rhomio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καινουργια σειρα καινουργιο επεισοδιο παιδια! Πειτε μου την γνωμη σας 1
lefstef Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ανοίγεις την console in game και γράφεις perfoverlay.drawfps 1 ευχαριστώ, δούλέψε
RPDrummer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/ Έλα να κατεβαίνουμε κάτω από τα 25€... Και γω αυτό περιμένω! Αν και έλεγα ότι κάποια στιγμή θα το πάρω όταν βαρεθώ τα vanilla όπλα και χάρτες, τώρα με το AWS έχω αλλάξει γνώμη
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Aποφασισαν τα γιδια να μας αφησουν να κατεβασουμε το ns...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εγώ ελπίζω να μην έχουμε τα αντίστοιχα bugs... 3
DJ_Duker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 553 mb το update, 4.96GB το NS... Να δούμε πόσα προβλήματα θα βγουν μέχρι το βραδυ.
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Eγω αν προσεξατε εγραψα "κατεβασουμε" οχι "παιξουμε"... Θα καταλαβετε εν καιρω τι εννοω .. 1
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Xαχαχαχαχαχα α ρε φιφι.. Λοιπον Νansha strike και Lost islands που επαιξα δειχνουν οτι το περιεχομενο του expansion ειναι κατι μεταξυ paracel storm και Val Paraiso απο bad company 2 ...Σου δινεται η αισθηση οτι τα maps ειναι μικρα ,επι της ουσιας μπορει να μην ειναι γιατι εχει διασπαρτα νησια αλλα σιγουρα δεν ειναι οι αχανεις εκτασεις ειναι πιο πολυ close quarters κατασταση .. Operation Mortar φοβερο map μου θυμιζει κατι απο Κεφαλονια ,Κερκυρα ετσι και με το ποντικονησι ,εξαιρετικο..Ωραιο σημειο το υψωμα που μπαινεις μεσα στο καστρο ..
DJ_Duker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Έπαιξα και γω μια Nansha Strike στα γρήγορα. Μου άρεσε καθώς έχει λίγο από όλα (πέρα των tanks φυσικά). Από εκεί και πέρα δεν είχα προσωπικά κάποιο πρόβλημα. Βλέπω μάλιστα ότι φτιάξαν επιτέλους (τουλάχιστον για την ώρα) την καρτέλα όταν πεθαίνεις που σου λέει ποιος σε σκότωσε, με τι όπλο και πόσο του έμεινε.
konstantinos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 To carrier assault που στο τελος μπαινεις στο πλοιο ειναι πολυ ωραιο ..Γενικα οκ ειναι ανοιχτα τα maps αν αποφασισεις να χρησιμοποιεις βαρκες που το επιβαλει το συγκεκριμενο expansion απο την αλλη οταν μπαινεις σε νησακια γινεται πιο κλειστο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα