Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

What are the four new maps of Battlefield 4 Naval Strike?

You will get to wage war in the tropical Lost Islands map, in the massive level Wave Breaker, through the stormy weather of Nansha Strike, and by the breathtaking vistas in Operation Mortar. Stay tuned for an in-depth breakdown of all four maps here on Battlelog!

...

http://imgur.com/a/bQ6KL

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eπαιζα σε αυτον εδω τον server ειχα καπου score 25-4 στα μεσα του παιχνιδιου και με πεταξε με το μηνυμα οτι ειχα high ping ενω το ping μου ηταν 49 .Προφανως ο admin θα ηταν κανενας κομπλεξικος οποτε σας το βαζω εδω να εχετε υποψη σας και θα το κανω γενικα και για αλλους servers που θεωρω εγω οτι αντιμετωπιζουν χρηστες απο Ελλαδα ξερετε πως ...Συμβαινουν και αυτα δυστυχως .Στο battlelog δεν μπορω να το κανω γιατι απαγορευεται και κλειδωνουν profile .

WeedKings CQ-L GUILIN PEAKS 24/7 NO SNIPER / DMR

Εμένα μου έτυχαν χειρότερα. Με έκαναν kick από εδώ Battlefield-Royal-Europe: 24/7 Metro Conquest Large - Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4 και ο λόγος : Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, but your country code is not allowed on this server! και δεν ήταν θέμα ping γιατι είχα μόλις 52 .Πόσο μακάκες είναι ρε πούτη μου.Γερμανοί κομπλεξάρες.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτο παρατησα την κοροιδια.Κατι τετοιοι servers ειναι για κλωτσιες.Δεν επιτρεπουν τα βασικα και αφηνουν ελευθερα τα spawn camping και τον καθε cheater.Σε ενα match σκοτωσα δυο φορες αυτον που ειχε 130-25 με το  ace cqb 52 και με kickare ο admin επειδη χρησιμoποιησα explosives!!!!

Δημοσ.

άσχετο αλλά τα save απο το campaign που αποθηκέυονται γιατί έκανα φορματ το pc και μάλλον έκανα λαθος αρχεία backup...

Δημοσ.

<p>Eπαιζα σε αυτον εδω τον server ειχα καπου score 25-4 στα μεσα του παιχνιδιου και με πεταξε με το μηνυμα οτι ειχα high ping ενω το ping μου ηταν 49 .Προφανως ο admin θα ηταν κανενας κομπλεξικος οποτε σας το βαζω εδω να εχετε υποψη σας και θα το κανω γενικα και για αλλους servers που θεωρω εγω οτι αντιμετωπιζουν χρηστες απο Ελλαδα ξερετε πως ...Συμβαινουν και αυτα δυστυχως .Στο battlelog δεν μπορω να το κανω γιατι απαγορευεται και κλειδωνουν profile .</p>

<u><span style="font-size:14px;">WeedKings CQ-L GUILIN PEAKS 24/7 NO SNIPER / DMR</span></u>

Για αυτό φεύγω Αυστραλία σε δύο χρονια...

Δημοσ.

Για αυτο παρατησα την κοροιδια.Κατι τετοιοι servers ειναι για κλωτσιες.Δεν επιτρεπουν τα βασικα και αφηνουν ελευθερα τα spawn camping και τον καθε cheater.Σε ενα match σκοτωσα δυο φορες αυτον που ειχε 130-25 με το  ace cqb 52 και με kickare ο admin επειδη χρησιμoποιησα explosives!!!!

Δεν εχει βαλει τυχαια η dice τα favorites ...Τελικα μεγαλη υποθεση . Λοιπον οπως θα βαζω τους "περιεργους" servers εδω περα ετσι θα ποσταρω και τους καλους .Ενας πραγματικα καλος server που τον χρησιμοποιω παντα σε ολα τα expansions .Δοκιμαστε τον ..

Oscarmike.com #1/4 - 2nd Assault
  • Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσει που έχω πάρει server και κανείς σας δεν μπαίνει αλλά πάτε στους ξένους για να τρώτε kick muahaha!  :devil:

πες όνομα θα μπαίνω σίγουρα θέλω να ρίχνω καντήλια στα ελληνικά κ να τα πιάνει ο κόσμος :P

Δημοσ.

Δεν εχει βαλει τυχαια η dice τα favorites ...Τελικα μεγαλη υποθεση . Λοιπον οπως θα βαζω τους "περιεργους" servers εδω περα ετσι θα ποσταρω και τους καλους .Ενας πραγματικα καλος server που τον χρησιμοποιω παντα σε ολα τα expansions .Δοκιμαστε τον ..

Oscarmike.com #1/4 - 2nd Assault

Περιμένω πως και πως να δώσει και επιλογή για blacklist...

Δημοσ.

<p>Για να παίζεις Battlefield 4 χωρίς να σε κικάρουν οι Γερμαναράδες? Really?</p>

Πλάκα κάνω ρεεεεεεεεεε!!!!

Αυστραλία όντως θα πάω αλλά φυσικά όχι για αυτόν τον λόγο!!!!!!!!!!!

<p>Μ'αρέσει που έχω πάρει server και κανείς σας δεν μπαίνει αλλά πάτε στους ξένους για να τρώτε kick muahaha!  :devil:</p>

Εχω μπει αρκετές φορές αλλά ήμουν μόνος... Ε δοκιμάζω τίποτα κουλ κασκαντερικα μόνος μου αλλά μετά από κάνα 15λεπτο βαριέμαι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...