον ποιο εμπειρος εχω φτασει στην ισοροπια περιπου και πλεον το παλευω να εχω μονο θετικα προσημα. Βεβαια χρειαζομαι κανα καλο οπλο. Ποιο συνισταται εσεις για Assault ? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από greeneye
Alejandro Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Και εγω βουτουσα εως τωρα και ειχα πολλα και εκνευριστικα death, τελευταια πλεον ποιο εμπειρος εχω φτασει στην ισοροπια περιπου και πλεον το παλυεω να εχω μονο θετικα προσημα. Βεβαια χρειαζομαι κανα καλο οπλο. Ποιο συνισταται εσεις για Assault ? ACE23 για κλειστούς χάρτες με κοντινές μάχες και SAR21 για μεγαλύτερες αποστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα