Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και εχω παρατησει το παιχνιδι για πολυ καιρο ρωταω :Ρ

εσεις που παιζετε,τι mousepad εχετε; πιστευετε οτι ενα καλυτερο (πχ 20€) θα κανει στανταρ καλυτερη δουλεια σε ενα ατομο που με το σημαδι δεν τα παει καλα οπως εγω;

δευτερο

τι ειναι καλυτερο να βαλω,γρηγορη κινηση του ποντικιου με μικρο dpi η το αναποδο;

αυτη τη στιγμη εχω 750dpi στο X8 και cursor speed περιπου στην μεση.

Πιο γρηγορο δεν μπορω να σημαδεψω ευκολα,φευγει πολυ ο στοχος τριγυρω.

τριτον

οταν ριχνετε κουνατε και το ποντικι ταυτοχρονα ωστε να μειωθει η ανακρουση ακομα κ αν ο στοχος ειναι ακινητος;

1) Έχω αυτό και είναι πάρα πολύ καλό. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571001  Γενικά, θες ένα μεγάλο mousepad για να μπορείς να κάνεις στροφές 180 και 360 μοιρες γρήγορα

2) Το dpi ποτέ δεν το κατάλαβα,αλλά εγώ που έχω το deathadder 3500dpi παίζω στα 1500 και έχω 7% ευαισθησία του ποντικιού στο battlefield για να μπορώ να παίζω και sniper. Άμα έχεις γρήγορη ευαισθησία δύσκολα sniper-ίζεις.

3) Εύκολα! Πάντα πρέπει να το κάνεις, άμα θες να σκοτώσεις στο άψε σβήσε  

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι για μπερδευτηκα. Οταν αγορασα το game το πηρα απο public στα 40 ευρω (οχι οταν πρωτοβγηκε, πριν κατι μηνες περιπου). Αυτη μαλλον ΔΕν ειναι η premium εκδοση σωστα? Τωρα παραγγηλα με κωδικο απο site το naval strike. Αρα για μενα ποτε δε θα εχει νοημα να αγοραστει το premium σωστα? 9αν θελω π.χ αλλο expansion τοτε απλα αγοραζω κλειδια ε?).

Αν καποιος θελει να παρει το game εξαρχης τοτε για να παρει το premium πρεπει πρωτα να παρει το αρχικο game σαν εμενα? η με το premium εχει και το αρχικο game? γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι το Premium ουσιαστικα σου δινει ΟΛΑ τα expansion αλλα τιποτα αλλο. Οποιος ξερει ας ενημερωσει να τα ξεμπερδεψω λιγο, ευχαριστω.

* το 2cd assault λεει τιποτα η μουφα?

Δημοσ.

οταν αγορασες το αρχικο παιχνιδι ειχε και το china rising μεσα;

το παιχνιδι ειναι ξεχωρα απο το premium.Αν θες ολα τα dlc+early access+ κατι αλλα bonus που δινουν κλπ πας για premium.

1) Έχω αυτό και είναι πάρα πολύ καλό. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571001  Γενικά, θες ένα μεγάλο mousepad για να μπορείς να κάνεις στροφές 180 και 360 μοιρες γρήγορα

2) Το dpi ποτέ δεν το κατάλαβα,αλλά εγώ που έχω το deathadder 3500dpi παίζω στα 1500 και έχω 7% ευαισθησία του ποντικιού στο battlefield για να μπορώ να παίζω και sniper. Άμα έχεις γρήγορη ευαισθησία δύσκολα sniper-ίζεις.

3) Εύκολα! Πάντα πρέπει να το κάνεις, άμα θες να σκοτώσεις στο άψε σβήσε  

Mousepad εχω αλλα ειναι του "κιλου" γι αυτο ρωταω,αν ειναι να παρω καποιο control mousepad ωστε να με βοηθησει.

το dpi θα δω τι με βολευει,απλα πηγα με το setup του 3 στο 4 και εχω χασει αρκετα σε επιδοσεις,ισως να ειναι και η αγνοια μου με τα οπλα.

το 3) προϋποθετει οτι ξερεις και τις αδυναμιες του οπλου ομως και ποσο να το κουνησεις ωστε να μην κλωτσαει, μου φαινεται λιγο αδυνατο το συγκεκριμενο γιατι καθε φορα που παιζω ειμαι με τις μερες μου.Πχ σημερα με βολευει το ace 23,αυριο το aek,μεθαυριο το aku-12.

• Like 1
Δημοσ.

Το mousepad δε θεωρώ ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, απλά βολεύει αν ειναι μεγάλο και να γλιστράει το ποντίκι αέρα.

Μόλις μάθεις να ελέγχεις την ανάκρουση σε ένα όπλο μετά μαθαίνεις γρήγορα και τα υπόλοιπα. Μόνο που πρέπει να παίζεις με ένα συγκεκριμένο για να συνηθίσεις, αλλιώς άμα παίρνεις διάφορα το χέρι σου δε μπορεί να θυμάται πόση πίεση προς την αντίθετη πλευρά να βάλει.

Δημοσ.

Παιζει ρολο το mousepad ,θα πρεπει να ειναι ετσι ωστε να νιωθεις στην κυλιση μικρη αντισταση .Εγω οταν  πηρα το goliathus ειχα καλυτερη  την αισθηση του ποντικιου .

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει ρολο το mousepad ,θα πρεπει να ειναι ετσι ωστε να νιωθεις στην κυλιση μικρη αντισταση .Εγω οταν  πηρα το goliathus ειχα καλυτερη  την αισθηση του ποντικιου .

Control ή speed edition?

Δημοσ.

xristaras12 οχι, οταν το αγορασα ΔΕΝ ειχε μεσα το china raising. Ειχε μονο το αρχικο game. Αρα δεν ειμαι premium προφανως ε?

Οποτε παω κανονικα με buy cd key για καθε expansion που θελω αν καταλαβα τωρα σωστα.

Δημοσ.

xristaras12 οχι, οταν το αγορασα ΔΕΝ ειχε μεσα το china raising. Ειχε μονο το αρχικο game. Αρα δεν ειμαι premium προφανως ε?

Οποτε παω κανονικα με buy cd key για καθε expansion που θελω αν καταλαβα τωρα σωστα.

Άμα μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία για το naval strike και ξέρεις ότι σου αρέσει το παιχνίδι αξίζει το βρίσκεις κάνα 30αρι με cd key.

Για να ξεκαθαρίσουμε το premium ουσιαστικά είναι:

5 dlcs (έχουν βγει ήδη 3 china rising ,second assault ,naval strike)

2 βδομάδες early access στα dlc

κάποια εξτρα dogtags ,μαχαιράκι κτλ

2xp ΣΚ

Άμα έχεις σκοπό ,λέμε τώρα, να πάρεις όλα τα dlc ένα ένα δεν συμφέρει , και θα περιμένεις άλλες 2 βδομάδες και θα σου κοστίσουν 

5χ15 = 75 ευρώ

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες και τον φιλο μας γιανακακι.

Ψαχνοντας τωρα ομως βλεπω φιλε δυστυχως δεν κανει 30 τοσο ευρω, σκεφτηκα να εδινα το Key στον αδερφο μου

και να επαιρνα εγω το premium αλλα το φτηνοτερο εχει 51 ευρω!!!!!

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-edition-cd-key-compare-prices/

Το naval το πηρα 12,20 περιπου , αμα παρω τοσο καθε ενα  (το κινεζικο dlc εχει 9,99) τοτε 10+12+12+12+12=58 ευρω.

Αν δεν παρω το second assault που δεν μυριζει τοσο ενδιαφερον τοτε δε με συμφερει με τιποτα,καλυτερα μεμονομενα,

εκτος αν παρακατω πεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το premium...

Ας γραψει καποιος απο 2 γαματα οπλα για καθε κατηγορια απο τις 4 , assault-μηχανικος κτλ

To θεμα βεβαια ειναι οτι μεχρι να τα ξεκλειδωσουμε υστερουμε σε face to face και μας κανουν κιμα.

* edit : ακυρο, εχει οντως 29,48 ευρω! αμαν ζημια!

Καλα πως γινεται αυτο? που ειναι το "λαθος" ? απο το top klik εβγαλε αλλες τιμες!!!

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/

Δημοσ.

αρα στην περιπτωση μου τι να παρω;

ειμαι τρυπας τελειως στο σημαδι,η τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει στο 4.Στο 3 δεν ειχα το ιδιο setup και εκανα χαλαρα 50-60kills σε καθε γυρο.Τωρα με το ζορι φτανω τα 30+ ενω εχω τα διπλασια deaths.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...