rhomio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 χωρις καμια παρεξηγηση και με ολη την καλη διαθεση που υπαρχει,νομιζω οτι απλα κανεις το bf4 να φανταζει πολυ πιο ευκολο απ οτι ειναι(με το gameplay σου φυσικα) Μαθαινω και εγω μην νομιζεις, ακομα στην εκπαιδευση ειμαι
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Nαι πες στα παιδια ομως οτι εισαι cheatερι για να μην νομιζουν ... 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μαθαινω και εγω μην νομιζεις, ακομα στην εκπαιδευση ειμαι με κατι τετοιες δηλωσεις σταματησα να παιζω εδω και μερες. Κριμα ειναι να ψαχνω για ποντικι-οθονη.
rhomio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Nαι πες στα παιδια ομως οτι εισαι cheatερι για να μην νομιζουν ...Με την καλη κουβεντα στο στομα ρε Κωστα! Ετσι ε? 1
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Με την καλη κουβεντα στο στομα ρε Κωστα! Ετσι ε? Σε πειραζω παιχταρα μου ... 1
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Να ανησυχεις... τελευταια κανενα πεταμα! Μειωσε τις ρυθμισεις ισως... τις ρυθμισεις τις εχω στο αυτο και το crash το κανει μονο στο loading στο multi..στο πρωτο loading μπαινω κανονικα κ οταν παει να μπει στο επομενο map καποιες φορες μου πεταει κοκκινη οθονη κ restart το pc...και αυτο το κανει μονο στο Multi και μονο στο bf4...και μου φαινεται περιεργο γιατι στο campaign που επαιζα πριν λιγες μερες επειδη ηθελα να ξεκλειδωσω τα achievements σε ultra γραφικά δεν είχα ποτέ θέμα...αρα δικαιολογημένα πάει το μυαλό μου οτι φταίει το multi του, απο θερμοκρασίες της καρτας κ γενικότερα του υπολογιστή είμαι σε χαμηλά επίπεδα αρά υποθέτω κάπου στακάρει το ολο θεμα.. gamingrecipe αν ετσι μαθαινεις εσυ πες μας ποιον δασκαλο εχεις να μαθουμε να μπουσουλαμε τοσο καλα κ εμεις...
Raikkonen86 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Rhomio πάντως θα μου ήθελα πολύ να είχαμε μια 1v1 sniper μονομαχία!!!!
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 η υπογραφη μου λεει τι συστημα εχω...δεν νομιζω ειναι θεμα hardware εδω...κ πριν το τελευταιο update δεν ειχα το συγκεκριμενο θεμα κ βασικά δεν είχα καθολου crasharismata anyway θα περασω οτι καινουργιο driver στο συστημα καλου κακου κ βλεπουμε....αν κ εχω βρει μια πατεντα βγαινω απο το παιχνιδι με alt+tab την ωρα του loading κ μπαινω λιγα δευτερολεπτα μετα κ δεν μου το κανει
outlaw star Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 9 στις 10 φορές που παίζω, μετά από κάποια ώρα το παιχνίδι θα κολλήσει με τον ήχο να κάνει το ίδιο βουητό συνέχεια και στην ουσία να κρεμάει το σύστημα.... πρέπει να κάνω πάντα restart όλο το pc, γιατί δεν ξεκολλάει από εκεί με τίποτα..... ήμαρτον δλδ και φυσικά αυτό μου το κάνει μόνο συγκεκριμένο παιχνίδι.... καμιά ιδέα?
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τι εγινε ρε παιδια????? Σημερα υποτιθεται εβγαινε το dlc... Απο οτι διαβασα αντιμετωπισαν τεχνικα προβληματα παλι και θα βγει αφοτου διορθωθουν... 1
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κάτι, κάπου, κάπως αναφέρθηκε πως λόγω της πίστας με το αεροπλάνο και του σκηνικού με το χαμένο των Μαλαισιανών, σιωπηρά το καθυστερούν.
KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Battlefield 4 Naval Strike expansion delayed for PC indefinitely http://www.polygon.com/2014/3/25/5545198/battlefield-4-naval-strike-expansion-delayed-for-pc-indefinitely
konstantinos77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 To φοντο στο battlelog με το πλοιο που φλεγεται μαρανε τα γιδια ,ολα τα αλλα τα ειχανε ετοιμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα