Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

64 παικτες μεσα στο παιχνιδι

2 commanders

4 spectate mode

Σε διαφορετικη περιπτωση οπως εχτες αν ειχε μονο 64 θεσεις θα επρεπε να δωσουμε 2 θεσεις τουλαχιστον στους

commanders με αποτελεσμα να δειχνει τον server 62 slot και να μην τον βρισκουμε στην αναζητηση του battlelog.

Δημοσ.

χθες πετυχα εναν aimboter και ειχε σε ενα γυρο 62 kill kai 2 death κ το ενα death το ειχα κανει εγω κ απο εκεινη την στιγμη με πηρε στο κυνηγι με εβρισκε κ σε τρυπα αν ημουν κ για την ιστορια ακουστε πως τον σκοτωσα...τον βλεπω καποια στιγμη στα 50 μετρα κ του ριχνω με ενα assault rifle k την ωρα που ηταν ετοιμος να πεσει γτ ειχαν ηδη φυγει οι σφαιρες απο το οπλο μου γυρναει σε κλασματα προς το μερος μου με sniper rifle παρακαλω κ με ριχνει κ εμένα....κοινως αλληλοσκοτωθηκαμε...αλλο να το λεω αλλο να το βλεπεις ηταν ανθρωπινος αδυνατον να γυρισει κ να σκοτωσει καποιον σε τοσο λιγο χρονο κ με sniper την ωρα που τρωως σφαιρες κ σου χαλαει το σημαδι κ δεν φτανει με πετυχε στο κεφαλι...Λοιπον επειδή με αυτα τα μαλ@κιστηρια με πιανω να παω να βρω κ εγω hack πως μπορω να τα κανω report αυτα τα 5χρονα να παρω την εκδικηση μου ετσι???

• Like 1
Δημοσ.

64 παικτες μεσα στο παιχνιδι

2 commanders

4 spectate mode

Σε διαφορετικη περιπτωση οπως εχτες αν ειχε μονο 64 θεσεις θα επρεπε να δωσουμε 2 θεσεις τουλαχιστον στους

commanders με αποτελεσμα να δειχνει τον server 62 slot και να μην τον βρισκουμε στην αναζητηση του battlelog.

Γιατί normal mode με minimap ρε παιδιά;;!

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον επειδή με αυτα τα μαλ@κιστηρια με πιανω να παω να βρω κ εγω hack πως μπορω να τα κανω report αυτα τα 5χρονα να παρω την εκδικηση μου ετσι???

Από το profile του στο Battlelog αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

παιδια ενα καλο site να αγορασει μονο κλειδι φτηνα το αρχικο battlefield 4 σκετο χωρις expansion ενας φιλος μου? τα dvd θα του τα δωσω εγω

και αυτος θα περασει μονο το κλειδι. ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιατί normal mode με minimap ρε παιδιά;;!

Γιατι οι περισσοτεροι παιζουν αυτο,περα απο αυτο δεν αποκλειεται βεβαια να γινουν αλλαγες αν το ζητησουν

πολλοι χρηστες και δεν αποκλειεται να γινουν διαφορα event ειτε hardcore ειτε σε normal mode.

Προσωπικα δεν μου αρεσει το 3D spotting (το τριγωνακι πανω απο το κεφαλι μου) αλλα τι να κανω οταν ολοι παιζουν

σε τετοιους servers θα αναγκαστω να παιξω σε τετοιον server.

Δημοσ.

Normal με minimap > Hardcore κατ' εμέ.Το έχω πει και θα το ξαναπω, στο normal γίνεται πιο ομαδικό παιχνίδι.

Για εξηγησε το μας να το καταλαβουμε γιατι γινεται πιο ομαδικο ? Καταρχην δεν εχει σχεση με ομαδικοτητα, το hardcore ειναι hardcore και το normal ειναι normal δηλαδη στο πρωτο σκοτωνεις πιο ευκολα οπως και σκοτωνεσαι και στο δευτερο τα αντιθετα συν το minimap που ειπες .Αν θες να το παμε και στην ομαδικοτητα ομως στο hardcore ακριβως επειδη δεν εχεις minimap πρεπει να μιλας πιο συχνα με τους συμπαικτες σου(και να ακουγεσαι ) για να ξερουν που εισαι αρα σου επιβαλλει το mode μεγαλυτερη ομαδικοτητα..Παντως αν δεν εισαι στο ενα ομαδικος δεν εισαι και στο αλλο γενικα για μενα ...Επισης θα ξαναπω οτι το hardcore μειωνει κατα πολυ 2  μειονεκτηματα του παιχνιδιου που μπορει να εχει καποιος ,το ενα ειναι το μεγαλο ping σε σχεση με τον αντιπαλο και το αλλο και βασικο το bug "οne shot one kill" αφου η απουσια minimap δινει το στοιχειο του αιφνιδιασμου ή του πλεονεκτηματος να δεις πιο γρηγορα τον αντιπαλο μεσα στο game και οχι να σε εχει  "τσεκαρει" απο πριν στο minimap για να σε σκοτωσει πιο ευκολα .

Δημοσ.

Παραλλαγή ανάλογα με το περιβάλλον του κάθε map, καλή κρυψώνα, sniper να ρίχνεις στην πατούσα και να ψοφάει ο άλλος και gg... Hardcore καταστάσεις ρε παιδι μου..

Δημοσ.

ειμαι που ειμαι τυφλος αμα παιξω κ στο hardcore απο 0.50 ratio που εχω μεσο ορο ποιος ξερει ποσο κατω θα φτασω..αν και δεν πολυ παιζω με το χαρτη οποτε...λιγο οτι ειμαι νουμπας λιγο το ενα λιγο το αλλο να σου το αρνητικο ratio btw χθες έκανα καλα παιχνίδια με θετικο ratio 2-3 kill παραπανω απο death(μαλλον γινομαι καλος σε αυτο το παιχνιδι σκεφτηκα και εσκασε ενα χαμογελο στα χειλη μου κ τοτε ηρθε η αλλη καταραμενη σκεψη να γκρεμισει αυτο το χαμογελο "μαλλον παιζω με χειροτερους νουμπαδες απο μενα"). Κανονιστε να μπουμε καμια μερα ολοι παρέα καπου να κανουμε χαβαλε...Insomnia platoon και ετσι :P

Δημοσ.

Τι να παίξεις ; Άμα παίρνεις 5 kill και τελειώνεις με 15 death τι να ευχαριστηθείς..Εννοείται ότι δεν θα καίγεσαι να φτάσεις το τέλειο ratio, αλλά να 'ναι τουλάχιστον 1 για να πεις ότι παίζεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...