greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παιδια οταν πρωτο μπαινεις Multiplayer 1) τι προτεινετε να παιρνει κανεις απο τα 4? Εννοω assault, μηχανικο κτλ? 2) Ποιος απο τους 4 μπορει να καταστρεψει tank και με ποσες βολες? 3) Μεχρι ποσο Ping να προτιμω για να εχει νοημα να παιζω και να σκοτωνω και κανεναν? 4)Τι νοημα εχει το ελικοπτερο που δεν ριχνει βολες και απλα πεταει? 5) Οταν σκοτωνεσαι και σε ζωντανευει δικος σου η ομαδα σου τι χανει? χανει κανονικα ticket? 6) Ποιες κατηγοριες διαλεγετε να παιζετε γενικα απο το multι? conquest ας πουμε? 7)Το Punkbuster ειναι για τα cheats. το αλλο απο πανο του τι ειναι? και αυτο για να μι γινονται cheats? δε θυμαμαι πως λεγεται. fair κατι.. 8) Ο commander τι κανει μεσα στο game? 9) last man in squad τι σημαινει για το game εκεινη τι στιγμη? 10) Οτιδηποτε γενικα αλλο πρεπει να ξερω για να μπω σωστα στο multi η μαλλον για να παιζω Multi αφου το αρχισα σε ranked. ευχαριστω
Alejandro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια οταν πρωτο μπαινεις Multiplayer 1) τι προτεινετε να παιρνει κανεις απο τα 4? Εννοω assault, μηχανικο κτλ? 2) Ποιος απο τους 4 μπορει να καταστρεψει tank και με ποσες βολες? 3) Μεχρι ποσο Ping να προτιμω για να εχει νοημα να παιζω και να σκοτωνω και κανεναν? 4)Τι νοημα εχει το ελικοπτερο που δεν ριχνει βολες και απλα πεταει? 5) Οταν σκοτωνεσαι και σε ζωντανευει δικος σου η ομαδα σου τι χανει? χανει κανονικα ticket? 6) Ποιες κατηγοριες διαλεγετε να παιζετε γενικα απο το multι? conquest ας πουμε? 7)Το Punkbuster ειναι για τα cheats. το αλλο απο πανο του τι ειναι? και αυτο για να μι γινονται cheats? δε θυμαμαι πως λεγεται. fair κατι.. 8) Ο commander τι κανει μεσα στο game? 9) last man in squad τι σημαινει για το game εκεινη τι στιγμη? 10) Οτιδηποτε γενικα αλλο πρεπει να ξερω για να μπω σωστα στο multi η μαλλον για να παιζω Multi αφου το αρχισα σε ranked. ευχαριστω 1. Καθαρά υποκειμενικό και σε εξάρτηση με το χάρτη και τον τρόπο παιχνιδιού σου. Σε χάρτες με οχήματα καλύτερα engineer, σε κλειστούς χάρτες όπως Metro, Locker, καλύτερα assault ή support. 2. Εκτός από τον engineer και ο support και ο sniper μπορούν να καταστρέψουν άρμα αρκεί να βάλουν επάνω του C4. Το πόσες βολές χρειάζεται από RPG κλπ δεν ξέρω να σου πω γιατί εξαρτάται που το πετυχαίνεις και με ποιά γωνία. 3. Προσωπικά αποφεύγω servers με ping πάνω από 100ms. 4. Μεταφέρει κόσμο πίσω από τις γραμμές του εχθρού ή σε σημεία κλειδιά του χάρτη. 5. Όχι δεν χάνει κάτι, ίσα-ίσα κερδίζει το χαμένο ticket. 6. To Conquest είναι το all time classic του Battlefield. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το Rush λόγω του και οι δύο ομάδες συγκεντρώνονται σε ένα σημείο του χάρτη και είναι πιο ξεκάθαρες οι γραμμές των αντιπάλων. Θεωρώ ότι τα παραπάνω modes είναι και τα κορυφαία του παιχνιδιού, μιας και τα υπόλοιπα τείνουν σε Call Of Duty φάση. 7. Επίσης anti-cheat, επίσης αμφιβόλου αποτελεσματικότητας. 8. Σηκώνει UAV για να σποτάρουν τους αντιπάλους, μπλοκάρει τα εχθρικά UAVs, ρίχνει προμήθειες, δίνει εντολές σε squads και σε κάποιους χάρτες νομίζω ότι μπορεί να ρίξει και πυρά. 9. Ότι καλό είναι να καλυφθείς κάπου ώστε να μπορούν οι υπόλοιποι squad mates (ή ο squad leader αν είσαι σε hardcore server) να βγούν επάνω σου και να μη χρειάζεται να ξεκινήσουν από τη βάση σας. Επίσης αν σκοτωθεί ολόκληρη η squad χάνει και τα field upgrades που τυχόν έχει κερδίσει μέχρι τότε. 10. Όταν είσαι assult να κάνεις revives και να ρίχνεις medic packs χωρίς απαραίτητα να σου το έχει ζητήσει κάποιος, αντίστοιχα αν είσαι support να δίνεις ammo απλόχερα πάλι χωρίς να σου το ζητήσουν, repairs σαν engineer, στήνε κανένα soflam σαν sniper και πάντα να σποτάρεις με το "Q". Επίσης μη δίνεις σημασία στα στατιστικά σου αλλά στην απόλαυση του παιχνιδιού. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2014 από Alejandro 1
RPDrummer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 1) Παίξε με όποιον θες. Εγώ θεωρώ τους assault πολύ ovepowered γιατί έχουν τα καλύτερα όπλα, οπότε δεν τους προτιμώ. 2) Άρματα καταστρέφουν οι μηχανικοί, snipers και support. Ρίχνε στο κώλο του τανκ για να έχεις τη μέγιστη ζημιά. Εξαρτάται και το τι κουβαλάς από ρουκέτες, c4 κτλ. 3) Μέχρι 100 είσαι καλά. 4) Μεταφέρει τους συμπαίκτες γρήγορα στις περιοχές του εκάστοτε objective. πχ τους πηγαίνει στις σημαίες του conquest.5) Εξαρτάται τι mode παίζεις αν δεν κάνω λάθος. Αν παίζεις tdm τότε επανέρχεται το ticket που χάθηκε με τον θάνατό σου.6) Μηχανικό 7) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.8) Σκανάρει περιοχές για εχθρούς, ρίχνει πυραύλους, σου δίνει σφαίρες κτλ. 9) Είσαι ο μόνος ζωντανός στην ομάδα σου που σημαίνει ότι πρέπει να κρατηθείς ζωντανός, ώστε να μπορέσει η υπόλοιπη ομάδα να κάνει spawn πάνω σου. 10) Να ελέγχεις την ανάκρουση του όπλου, να βοηθάς τους συμπαίκτες και να είσαι πάντα σε κάλυψη!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 10) Οτιδηποτε γενικα αλλο πρεπει να ξερω για να μπω σωστα στο multi η μαλλον για να παιζω Multi αφου το αρχισα σε ranked. Play the objective. 2
greeneye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις. Ο commader που βρισκεται στο χαρτη? Ποιος αναλαμβανει? τυχαιο? αλλαζει η ειναι 1 για καθε μαχη μεχρι να τελιωσουν τα tickets? τον βλεπω εγω η ειναι αορτατος? καποια στιγμη αν θυμαμαι σωστα 1 φορα μου ετυχε να μου πει οτι ειμαι ο commader αλλα δεν ηξερα τι να κανω. Αν τον βλεπουμε τοτε ... σκοτωνουμε αντιπαλο commander? ΕΛπιζω να μην ηταν αστεια ερωτηση αλλα πραγματικα δεν ξερω τι παιζει εδω. Οταν εκει που παιζω βλεπω κοκκινες κουκιδες στο χαρτη για αντιπαλους αυτο ειναι απο τον commander μου ? Και κατι ακομα, εγω που ξεκινησα τωρα και λογικα δεν εχω ακομα σωστα-πολλα οπλα, οι αλλοι που παιζουν δε θα εχουν π.χ καλυτερα ρουκετοβολα να με ξεπαστρευουν στο πι και φι? ομοιος για οπλο sniper? Δε θα επρεπε να μπορω να παιζω με noobies στο ξεκινημα μεχρι να "μαθουμε" το game? φανταζομαι σε πιστα με 64 ατομα μπορει οι 50 να εχουν γαματα οπλα και εγω να προσπαθω με το αρχικο του παιχνιδιου... * υπαρχει περιπτωση η οπλοβομβιδα να ριξει τανκ? * οταν κανουμε καταληψη σημαιας παιρνουμε ticket?
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Φιλε είναι πολύ απλό... Για να παίξεις ως commander το διαλέγεις πριν μπεις σε ένα σέρβερ... Αντί να πατήσεις join πατάς εκεί που λέει commander... Ο commander είναι κάτι σαν στρατηγός που βοηθάει την ομάδα του ανιχνεύοντας τους εχθρούς, ρίχνοντας πακέτα με πυρομαχικά αλλά και διαφορά οχήματα. Επίσης μπορεί να εμποδίσει τον αντίπαλο commander να κάνει το ίδιο πράγμα για την ομάδα του αλλά και τέλος να ρίξει σε ορισμένους χάρτες έναν πύραυλο... Το ότι εσύ παίζεις με τα αρχικά όπλα και όλοι έχουν τα ποιο μετά όπλα δεν σημαίνει τίποτα για μένα... Εγώ ακόμα παίζω με το mx4 που είναι το αρχικό όπλο για την κλάση του engineer... Απλά πρέπει να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό attachment για το κάθε όπλο σύμφωνα με τις δικιές σου ανάγκες-προτιμήσεις... <br> Οι οπλοβομβιδες δεν μπορούν να ρίξουν τανκ... Βασικά μπορούν αλλά επειδή θα του κάνουν από ελάχιστη έως καθόλου ζημιά θα χρειαστείς καμία 20αρια οπότε δεν συμφαιρει... Όταν μια ομάδα κατέχει πάνω από τις μισές σημαίες τότε η αντίπαλη ομάδα χάνει επιπλέον εισιτήρια + τα εισιτηρια που χάνει κανονικά... Άρα να προσπαθείς πάντα να παίρνεις σημαίες ώστε να βοηθάς την ομάδα σου... Να δίνεις πάντα medic και ammo bag και να κανείς revive και repair όταν παίζεις στις ανάλογες κλάσεις... Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ είμαστε!!!
Silverage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Commander μπορείς να μπεις και μετά μέσα απο οτ παιχνίδι απλά για να ξαναπαίξεις κανονικά πρέπει να βγεις και να ξαναμπείς στο παιχνίδι.
greeneye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ok καταλαβα, το revive πως το κανω σε ενα πτωμα που δω? Και πως πεταω πυρομαχικα σαν support σε αλλους? εγω που τα βρισκω βασικα κουβαλαω πολλα ? αυτη ηταν η τελευταια ερωτηση,εξασκηση και μετα παλι ερωτησεις. Μπορω να googlaro φυσικα αλλα εχει αλλη χαρη να το διαβαζεις στα ελληνικα και να ρωτας συγκεκριμενα πραγματα. ευχαριστω κ παλι.
RPDrummer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ερώτηση:Με την 270Χ παίζω με auto settings σε High. Το gaming evolved της amd μου τα πήγε όλα ultra και λάγγαρε σε αρκετά σημεία. Το παιχνίδι αυτόματα σου βρίσκει το μέγιστο αποτέλεσμα στα γραφικά ή υπάρχει κανά σάιτ που να βρίσκω τον βέλτιστο συνδυασμό των settings σε κάθε παιχνίδι για την κάρτα μου ;
DJ_Duker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ωραίες φαίνονται πάντως οι νέες πίστες. Ελπίζω να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από αυτές του China Rising που πλέον δεν βρίσκω σέρβερ σχεδόν ποτέ.
greeneye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μονο πιστες προσθετει? οχι single play; το ιδιο ισχυει και για china ? οταν λες δε βρισκεις servers στο china εννοεις οτι δεν παιζει κανεις και δε βρισκεις η οτι ειναι παντα γεματοι και δε μπορεις να μπεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα