Raikkonen86 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 http://prntscr.com/31mpfv Installation failed... ΕDIT: Εγινε με την δευτερη...
wargasm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 13,70 ευρώ πήγε WARNING! This product is region locked and can be activated and played only in Russia. Δεν θελει πολυ ματι...
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παιδια μπορει να σας φανει βλακεια η ερωτηση μου, εχω τον κωδικο του bat 4 απο την κάρτα γραφικων που ειχα αγορασει πριν ενα μηνα, εχω λογαριασμο στο origin, πως κατεβαζω το bat 4, sory άλλα ειμαι άσχετος
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εξαργύρωση κωδικού στο Origin, βάζεις τον κωδικό και στο εμφανίζει για κατέβασμα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Πολλά πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί είδαμε.
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εξαργύρωση κωδικού στο Origin, βάζεις τον κωδικό και στο εμφανίζει για κατέβασμα. Βαζω εδω ενα κωδικο με 12 γραματα και αριθμους, οπου ειναι του τυπου χχχ-χχχ-χχχ-χχχ και δεν με παει στο παιχνιδι, κανω κατι λάθος boys?
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Βαζω εδω ενα κωδικο με 12 γραματα και αριθμους, οπου ειναι του τυπου χχχ-χχχ-χχχ-χχχ και δεν με παει στο παιχνιδι, κανω κατι λάθος boys? νομίζω σου στέλνουν κ μήνυμα επιβεβαίωσης στο εμαιλ σου... Κάτι άσχετο παίδες όσοι έχουν αγοράσει την premium σου δίνει πρόσβαση στα dlc απο china rising μέχρι κ οτι βγάλουν στο μέλλον σωστά?? Εχω το απλό παιχνίδι για αυτό ρωτάω κ επίσης τα dlc έχουν έχτρα campaign ή μόνο multiplayer είναι?? Ααα ρίχτε κ καμια καλή προσφορά για premium γιατί το καλύτερο που βρήκα είναι στα 30 euro..
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 νομίζω σου στέλνουν κ μήνυμα επιβεβαίωσης στο εμαιλ σου... Κάτι άσχετο παίδες όσοι έχουν αγοράσει την premium σου δίνει πρόσβαση στα dlc απο china rising μέχρι κ οτι βγάλουν στο μέλλον σωστά?? Εχω το απλό παιχνίδι για αυτό ρωτάω κ επίσης τα dlc έχουν έχτρα campaign ή μόνο multiplayer είναι?? Ααα ρίχτε κ καμια καλή προσφορά για premium γιατί το καλύτερο που βρήκα είναι στα 30 euro.. Μου εστειλαν μυνημα, μπηκα σε αυτην την σελιδα και πάλι τιποτα, γιατι τα εχουν κανει τοσο πολυπλοκα, μηπως δεν ισχυει η προσφορα της καρτας γραφικων για το κατεβασμα του παιχνιδιου? μηπως εληξε?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 στην προηγουμενη εικονα γραφει το origin οτι δεν εχει γινει επαληθευση λογαριασμου. Κανε και προσπαθησε παλι. 1
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 βασικά δεν έχεις κάνει επαλήθευση του λογαριασμού origin κ για αυτο δεν μπορείς να βάλεις το παιχνίδι. Πήγαινε στα εισερχόμενα του εμαιλ που έβαλες η στα junk και ψάξε το εμαιλ ενεργοποίησης λογαριασμού Origin λογικά όταν ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό θα μπορέσεις να περάσεις το παιχνίδι... 1
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Βαζω εδω ενα κωδικο με 12 γραματα και αριθμους, οπου ειναι του τυπου χχχ-χχχ-χχχ-χχχ και δεν με παει στο παιχνιδι, κανω κατι λάθος boys? Λοιπόν, επειδή αν κατάλαβα σωστά, ούτε εσύ, ούτε οι υπόλοιποι έχετε καταλάβει σωστά: Μέσα στο κουτί της γραφικών, έχεις μια κάρτα με τον κωδικό. Αυτός ο κωδικός δεν είναι ο κωδικός του Origin, είναι ο κωδικός που βάζεις στην αντίστοιχη σελίδα που σου λέει η κάρτα για να σου δώσει τον κωδικό που θα βάλεις στο Origin, μετά από μια σύντομη διαδικασία εγγραφής. Αν τα έχεις κάνει αυτά, τότε ο λογαριασμός σου στο Origin όντως έχει θέμα και πρέπει να τον ενεργοποιήσεις, πια. 1
rhomio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μ4 κατα την γνωμη μου ενα οπλο για ολες τις καταστασεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα