gildo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Aπο τη στιγμη που δεν εχει τα @@@@ τι λεει take?Επρεπε να του γραψεις δεν μπορω τωρα ειμαι απασχολημενος με την wife σου. 1
Millennium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Oχι ρε...Εννοειται οτι κλεβαμε απλα μας εκανε εντυπωση πως μας ανακαλυψε..
zvarthangalos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σήμερα (δηλαδή χθες Κυριακή) στις απογευματινές ειδήσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης αναφέρθηκαν σε ένα παιχνίδι που ήτανε προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει και λόγο του συμβάντος με το αεροπλάνο που χάθηκε έχουν δώσει παράταση στην κυκλοφορία του διότι στο παιχνίδι γίνεται κατάρριψη αεροπλάνου (στην φώτο παρακάτω είναι εμφανές) και οι ιθύνοντες της εταιρίας θέλουν να μήν υπάρξουν αντιδράσεις και θιγούν οι συγγενείς των θυμάτων,και γενικότερα να μη θιχτεί το κοινό αίσθημα, στο ρεπορτάζ πάντως έδειξαν σκηνές με τα Hovercraft που νομίζω πως ήταν (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος) από το Battlefield 4: Naval Strike και ο νέος χάρτης (DLC) που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει 25 αυτού του μήνα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 οι ιθύνοντες της εταιρίας - να μη θιχτεί το κοινό αίσθημα seems legit 1
HadesGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Με τόσα γίδια Γερμανούς να κάνουν ban επειδή είμαστε Έλληνες...μου έρχεται να πάω να νοικιάσω έναν server...με τα ζώα.
greeneye Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ερωτησεις 1) χτες που επαιζα σε μια φαση δεν εβλεπα χαρτη και κουκιδες κοκκινες στους εχθρους δεν ειχε τιποτα... πατησα κατι και δεν το εμφανιζε η καποιοι χαρτες το κανουν αυτο? 2) στις πιστες με τα 1/3 και 2/3 και με βομβα μπηκε δε μπηκε εσκασε τι διαολο εκανε τι ακριβως γινεται γιατι δεν καταλαβα... Στις ιδιες πιστες με tab δεν εβλεπα τα στατιστικα του εαυτου μου, γιατι? 3) Οταν πετατε ελικοπτερο-μαχητικο πως ακριβως κινειστε, ποτε πατατε το Χ για πυραυλο που ερχεται? αμεσως ? Μπορω απο κατω σαν soldier να ριξω μαχητικο και πως? η ελικοπτερο? 4) Βρισκομενος μεσα σε τουνελ με κλειστο το πανω μερος καταφερε στρατιωτης να με σκοτωσει απο μακρια, αλλα το βασικοτερο απο πανω!!! ελεος? 5) Παιρνοντας support αδειασα το βασικο οπλο σε αντιπαλο και αυτος δεν επεσε ουτε 1 health απο τα 100 και με εφαγε!!! ειναι δυνατον?! (σε ranked me ola ta anti-cheat)
Zapee995 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποια γερμανια??? Μονο Ρωσικους servers, οι τυποι ουτε ρατσιστες ειναι, ουτε μετριοι παικτες.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ερωτησεις 1) χτες που επαιζα σε μια φαση δεν εβλεπα χαρτη και κουκιδες κοκκινες στους εχθρους δεν ειχε τιποτα... πατησα κατι και δεν το εμφανιζε η καποιοι χαρτες το κανουν αυτο? 2) στις πιστες με τα 1/3 και 2/3 και με βομβα μπηκε δε μπηκε εσκασε τι διαολο εκανε τι ακριβως γινεται γιατι δεν καταλαβα... Στις ιδιες πιστες με tab δεν εβλεπα τα στατιστικα του εαυτου μου, γιατι? 3) Οταν πετατε ελικοπτερο-μαχητικο πως ακριβως κινειστε, ποτε πατατε το Χ για πυραυλο που ερχεται? αμεσως ? Μπορω απο κατω σαν soldier να ριξω μαχητικο και πως? η ελικοπτερο? 4) Βρισκομενος μεσα σε τουνελ με κλειστο το πανω μερος καταφερε στρατιωτης να με σκοτωσει απο μακρια, αλλα το βασικοτερο απο πανω!!! ελεος? 5) Παιρνοντας support αδειασα το βασικο οπλο σε αντιπαλο και αυτος δεν επεσε ουτε 1 health απο τα 100 και με εφαγε!!! ειναι δυνατον?! (σε ranked me ola ta anti-cheat) καλωσορισες στο bugfield 4 αν δεν βλεπεις χαρτη,σφαιρες κπλ εισαι σε hardcore server.
Alejandro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ερωτησεις 1) χτες που επαιζα σε μια φαση δεν εβλεπα χαρτη και κουκιδες κοκκινες στους εχθρους δεν ειχε τιποτα... πατησα κατι και δεν το εμφανιζε η καποιοι χαρτες το κανουν αυτο? 2) στις πιστες με τα 1/3 και 2/3 και με βομβα μπηκε δε μπηκε εσκασε τι διαολο εκανε τι ακριβως γινεται γιατι δεν καταλαβα... Στις ιδιες πιστες με tab δεν εβλεπα τα στατιστικα του εαυτου μου, γιατι? 3) Οταν πετατε ελικοπτερο-μαχητικο πως ακριβως κινειστε, ποτε πατατε το Χ για πυραυλο που ερχεται? αμεσως ? Μπορω απο κατω σαν soldier να ριξω μαχητικο και πως? η ελικοπτερο? 4) Βρισκομενος μεσα σε τουνελ με κλειστο το πανω μερος καταφερε στρατιωτης να με σκοτωσει απο μακρια, αλλα το βασικοτερο απο πανω!!! ελεος? 5) Παιρνοντας support αδειασα το βασικο οπλο σε αντιπαλο και αυτος δεν επεσε ουτε 1 health απο τα 100 και με εφαγε!!! ειναι δυνατον?! (σε ranked me ola ta anti-cheat) 1. Είναι χαρακτηριστικά των hardcore servers. 2. Δείχνει την πρόοδο της μάχης. 1/3 νομίζω ότι είναι 2 από τα 6 m-coms κλπ. 3. Μπορείς να τα ρίξεις με anti-air rpg. 4. Εϊναι από τα τελευταία bugs που εμφανίστηκαν με το τελευταίο patch. Το πιθανότερο είναι να σε έφαγε άλλος. 5. Αν κράτησες πατημένη τη σκανδάλη αντί για burst fire είναι πιθανό όντως να μην τον πέτυχες.
rhomio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Για χαρα παιδες, τσεκαρετε το καινουργιο μου βιντεο οπου αναλυω το καινουργιο οπλο του Support το AWS. Αν σας αρεσει μοιραστειτε το. 3
Raikkonen86 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αντε να δουμε και το naval strike αυριο... EDIT: Θεσσαλονικη γινεται κανα τουρνουα bf4??? Να παμε οι Θεσσαλονικοι Insomniacs να τους σκισουμε!
DJ_Duker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αύριο βγαίνει το naval; ωχ αμάν.... νέα bugs στον ορίζοντα. 2
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Για χαρα παιδες, τσεκαρετε το καινουργιο μου βιντεο οπου αναλυω το καινουργιο οπλο του Support το AWS. Αν σας αρεσει μοιραστειτε το. χωρις καμια παρεξηγηση και με ολη την καλη διαθεση που υπαρχει,νομιζω οτι απλα κανεις το bf4 να φανταζει πολυ πιο ευκολο απ οτι ειναι(με το gameplay σου φυσικα)
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ελα ντε εγω αν κανω τοσα kill μαζεμενα θα πηδαω απο την χαρα μου....συνηθως τρωω εναν ψοφαω κ συνηθως εχω αρνητικο ratio τωρα ειμαι νομιζω 0.48 κ ημουν 0.40 γινομαι καλυτερος μαλλον αλλα σπανιως παιζω με οχηματα τα θεωρω φλωρικα kill κ ο λογος που τρωω πολλους ψοφους ειναι συνηθως απο οχηματα το παιζω καμικαζι οπως προειπα οταν με σκοτωνουν κ τρεχω ζωσμενος με c4 καταπανω τους... το γελιο ειναι οταν ανατιναζομαι μαζι τους χααχχαχαχα κατι ακυρο τωρα τελευταια οταν κανει loading το επομενο map μου πεταει κοκκινη οθονη και κανει restart ο υπολογιστης κ το κανει μονο στο bf4 ειναι τα crasharismata και οι μαλακιες απο τα patch k ta bugs tou game η να αρχισω να ανησυχω??
greeneye Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Να ανησυχεις... τελευταια κανενα πεταμα! Μειωσε τις ρυθμισεις ισως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα