DJ_Duker Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 και είπα ότι όλα πάνε οκ... μετά από 1.5 απροβλημάτιστου παιχνιδιού (παρά τα όποια bugs υπάρχουν), σήμερα μετά το update έσκασε πάλι memory leak...
Jenkins Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τρομερές οι νέες πίστες και έφτιαξαν και το bug με τη ρημάδα την kill cam
greeneye Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 μολις παραγγειλα απο gameshold το navalstrike, ελπιζω ολα να πανε καλα!
konstantinos77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 H πιο ωραια για μενα ειναι η οperation mortar ,φοβερο map με τον πυργο ψηλα και τα κανονια και την θεα...Α view to a kill... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κάτσε μέτρα τα bugs τώρα και άστα τα άλλα..
konstantinos77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγω μετραω σφαιρες απο τον πυργο πανω στα boats ,bugs δεν εχω καρχαριακι ..
greekn1c Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 bugs εχεις και εσυ, οπως ολοι εμεις που παιζουμε BF4 !!
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγω μετραω σφαιρες απο τον πυργο πανω στα boats ,bugs δεν εχω καρχαριακι .. Πάρε τις σφαίρες που έριξες ως τώρα σε κάμψεις. bugs εχεις και εσυ, οπως ολοι εμεις που παιζουμε BF4 !! Εγώ δεν έχω μέχρι στιγμής, όταν μπω σε server ίσως και να 'χω.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 bugs εχεις και εσυ, οπως ολοι εμεις που παιζουμε BF4 !! bugs δεν εχω ουτε εγω ,ουτε εσυ,ουτε κανεις ,μονο το παιχνιδι εχει bugs .Eμεις εχουμε καλο στον εγκεφαλο ....
greeneye Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ρε παιδια παρηγγειλα κωδικο κατα τις 7 το απογευμα. Να τον περιμενω την ιδια μερα (δε μου ηρθε ακομα και η ωρα ειναι 21:30 ) η επειδη εχουν εργασιμες ωρες και ειναι κλειστα ισως θα τον στειλουν την αλλη μερα? απο gameshold.com
RPDrummer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δε ξέρω τι γίνεται με το site αυτό, αλλά από ένα άλλο site που παίρνω εγώ δε μου έρχεται κατευθείαν ο κωδικός. Έχει αργήσει το πολύ 1 μέρα. Φαίνεται ότι δεν έχουν αυτόματο σύστημα να σου στέλνει τον κωδικό,οπότε πρέπει να το δει κάποιος admin λογικά και τότε θα σου ρθει.
greeneye Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 την πατησαμε!!!!!!!!! θα αργησει!!! (μαλλον 18 Απριλιου?!) Καλα καποιοι πως παιζουν ηδη?! Dear Customer,We just got your payment for your order *********, but Battlefield 4 - Naval Strike PC GAME is a preorder item,and the ReleaseDate is unconfirmed.We can send the code several days in advance or under the release date in May.please kindly note.Thanks.Kind regardsYour Gameholds customer service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα