konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γιατί ασχολείστε με το ratio; Παίξτε να ευχαριστηθείτε και αφήστε τα νούμερα Τι να παίξεις ; Άμα παίρνεις 5 kill και τελειώνεις με 15 death τι να ευχαριστηθείς..Εννοείται ότι δεν θα καίγεσαι να φτάσεις το τέλειο ratio, αλλά να 'ναι τουλάχιστον 1 για να πεις ότι παίζεις.. H αληθεια ειναι καπου στην μεση σε αυτο που λετε ...Το να κυνηγησεις ratio επι του πραγματικου στο bf4 ειναι σαν τον σκυλο που κυνηγαει την ουρα του με το netcode που εχει ,απο την αλλη ομως παντα σε ενα παιχνιδι θες ενα κινητρο .. Τελικα ειχε δικιο ο αλλος που ελεγε οτι το ACE 52 Galil ειναι σκοτωστρα .. http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/449317230045620992/244080707/ 1
Orion2001 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Προτεινω ενα custom setup και ακουω γνωμες:KILL CAM falseFRIENDLY FIRE trueUSE 3D SPOTTING falseRELOAD FULL MAGS trueREGENERATIVE HEALTH falseUSE MINIMAP SPOTTING trueONLY SQUAD LEADER SPAWN trueNormal ολα τα υπολοιπα life,bullets etc
Alejandro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Προτεινω ενα custom setup και ακουω γνωμες: KILL CAM false FRIENDLY FIRE true USE 3D SPOTTING false RELOAD FULL MAGS true REGENERATIVE HEALTH false USE MINIMAP SPOTTING true ONLY SQUAD LEADER SPAWN true Normal ολα τα υπολοιπα life,bullets etc Hardcore settings αλλά με minimap spotting.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Προτεινω ενα custom setup και ακουω γνωμες: KILL CAM false FRIENDLY FIRE true USE 3D SPOTTING false RELOAD FULL MAGS true REGENERATIVE HEALTH false USE MINIMAP SPOTTING true ONLY SQUAD LEADER SPAWN true Normal ολα τα υπολοιπα life,bullets etc Sounds like BF2 to me. Αν και στο BF2 σου μάρκαρε με τετραγωνάκι (ή τρίγωνο για τα ρώσσικα αεροπλάνα) τα οχήματα που είχαν κόσμο μέσα.
stefanos_79 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γιατί ασχολείστε με το ratio; Παίξτε να ευχαριστηθείτε και αφήστε τα νούμερα Συμφωνω φιλε μου αλλά το ζητημα ειναι οτι καποιοι δεν σε αφηνουν ...Οταν εσυ βλεπεις να εχεις μια επιδοση πχ 5 kills 7 deaths και στην ιδια χρονικη στιγμή του παιχνιδιου βλεπεις καποιον αλλον με σκορ 32-3 λες κατσε τι γινεται εδω.. aimbot, wallhacks δεν σε αφηνουν να χαρεις..δεχομαι την ανωτεροτητα του αλλου αλλα οκ με καποιο μετρο ρε αδερφε μη μου το παιζεις παιχταρας με cheats, και υπαρχουν πολλά στο παιχνιδι.Καθε φορα που βγαινει ένα dlc φτιαχνουν ενα πραγμα χαλανε πέντε.Εχω κανει πολλες φορες report καποιους "εξυπνους" αλλά νομιζω οτι η ΕΑ το report το έχει για τα ματια του κοσμου..
RPDrummer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Για αυτούς που έχουνε 32-3 σκορ μπορεί να παίζουνε με medics που γιατρεύονται και έχουν και τα καλύτερα όπλα ή να βρίσκονται συνέχεια σε οχήματα και να ναι πάρα πολύ καλοί. Ας πούμε στο bf3 οι περισσότεροι παίζανε με m16a3 που έσπερνε και μετά εγώ έβγαζα καντήλες που έπαιζα επιθετικό sniper, μηχανικό κτλ και με τρώγανε στο άψε σβήσε.Και αυτό με το ratio το είπα από την άποψη ότι μερικοί παίζουν μόνο deathmatch ή μόνο locker, παίρνοτας μόνο medics και αρχίζουνε να σπέρνουνε τον πανικό ίσα ίσα για να βγούνε πρώτοι.Τώρα τα cheats είναι άλλο θέμα. Αλλά κάποιος φαίνεται αν έχει cheat ή όχι. Τουλάχιστον εγώ το καταλαβαίνω. 1
tmjuju Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έχω πετύχει πλέον αρκετούς ‘baned for aimbot’ ‘banned for multihack’ Σε ρώσικους γερμανικούς δανέζικους ολλανδικούς σερβερ, δηλαδή παντου Θα συμφωνήσω ότι ο κάθε admin μπορεί και να είναι b@s#ard , πολλά kick χωρίς λόγο, το χειρότερο σε pistol/knife only να βγαίνει δικός τους να μας καθαρίζει με καραμπίνα και να μην τον πετάνε εξω, να γυρνάνε το παιχνίδι και να γελάνε μαζί μας –με τα θύματα που έπαιζαν σύμφωνα με τους κανόνες Δεν έχω καλό Κ/Δ ούτε με νοιάζει αυτό έλειπε Ειδικά μιας και ευχαρίστως καλώ φίλους να παίξουν για πρώτη φορά ένα Live match με τον κωδικό μου, και το διασκεδάζουμε μια χαρά. Την τελευταία εβδομάδα το Banding και το Kill counter είναι τόσο αποτρεπτικά ώστε και εγώ δεν κάνω κέφι πια. Στα μοναδικά καλά νέα οι αλλαγές που έρχονται για τις οπλοβομβίδες, αμάν πια έχω βαρεθεί να βλέπω στη Locker 10 άτομα να βαράνε τις κάσες και από την άλλη να είναι ένας μόνος του
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μα ρε παιδιά το kill/death ratio στο συγκεκριμένο παιχνίδι με το συγκεκριμένο netcode είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις ότι είσαι καλό κατά την γνώμη μου!!! Εγώ δηλαδή που έχω 1.13( νμζ) είμαι μια χαρά... Κάποιος άλλος που έχει 2.67 πχ είναι γαματος... Σε ένα game που broken μέχρι αηδίας είναι skill κάποιος να μπορεί να παραμένει πάνω από 1...
icenex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ενταξει δεν κοιτας το ρατιο αλλα ειναι αυτο που λεει ο ραικονεν απο πανω ουσιαστικα βλεπεις κατα ποσο καλος γινεσαι σιγα σιγα... εγω πχ οταν ξεκινησα ειχα 0.40 κ τωρα ειμαι 0.58 εκανα κακη αρχη codιζα για αυτο... αλλα εχω βρεθει κ 2-3 φορες με aim/wh που μας ειχαν ξεσκισει ο αλλος ειχε 62/2 το θυμαμαι ακομη..Οπως επισης να δεχτω ο αλλος ειναι σε οχημα κτλ αλλα κ παλι 2 death ειναι λιγα δεν γινεται οταν παιζεις με 30vs30.Να εχεις τοσα λιγα death γιατι ποσες φορες εριξα αντιπαλα οχηματα ειτε με ρουκετες κτλ κ τους αναγκασα να βγουν απο το οχημα κ τους σποταρα τι σκατα ουτε ενας δεν βρεθηκε να τους φαει...Επισης κατι κουλο που παρατηρω μερικες φορες ορισμενοι δεν ψοφανε ευκολα παρολο που εχουν φαει μια γεμιστηρα στο κεφαλι κ πριν μου πειτε οτι παιζει ρολο το οπλο η αποσταση κτλ σας λεω αποσταση στα 10-20 μετρα κ με το καλυτερο σημαδι με το δεξι κλικ οχι στα hip fire...Δεν ειμαι τοσο τυφλος αφου βλεπω οτι τις τρωει στο κεφαλι κ δεν πεφτει κ γυρναει με σκοτωνει κ μετα βλεπω οτι του εκανα απο τα 100 ζωη βλεπω οτι εμεινε με 75 και λεω wtf....Δεν ξερω ισως υπαρχουν στο bf hack που σου χαλανε το σημαδι και ενω τους σημαδευεις σωστα οι σφαιρες πανε αλλου δεν θυμαμαι πως τα αποκαλουν αλλα ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν τουλαχιστον στο cod.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/449536893783187520/244080707/ Εγω και το αγαπημενο μου GOL...
icenex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 τι τα 5 death λες? που 5 που 2 εχω τελειωσει κ εγω με 5 αλλα με 8 kill αλλα αυτο γιατί δεν παιζω με οχηματα συνηθως αν βρεθω μεσα σε κανενος αλλου η βρω στο δρόμο μου οχημα μπαινω η για να διανυσω αποστασεις.Εν παση περιπτώση ειμαι κ νουμπάς ακόμη κ δεν βλέπω τόσο καλά κ γενικά με θεωρω κατω του μετρίου παίχτη γιατι σπάνε τα νευρα μου ευκολα.
RPDrummer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/449536893783187520/244080707/ Εγω και το αγαπημενο μου GOL... Έσκισες!!! Τι λέει το GOL? Παλεύω εδώ και μέρες εγώ να ξεκλειδώσω την 8x διόπτρα του SV-98, αλλά το παράτησα και έχω πάει στο επόμενο στο 338
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το GOL το χρησιμοποιουσα στο bad company 2 και μου αρεσε πολυ ...Ειχε βεβαια maps τοτε φτιαγμενα για snipers .Γενικα απο τα κορυφαια snipers για μενα για αυτο και μπηκα στο τρυπακι να το ξεκλειδωσω κατι οχι και τοσο ευκολο απο την στιγμη που δεν επαιζα καθολου με sniper τοσο καιρο σε bf3-bf4 και ειχα ξεχασει την τεχνη .
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Tι GOL και βλακειες ρε... Σαν το L96 δεν εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα