Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα με εχουν κανει κιμα γενικα, πολυ ασχημα τα παω αν και διασκεδαζω το παιχνιδι. Εχω κανει και αρκετες μαλακιες βεβαια, πολλα πραγματα τα εμαθα καθυστερημενα αλλα γενικα εχω την εντυπωση οτι δε χανω επειδη παιζω τοσο ασχημα αλλα απο το ping, καποια bugs και πιθανως καποια cheats. Εχει ο αλλος ας πουμε 31-2 ! πως το εκανες ρε φιλε? δε γινονται αυτα. Εκτος αν σε ολα οφειλεται και στο οτι επειδη ειμαι ξεκινημα το οπλο μου ειναι νεροπιστολο. Δεν ειμαι ασχετος με games τοσα χρονια παιζω... Ελπιζω απο καποια στιγμη και περα να εχω μονο θετικα προσημα.

ερωτηση : Αν μαρκαρω με το δευτερο οπλο του recon ενα tank η ενα αεροπλανο για να γινει locked και γινει locked. Ποιος το ριχνει κατω μετα? και το ριχνει μονο οσο το εχω locked? η an βγει απο το locked χανεται η ευκαιρια?

Δημοσ.

Καταρχήν 31-2 δε σημαίνει ότι αυτός χρησιμοποιεί cheat. Μπορεί να παίζει με όχημα ή κανά jet, ελικόπτερο κτλ. Δηλαδή είναι καλός παίχτης.

Ο Recon δε μπορεί να ρίξει τίποτα. Εσύ απλά μαρκάρεις, ώστε να μπορέσει ένας engineer να το ρίξει με ρουκέτα η οποία θα βρει στόχο εφόσον εσύ συνεχίζεις να μαρκάρεις.

Δημοσ.
Quality is our number one priority and we will not release Battlefield 4 Naval Strike on PC until we feel it meets the highest quality level possible

Όλα όσα βγάζουν είναι highest quality level possible, τι δε καταλαβαίνετε;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ελληνικη κοινοτητα Βattlefield με την ευγενικη προσφορα της Nitrado.net εχει απο σημερα server 64 θεσεων.

b_560_95_1.png

Battlelog Συνδεσμος: The Greek Battlefield Community Server

Για περισσοτερες πληροφοριες, αποριες, προτασεις, κανονες κτλ μπορειτε να δειτε εδω
Προβολή θέματος - The Greek Battlefield Community Server

Επεξ/σία από Orion2001
  • Like 7
Δημοσ.

Η Ελληνικη κοινοτητα Βattlefield με την ευγενικη προσφορα της Nitrado.net εχει απο σημερα server 64 θεσεων.

b_560_95_1.png

Για περισσοτερες πληροφοριες, αποριες, προτασεις, κανονες κτλ μπορειτε να δειτε εδω

Count me in!

Δημοσ.

παιδες το έψαξα λιγο το θεμα με την red screen of death και απο οτι έμαθα γίνεται στις κάρτες amd (software θεμα) οποιος έχει amd κ ειδικα 7970 η καποια παρομοια ας στειλει να μου πει τι version drivers εχει στο μηχανημα του κ τι version catalyst κ ειδικά οποιος εχει win8.1 (οποιος δεν εχει crasharismata αλλιως μια τρυπα στο νερο θα ειναι) γιατί προσπαθω να βρω τα σωστα drivers γιατι απο το τελευταιο update crasharei με RSOF στο loading οταν παει να αλλάξει map μονο τοτε...

• Moderators
Δημοσ.

''DICE apparently is unable to make anything better. Their true genius is in making everything worse. Their incompetence is reaching epic proportions. How does anyone there still have a job, especially management.''

Source; :)

Δημοσ.

καμιά ιδέα?

τα ιδια σκατα με εμενα εισαι κ εσυ πρεπει να βρεις τους σωστους drivers για το παιχνιδι(αφου λες οτι στο κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι)....βγαλε αυτους που εχεις κ ρωτα καποιον με την ιδια καρτα γραφικων τι version drivers φοραει κ δεν εχει θεμα κ δοκίμασε με αλλον driver...

Δημοσ.

b_560_95_1.png

Μια μικρη διορθωση ο server εγινε 70 slot αλλα η εταιρια αλλαξε ip οποτε μαλλον δεν θα τον βρισκεται

εχω αλλαξει ολα τα δεδομενα καντε ενα κοπο και ξαναβαλτε τον στα αγαπημενα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...