gozzar07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τώρα τα cheats είναι άλλο θέμα. Αλλά κάποιος φαίνεται αν έχει cheat ή όχι. Τουλάχιστον εγώ το καταλαβαίνω. Δυστυχώς ΔΕΝ γινεται να το καταλάβεις έτσι όπως είναι το game αυτη τη στιγμή. Φυσικά υπάρχουν τα καλόπαιδα.. Το πιο απλό παράδειγμα: παίζαμε με φίλο αντίπαλοι και είμασταν και teamspeak. Για κάποιο λόγο είχα καραμπίνα (όχι με slug) και του έριξα 3 φορές απο απόσταση. registered όλα τα hits (στην οθόνη μου τουλάχιστον). Στην δικία του οθόνη έδειξε ότι τον χτύπησα 1 φορά και ψόφησε. Είμαι cheater? Στην δικιά του οθόνη ναι. Είναι να τραβάς τα βυζιά σου... Απορώ γιατί συνεχίζω να παίζω...
greeneye Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εμενα σημερα με εφαγε ατομο με οπλο πισω απο κτιριο και μαλιστα ημουν πισω και απο κολωνα! Αφου αδυνατουσα να το πιστεψω οτι βλεπω ανθρωπο να με σκοτωσε απο εκει! (εδειχνε εναν και μοναδικο εκει) !!! ελεος δηλαδη! Ασε που ο αλλος τον γαζωσα κανονικα απο πολυ κοντα και ξαφνικα πεθαινω εγω (προλαβε και εριξε τι εριξε!) και αυτος επεζησε με 1 health...
konstantinos77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εμενα σημερα με εφαγε ατομο με οπλο πισω απο κτιριο και μαλιστα ημουν πισω και απο κολωνα! Αφου αδυνατουσα να το πιστεψω οτι βλεπω ανθρωπο να με σκοτωσε απο εκει! (εδειχνε εναν και μοναδικο εκει) !!! ελεος δηλαδη! Ασε που ο αλλος τον γαζωσα κανονικα απο πολυ κοντα και ξαφνικα πεθαινω εγω (προλαβε και εριξε τι εριξε!) και αυτος επεζησε με 1 health... Aστο δεν σε εφαγε αυτος ,εχει bug η killcam..
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλά η killcam είναι για γέλια, δείχνει ότι σε σκότωσε δικό σου και άλλα τέτοια.
icenex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εμενα σημερα με εφαγε ατομο με οπλο πισω απο κτιριο και μαλιστα ημουν πισω και απο κολωνα! Αφου αδυνατουσα να το πιστεψω οτι βλεπω ανθρωπο να με σκοτωσε απο εκει! (εδειχνε εναν και μοναδικο εκει) !!! ελεος δηλαδη! Ασε που ο αλλος τον γαζωσα κανονικα απο πολυ κοντα και ξαφνικα πεθαινω εγω (προλαβε και εριξε τι εριξε!) και αυτος επεζησε με 1 health... 1 η kill cam ειναι gtp 2 αυτο το εχω παθει κ εγω δεν παιζει ρε φιλε αυτα ειναι σιγουρα hack κ μαλιστα σε μενα πρωτα τον γαζωσα εγω κ μετα γυρισε κ με εφαγε σε κλασματα
konstantinos77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Παιδια εμενα στα 90% των kills που τρωω δειχνει τον αλλο στην αλλη ακρη του map ή πισω απο τον τοιχο-βραχο,λοιπον δεν ειναι ολοι hackers μην το χεσουμε τωρα .Ειπαμε ,εχει θεμα η killcam πασιγνωστο bug του bf4 .Επiπροσθετως το 1 health ειναι επισης πασιγνωστο bug που απο οτι ειχανε πει το φτιαξανε με το τελευταιο patch ...Παντως αλλο bugs αλλο hacks ή cheats μην τα μπερδευουμε ,αυτα ολα που αναφερετε υπαρχουν ναι αλλα ειναι bugs ως επι το πλειστον τουλαχιστον .
icenex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 δεν θα διαφωνισω προσπαθουμε μερικες φορες να φορτωσουμε την ασχετοσινη μας σε ολα τα αλλα εκτος απο εμας Περα απο την πλακα αυτο με το 1 health το επαθα κ μολις πριν λιγο.Σε μενα γιατι δεν μένω με 1 health τουλαχιστον να χρησιμοιποιω κ εγω αυτο το bug Ενταξει απο τα καλυτερα παιχνιδια μου αντε κ εις ανωτερα μου.. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/449716833478403520/282175430/ 1
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Το 1 health έχω να το δω καιρό... Το bug της killcam όμως παραμένει καθεαυτό και μου πριζει τις μπάλες κάθε μέρα... Είναι σαν ένα είδος hardcore αυτό το bug... Δηλαδή ενώ ξέρεις ποιος σε σκότωσε κατά 90% δεν θα μάθεις ποτέ που είναι...
rhomio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αναλυω το SW40 και εξηγω γιατι πιστευω πως ειναι το καλυτερο revolver στο παιχνιδι. 1
Metaksas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 γεια χαρα παιδια, ξερει κανεις αν παιζει καμια προσφορα με bf4 τωρα? η εστω ποια ειναι η φτηνοτερη τιμη που μπορω να το βρω αμεσα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/ 13,70 €
Metaksas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/ 13,70 € χρειαζεται ρωσικο ip και η γλωσσα θα ειναι στα ρωσικα? κατι λεει για lanuage restrictions. το αμεσως επομενο φτηνοτερο ειναι απο kinguin e?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Λένε ότι μπορείς να παρακάμψεις τα restrictions.Ίσως να γίνεται και στο Battlefield 4 με τον ίδιο τρόπο : How to change Titanfall Russian or Polish into English - language pack with tutorial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα