Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μυθικά πράγματα συμβαίνουν..Στο BF5 θα σπάσουν κάθε ρεκόρ βλακείας/αστειότητας/γελοιότητας.
garrett156 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 παντως βλεπω οτι παιζει πολυ παραπονακι αλλα ολοι παιζετε και το παλευετε ακομα
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 παντως βλεπω οτι παιζει πολυ παραπονακι αλλα ολοι παιζετε και το παλευετε ακομα παρα τα προβληματα του, ειναι εξαιρετικη multiplayer εμπειρια. εντυπωσιακο παιχνιδι, απο καθε πλευρα. κριμα ομως που oi EA/DICE βγαλανε τα ματια τους, και του κολλησανε αυτη τη κακη φημη, επειδη θελανε να τα κονομησουνε με τον γρηγορο τροπο.
DJ_Duker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πλάκα κάνεις έτσι ; δε κάνω καθόλου πλάκα. ήμουν στη Metro στο B στα ασανσέρ και το μόνο που έκανα ήταν revive και heal δεξιά αριστερά τους δικούς μου που σκότωναν κόσμο. και σε κάποια φάση σκάει μήνυμα ο server "duk3r you just teamkilled X". Μετά το γρήγορο σοκ (μιας και δε πυροβολούσα) κοιτάω πάνω δεξιά και βλέπω ότι σαν όπλο μου έγραψε "Medic Bag". Edit: Μόλις βρήκα βίντεο τριών μηνών στο οποίο έγινε αυτό ακριβώς που έπαθα. Που να μην έφτιαχναν και τα bugs: 1
Zapee995 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 δε κάνω καθόλου πλάκα. ήμουν στη Metro στο B στα ασανσέρ και το μόνο που έκανα ήταν revive και heal δεξιά αριστερά τους δικούς μου που σκότωναν κόσμο. και σε κάποια φάση σκάει μήνυμα ο server "duk3r you just teamkilled X". Μετά το γρήγορο σοκ (μιας και δε πυροβολούσα) κοιτάω πάνω δεξιά και βλέπω ότι σαν όπλο μου έγραψε "Medic Bag". Edit: Μόλις βρήκα βίντεο τριών μηνών στο οποίο έγινε αυτό ακριβώς που έπαθα. Που να μην έφτιαχναν και τα bugs: Εεε οκ....Αλλοι πανε απο κεραμιδι και αλλοι απο medic bug...Που ειν το περιεργο δηλαδη?? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν μπορείτε να πείτε όμως, το παιχνίδι κρατάει τους παίχτες σε εγρήγορση. "Τι bug θα φάω σήμερα;" 2
konstantinos77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μόλις σκότωσα δικό μου χωρίς να πυροβολώ... απλά με ένα.... medic bag χαχαχαχα και ομως με εμενα εχει γινει κατι πιο επικο .Εχω σκοτωσει με την δυναμη της σκεψης ,κατι σαν το level 7 στο X -men .Eκει που προχωραγα στο map ξαφνικα μου πεταει ενα enemy ταδε killed και μου μετρησε κανονικα το Kill ενω εγω απλα κοιταζα τον αγρο .Τι ειχε γινει ομως ? Προφανως τον ειχα φαει 4-5 λεπτα πιο πριν που χτυπαγα καποιον και το hit reg ξυπνησε την ανοιξη και το μετρησε .
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το έχω πάθει και 'γω αυτό, άναβε ο σταυρός σαν να βάραγα κάποιον και μου έβγαλε ENEMY KILLED, lol.
konstantinos77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι ? Μου εχουν βγει στα options τα οπλα για το naval strike αλλα τα assignments δεν υπαρχουν πουθενα .Εχει κανεις ξεκλειδωσει οπλα απο n.s? Ok μολις τωρα μου μπηκαν εμενα με το τελευταιο Plugin τα assignments ...A ρε γιδια ..
Raikkonen86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εγώ τι να πω που έκανα triple kill με v40 την ώρα που ήμουν νεκρός και χωρίς να έχω πετάξει τπτ???
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Mετα το patch βλεπω αρκετα χαμηλο ping σε σχεση με πριν.Ενα patch που θα μας κανει να γυρισουμε πισω δεν βλεπω να βγει.
konstantinos77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παιζει την Τριτη 18 Μαρτιου να εχουμε το N.S απο οσα διαβαζω ...Ιδωμεν .
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τι ηθελα και μπηκα για να μου σπασει τα νευρα παλι.Ατομα με k/d ratio 5 μονο με rifles.Respawn kills και αορατοι killers που δεν ξερεις απο που εριξε ο αλλος.Η χρονια των epic fails παιχνιδιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα