xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δώσε GB !! - CARRIER ASSAULT GAME MODE WHICH IS A RE-IMAGINING OF THE CLASSIC BATTLEFIELD 2142 TITAN MODE το μόνο bf που δεν μου είχε αρέσει..
RPDrummer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Έλα πες το....ανέβασες τη φωτογραφία για να σχολιάσουμε το wallpaper ε ; 2
Alejandro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πάντως σε hardcore server πάλι δεν είδα killcard...
DJ_Duker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πάντως σε hardcore server πάλι δεν είδα killcard... Σε κάποιους το δα, σε κάποιους τώρα που ξαναμπήκα όχι. Δε ξερω τι παίζει. Μάλλον δεν διορθώθηκε τίποτα... Εκτός αν είναι ρύθμιση στον κάθε σέρβερ.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Έλα πες το....ανέβασες τη φωτογραφία για να σχολιάσουμε το wallpaper ε ; ε ναι..αφού στο ντούκου περνάνε τα μηνύματα..τουλάχιστον να χουμε κάτι να πούμε.. Άμα ήμουν κοπέλα φωτιά θα χε πάρει το θέμα..
plakalis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πολύ καλό το dlc, μ άρεσαν όλα τα maps.. (Πολύ κολύμπι, τρέξιμο, ένα πράγμα σαν τρίαθλο!). Σε normal mode το killcam επανήλθε κανονικά, και γενικά δεν είδα κάποιο bug. Θα κατεβάσω από Amd τους νέους drivers να δοκιμάσω πως παει το mantle μετά το update (το έχει τσεκάρει κανείς?).
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Οι 14.3 παντως πανε πολυ καλα με το mantle .
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παίζει ρόλο και το τελευταίο patch από οτι διαβάζω.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Οι 14.3 παντως πανε πολυ καλα με το mantle . ακόμα beta...να χαρούμε το mantle! Δεν τους κάνω update 1
stefanos_79 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ακόμα beta...να χαρούμε το mantle! Δεν τους κάνω update Χάνεις .... σε BF4 και Thief είδα διαφορά.
Raikkonen86 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο το naval strike!! Έπαιξα μόνο στην Nasha Strike και πρέπει να πω ότι μου φάνηκε τεράστιο το map... Πολύ ξύλο με τα πλοία και snipers παντού με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα χάος... Θα ήταν πολύ γαμάτο αν έβαζαν και μεγαλύτερα πλοία!!! Κάνα καταδρομικο πχ. Να μπαίνουμε 3-4 από κάθε ομάδα στο καταδρομικο και να γίνεται της ποπης!!!
Silverage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο το naval strike!! Έπαιξα μόνο στην Nasha Strike και πρέπει να πω ότι μου φάνηκε τεράστιο το map... Πολύ ξύλο με τα πλοία και snipers παντού με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα χάος... Θα ήταν πολύ γαμάτο αν έβαζαν και μεγαλύτερα πλοία!!! Κάνα καταδρομικο πχ. Να μπαίνουμε 3-4 από κάθε ομάδα στο καταδρομικο και να γίνεται της ποπης!!! meh meh meh 1
GIANNIS400 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 στην προηγουμενη εικονα γραφει το origin οτι δεν εχει γινει επαληθευση λογαριασμου. Κανε και προσπαθησε παλι. εκανα επαληθευση του λογαριασμου, μετα μπηκα στο amd.com/gobattlefield4, μου εδωσε εκει εναν νεο κωδικο, το οποιο βάζω στο origin άλλα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα