Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως βλεπω οτι παιζει πολυ παραπονακι αλλα ολοι παιζετε και το παλευετε ακομα :P

παρα τα προβληματα του, ειναι εξαιρετικη multiplayer εμπειρια. εντυπωσιακο παιχνιδι, απο καθε πλευρα. κριμα ομως που oi EA/DICE βγαλανε τα ματια τους, και του κολλησανε αυτη τη κακη φημη, επειδη θελανε να τα κονομησουνε με τον γρηγορο τροπο.

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις έτσι ;

δε κάνω καθόλου πλάκα. ήμουν στη Metro στο B στα ασανσέρ και το μόνο που έκανα ήταν revive και heal δεξιά αριστερά τους δικούς μου που σκότωναν κόσμο. και σε κάποια φάση σκάει μήνυμα ο server "duk3r you just teamkilled X". Μετά το γρήγορο σοκ (μιας και δε πυροβολούσα) κοιτάω πάνω δεξιά και βλέπω ότι σαν όπλο μου έγραψε "Medic Bag".

Edit:

Μόλις βρήκα βίντεο τριών μηνών στο οποίο έγινε αυτό ακριβώς που έπαθα. Που να μην έφτιαχναν και τα bugs:

• Like 1
Δημοσ.

δε κάνω καθόλου πλάκα. ήμουν στη Metro στο B στα ασανσέρ και το μόνο που έκανα ήταν revive και heal δεξιά αριστερά τους δικούς μου που σκότωναν κόσμο. και σε κάποια φάση σκάει μήνυμα ο server "duk3r you just teamkilled X". Μετά το γρήγορο σοκ (μιας και δε πυροβολούσα) κοιτάω πάνω δεξιά και βλέπω ότι σαν όπλο μου έγραψε "Medic Bag".

Edit:

Μόλις βρήκα βίντεο τριών μηνών στο οποίο έγινε αυτό ακριβώς που έπαθα. Που να μην έφτιαχναν και τα bugs:

Εεε οκ....Αλλοι πανε απο κεραμιδι και αλλοι απο medic bug...Που ειν το περιεργο δηλαδη?? :P

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις σκότωσα δικό μου χωρίς να πυροβολώ... απλά με ένα.... medic bag

χαχαχαχα και ομως με εμενα εχει γινει κατι πιο επικο .Εχω σκοτωσει με την δυναμη της σκεψης ,κατι σαν το level 7 στο X -men .Eκει που προχωραγα στο map ξαφνικα μου πεταει ενα enemy ταδε killed και μου μετρησε κανονικα το Kill ενω εγω απλα κοιταζα τον αγρο .Τι ειχε γινει ομως ? Προφανως τον ειχα φαει 4-5 λεπτα πιο πριν που χτυπαγα καποιον και το hit reg ξυπνησε την ανοιξη και το μετρησε .

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ? Μου εχουν βγει στα options τα οπλα για το naval strike αλλα τα assignments  δεν υπαρχουν πουθενα .Εχει κανεις ξεκλειδωσει οπλα απο n.s?

Ok μολις τωρα μου μπηκαν εμενα με το τελευταιο Plugin τα assignments ...A ρε γιδια ..

Δημοσ.

Mετα το patch βλεπω αρκετα χαμηλο ping σε σχεση με πριν.Ενα patch που θα μας κανει να γυρισουμε πισω δεν βλεπω να βγει.

Δημοσ.

Τι ηθελα και μπηκα για να μου σπασει τα νευρα παλι.Ατομα με k/d ratio 5 μονο με rifles.Respawn kills και αορατοι killers που δεν ξερεις απο που εριξε ο αλλος.Η  χρονια των epic fails παιχνιδιων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...