Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειαζεται ρωσικο ip και η γλωσσα θα ειναι στα ρωσικα? κατι λεει για lanuage restrictions. το αμεσως επομενο φτηνοτερο ειναι απο kinguin e?

Θα είναι η εγκατάσταση (και το παιγνίδι) στα Ρωσικα.

Στη συνέχεια κατεβάζεις τα αντίστοιχα αγγλικά και 1-2 patches, τα περνάς (αφού κάνεις τις αναβαθμίσεις στο ίδιο το game) και ξεγνοιάζεις.

Αυτή την έκδοση έχω, ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα ετοιμάζομαι να παίξω το παιχνίδι. Θα το δω και θα σας πω. Δεν είχα σκοπό να το παίξω αλλά αποφάσισα να το δω ώστε να τεστάρω το Pc μου.  Θα σας πω νεότερα :P

Δημοσ.

Σήμερα ετοιμάζομαι να παίξω το παιχνίδι. Θα το δω και θα σας πω. Δεν είχα σκοπό να το παίξω αλλά αποφάσισα να το δω ώστε να τεστάρω το Pc μου.  Θα σας πω νεότερα :P

Λες και δεν ξέρουμε τι θα μας πεις...
Δημοσ.

Μάλλον εννοεί ότι θα παίξει singleplayer!

Το multiplayer δε μπορεί να το δοκιμάσει αν δεν το αγοράσει :P

Όλα γίνονται,αρκεί να ψάξεις. Αφού πρώτα όμως σιγουρευτείς άμα αξίζει το ψάξιμο

Λες και δεν ξέρουμε τι θα μας πεις...

Δεν ξέρεις τι παιχνίδια μου αρέσουνε και ποια είναι τα γούστα μου,άρα δύσκολα θα ξέρεις,τι θα σου πω..... :P

Παρόλαυτά μπορείς να πεις  "το έχουμε παίξει ήδη το παιχνίδι,δεν θέλουμε την γνώμη σου" αν όμως πεις κάτι τέτοιο,δεν θα ταιρίαζει τόσο με το topic ....άρα.....

Δημοσ.

Δεν ξέρεις τι παιχνίδια μου αρέσουνε και ποια είναι τα γούστα μου,άρα δύσκολα θα ξέρεις,τι θα σου πω..... :P

Γι άλλο λόγο το 'πε! Και καλά αφού το παίξεις θα δεις ότι έχει bugs θα αρχίζεις και συ να τρελαίνεσαι :P

• Like 1
Δημοσ.

Γι άλλο λόγο το 'πε! Και καλά αφού το παίξεις θα δεις ότι έχει bugs θα αρχίζεις και συ να τρελαίνεσαι :P

Για αυτον ακριβως το λογο...

Δημοσ.

AAAA :P DON'T SPOILER :P
Αχαχαχα Θα δούμε...Προς το παρον,τα γραφικά,γράφουνε.... Περίμενα θα δυσκολευτώ με την κάρτα γραφικών μου αλλά φαίνεται δεν κολλάει και χωρίς Overclock

ΥΓ: Επειδή είναι το πρώτο BF που παίζω,ποιό είναι το κουμπί για cover? Το Ψάχνω τόση ώρα και δεν το βρίσκω ούτε στα Settings.....

Δημοσ.

Ααααα.... Γιατί στην αρχή του campaign μου τα κάνανε τσουρέκια "Take cover ,take cover " .Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

έχω το msi after burn για τα βλέπω τα fps αλλά όταν τρέχω το παιχνίδι με mantle δεν μου δείχνει τα fps, τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/

Έλα να κατεβαίνουμε κάτω από τα 25€...

Είχε ανέβει λίγο πριν την υποτιθέμενη κυκλοφορία του NS, αλλά μαζεύτηκαν πάλι.

edit: Γύρισε και το Μεξικανικο Origin σε $$$, οπότε, @@ πλέον... 25.5€ βγαίνει.

@from-hell

Τί έπαθες χτες που μπήκες, μου την άναψες πάνω που πήγαινα για μαχαίρι, μετά έβρισες και εξαφανίστηκες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...