Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Με την 270Χ παίζω με auto settings σε High. Το gaming evolved της amd μου τα πήγε όλα ultra και λάγγαρε σε αρκετά σημεία. 

Το παιχνίδι αυτόματα σου βρίσκει το μέγιστο αποτέλεσμα στα γραφικά ή υπάρχει κανά σάιτ που να βρίσκω τον βέλτιστο συνδυασμό των settings σε κάθε παιχνίδι για την κάρτα μου ;

το gaming evolved εχει 3 επιλογες στο optimizing εχει performance balanced και quality....διαλεξε performance αν και το ιδανικο ειναι να παιζεις εσυ με τις επιλογες μεχρι να δεις που παιζει ιδανικα για τα γουστα σου!

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το gaming evolved εχει 3 επιλογες στο optimizing εχει performance balanced και quality....διαλεξε performance αν και το ιδανικο ειναι να παιζεις εσυ με τις επιλογες μεχρι να δεις που παιζει ιδανικα για τα γουστα σου!

Τελικά τα άφησα τα graphics settings όπως μου τα χει το παιχνίδι, γιατί ακόμα και στο "perfomance" του gaming evolved έπιανα 40-50 fps και έβλεπα την κίνηση λίγο βαριά.

Αλλά και σε άλλα παιχνίδια μου χαλάει την αίσθηση. Οπότε πήρε πόδι απ' το pc :P

Δημοσ.

Σας έχει τυχει να κολλαει και να μην πυροβολει καθολου  κατι σαν να παθαινει εμπλοκή το όπλο. ΠΟλλες φορες ενω πυροβολω και ειμαι ετοιμος να σπασω το mouse το γα.*@#νο δεν κανει τιποτα 

Δημοσ.

Να υποθέσω πως το ποντίκι δεν έχει θέμα έτσι; Γιατί εμένα μια φορά δε κουνιότανε ο σταυρός για να στοχεύσω. Ξανακούμπωσα το ποντίκι και έστρωσε.

Δημοσ.

Εδω τους βαρας με το κανονι και δεν πεφτουν και ο αλλος με ενα shoot kill στην εικονα.Να δινει κανα φραγκο το μηνα η dice στους παικτες για να γεμιζουν τους servers με το σαπιο game που εβγαλε.Απο 80000 ατομα περιπου την ημερα εχει φτασει να εχει 35-40000.Την ωρα που το 3 εχει σταθερα γυρω στα 15000 ατομα την ημερα.

Δημοσ.

Εδω τους βαρας με το κανονι και δεν πεφτουν και ο αλλος με ενα shoot kill στην εικονα.Να δινει κανα φραγκο το μηνα η dice στους παικτες για να γεμιζουν τους servers με το σαπιο game που εβγαλε.Απο 80000 ατομα περιπου την ημερα εχει φτασει να εχει 35-40000.Την ωρα που το 3 εχει σταθερα γυρω στα 15000 ατομα την ημερα.

count me in.

Απο προχτες το παρατησα τελειως(και απεγκατασταση απο το συστημα)δεν θα χαλασω τα περιφερειακα μου για να ευχαριστηθω παιχνιδι.

ειχα φτασει σε καλο επιπεδο(K/D 1.09)και πλεον εχω πεσει στο 1.02 με τις τελευταιες ενημερωσεις κλπ,ειναι σα να μην ξερω να παιζω.

Ειδικα στο τελευταιο ματς που επαιξα πηρα μια ηττα 10-37 και τελειωσε για μενα το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Ισχυει οτι στο 3 βρισκω παραπανω κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.

9 στις 10 φορές που παίζω, μετά από κάποια ώρα το παιχνίδι θα κολλήσει με τον ήχο να κάνει το ίδιο βουητό συνέχεια και στην ουσία να κρεμάει το σύστημα.... πρέπει να κάνω πάντα restart όλο το pc, γιατί δεν ξεκολλάει από εκεί με τίποτα..... ήμαρτον δλδ και φυσικά αυτό μου το κάνει μόνο συγκεκριμένο παιχνίδι.... 

Δημοσ.

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/989f4847-bda2-433c-9892-316aa36f5abc/2-Team-ReVo-CQL64-China-Rising-Second-Assault/'>http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/989f4847-bda2-433c-9892-316aa36f5abc/2-Team-ReVo-CQL64-China-Rising-Second-Assault/</a></p>

<p> </p>

<p>Δευτερο κρουσμα με server που με πεταει o Ναζι admin  στα μεσα του παιχνιδιου δηθεν για high ping ...</p>

Εμένα μου το είχε πει και κατάμουτρα μια φορά... manos takey balls μου είχε πει και με πέταξε... Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί έκανα πολύ καλό παιχνίδι μεχρι να με πετάξει... Τον καταράστηκα αρκετές φορές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...