Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την πατησαμε!!!!!!!!! θα αργησει!!! (μαλλον 18 Απριλιου?!)

Καλα καποιοι πως παιζουν ηδη?!

Dear Customer,

We just got your payment for your order *********, but Battlefield 4 - Naval Strike PC GAME is a preorder item,and the Release

Date is unconfirmed.We can send the code several days in advance or under the release date in May.please kindly note.

Thanks.

Kind regards

Your Gameholds customer service

Τα καλά του premium ;-)

Δημοσ.

Καλα μην αγχωνεσαι και εγω premium εχω και το εχω παρατησει.Μακαρι να εφτιαχναν τα προβληματα και ας μην εβγαζαν dlc.

Δημοσ.

αυτο που μου τι δινει ειναι να με προλαβαινουν σχεδον παντα χωρις να ειμαι αργος και το χειροτερο να με εντοπιζουν σε χρονο dt ! Εκτος αν παιζουν ρολο τοσο πολυ τα 20 msec περιπου αφου μπαινω με 75-85

Επισης να βαραω 10 και αυτοι με μια να με ριχνουν λες και ολοι γινανε expert στο να ριχνουν headshot

Δημοσ.

αυτο που μου τι δινει ειναι να με προλαβαινουν σχεδον παντα χωρις να ειμαι αργος και το χειροτερο να με εντοπιζουν σε χρονο dt ! Εκτος αν παιζουν ρολο τοσο πολυ τα 20 msec περιπου αφου μπαινω με 75-85

Επισης να βαραω 10 και αυτοι με μια να με ριχνουν λες και ολοι γινανε expert στο να ριχνουν headshot

Μια απο τα ίδια τραβούσα κ τραβάω και εγώ σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που είναι αρκετά καλοί,σίγουρα υπάρχουν κ μερικοί που κλέβουν,επίσης υπάρχει κ το κουμπί q που σε κάνουν σποτ οι εχθροί κοινώς δίνουν την τοποθεσία σου στον χάρτη+1 τριγωνακι πανω απο το κεφαλι σου κ όλα αυτα μαζί καθώς κ το ping, η εμπειρία σου με το παιχνίδι γιατί υπάρχει bullet drop κτλ πράγματα που κ εγω αγνοούσα γιατί codιζα βάζουν το λιθαράκι για το τελικό αποτέλεσμα οπότε σιγα σιγά θα γίνεις καλύτερος οπότε υπομονή όσο αποκτάς εμπειρία στο παιχνίδι κάποια στιγμή θα αποδώσει καρπούς αυτή η εμπειρία.

Δημοσ.

Όταν  συνηθίσει το χέρι σου στην ευαισθησία του ποντικιού θα σαι άρχοντας. Θα γυρνάς και θα έχεις ήδη στοχεύσει στο κεφάλι του αντιπάλου.

• Moderators
Δημοσ.

αυτο που μου τι δινει ειναι να με προλαβαινουν σχεδον παντα χωρις να ειμαι αργος και το χειροτερο να με εντοπιζουν σε χρονο dt !

Η αλήθεια είναι ότι killcam σαν του COD/Titanfall θα βόλευε για να δεις τι βλέπει ο αντίπαλος. Αρκετές φορές στο TF με τρώνε head-on και φαίνεται σαν να έχει τρελά αντανακλαστικά, αλλά από την δική του μεριά είχε αρχίσει πιο πριν, οπότε κάνει και το ping την διαφορά. Βέβαια οκ, διαφορετικά netcodes.

Δημοσ.

Έπαιξα εχθές Naval strike και είχα 2-3 CTD .Δεν μου το είχε κάνει πολύ καιρό τώρα και δεν ξέρω αν είναι random ή το κάνει σε συγκεκριμένα maps η οχήματα.wall.gif Θα το παρακολουθήσω και επανέρχομαι.

Δημοσ.

Eμενα CTD δεν εχει κανει ουτε εκανε ποτε αλλα ξερω απο αλλο παιδι οτι οταν εμπαινε σε οχηματα του εκανε και οχι στo ns αλλα απο την αρχη ...

Το bug με την killcam παντως δεν εχει φτιαχτει ..Χθες μου τα εδειχνε σωστα σημερα εβγαλε παλι 1-2 φορες οχι ..

Δημοσ.

δεν ειμαι σπιτι να το ελεγξω, τοτε το ειχα παρει 40 ευρω με κουτακι. Μηπως ειμαι premium, η αυτο ειναι με τα 60-70 ευρω το ακριβο?

Αν εισαι premium πως μπαινεις στο navalstrike?

Δημοσ.

αν και εχω παρατησει το παιχνιδι για πολυ καιρο ρωταω :Ρ

εσεις που παιζετε,τι mousepad εχετε; πιστευετε οτι ενα καλυτερο (πχ 20€) θα κανει στανταρ καλυτερη δουλεια σε ενα ατομο που με το σημαδι δεν τα παει καλα οπως εγω;

δευτερο

τι ειναι καλυτερο να βαλω,γρηγορη κινηση του ποντικιου με μικρο dpi η το αναποδο;

αυτη τη στιγμη εχω 750dpi στο X8 και cursor speed περιπου στην μεση.

Πιο γρηγορο δεν μπορω να σημαδεψω ευκολα,φευγει πολυ ο στοχος τριγυρω.

τριτον

οταν ριχνετε κουνατε και το ποντικι ταυτοχρονα ωστε να μειωθει η ανακρουση ακομα κ αν ο στοχος ειναι ακινητος;

Δημοσ.

με τα αεροπλανα αν εχετε πισω σας μαχητικο (και εμεις μαχητικο) τι ελεγχος πιανει 100% να βρεθεις εσυ πισω απο τον αλλο η να ξεφυγεις εστω?

Με ελικοπτερο?

• Moderators
Δημοσ.

με τα αεροπλανα αν εχετε πισω σας μαχητικο (και εμεις μαχητικο) τι ελεγχος πιανει 100% να βρεθεις εσυ πισω απο τον αλλο η να ξεφυγεις εστω?

Ταχύτητα συνέχεια (χωρίς να την χαλάσεις) στα ~310 και loops.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...