Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα το server, χτες έπαιζα Metro με 64 άτομα και μέχρι 4:30 το πρωί ήταν γεμάτος, μετά άδειασε, είχε μόνο 30 άτομα.Οπότε πάει ανάλογα και με τις ώρες.Οι ''Official 64άρηδες'' είναι πάντα γεμάτοι.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις πρωινες ωρες μας,βλεπω παραπανω κοσμο στο BF3 παρα στο 4 και στο 4 μονο οι official ειναι γεματοι,Απλα το συνδιαζω με το TDM no sound bug και αδειασανε γενικοτερα οι ανω των 100 τικετ σερβερς και πεφτει ξυλο στους αλλους.

Κριμα και ξανα κριμα για το παιχνιδι,πλεον παιζω ΜΗ ομαδικα,και ουτε ξενερωνω στις μαχες βλεποντας να με σκοτωνει αλλος καθε φορα.

Το κορυφαιο που επαθα σημερα,επαιζα rush στη zavod,εριξα 1 γεμιστηρα σε εναν τυπα και ενω τις ετρωγε κανονικοτατα δεν εχανε ζωη.Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα βλεπω οτι εχω σκοτωθει και εγω και εκεινος.

Επισης δεν καταλαβαινω πωσ σε σερβερ που δεν επιτρεπονται τα mortar,ειναι ο καμπερης στην ακρη του χαρτη,εχει ριξει το μορταρ ΕΚΤΟΣ χαρτη,ριχνει και σκοτωνει ατομα και δεν banαρεται ουτε σκοτωνεται επειδη χρησιμοποιει μορταρ.

DICE, Respect απλα.

Δημοσ.

Για να πέσουν ban πρέπει να υπάρχει κάποιος admin online αλλιώς κάνουν ότι γουστάρουν οι βλάκες... Τώρα αν έχει online admin και δεν τον κάνει ban αυτό είναι άλλο θέμα και συγκεκριμένα του admin(ηλίθιος admin η δεν ξέρει πως να τον κάνει ban)...

Δημοσ.

Για να πέσουν ban πρέπει να υπάρχει κάποιος admin online αλλιώς κάνουν ότι γουστάρουν οι βλάκες... Τώρα αν έχει online admin και δεν τον κάνει ban αυτό είναι άλλο θέμα και συγκεκριμένα του admin(ηλίθιος admin η δεν ξέρει πως να τον κάνει ban)...

σε αντιστοιχη δικη μου περιπτωση ομως σε χαρτη που απαγορευονται οι καραμπινες και δεν το ειχα δει,σκοτωσα 2 ατομα και με kick-αρε χωρις να υπαρχει live admin.Αρα ειτε ειναι μακακια του admin ειτε ειναι ζουζουνι του παιχνιδιου παλι.

Δημοσ.

Ναι όντως μπορεί να υπάρχει και autoban... Αν δηλαδή σκοτώσεις κάποιο με shitgun όπως εσύ να υπάρχει ένας autoadmin που να είναι ρυθμισμένο να σε μπαναρει... Τεσπα δεν τα ξέρω και πολύ τα admninilikia...

Δημοσ.

και σαν να μην εφταναν ΟΛΑ αυτα,προσπαθω εδω και 1 ωρα να το περασω στο λαπτοπ μου να παιζω commander,παρ ολα αυτα,ενω εχω κοπιαρει ΟΛΟ τον φακελο απ το Origin του desktop στο laptop,μου λεει ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι δεν εχω το china rising για να παιξω και με παραπεμπει στο store οπου εμφανιζεται κανονικοτατα αγορασμενο.

Αν σβησω καποιο αρχειο απο το expansion κανει κανονικοτατα ενημερωση παρ ολα αυτα μου λεει οτι δεν το εχω εγκατεστημενο.

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ.

TΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ,η λυση βρεθηκε

1. Log out and fully exit Origin

2. Open your Registry Editor - Type in regedit in the Search Menu and press Enter

3. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4

4. Check for a folder named Xpack1 under the Battlefield 4 folder

If it exists -> Click on Xpack1, on the right pane see if there is a string named Installed. Double click on Installed string and set the Value data to True

If it does not exists -> Right-click on Battlefield 4 select New then select Key
- a new folder will be created, name it Xpack1
- right-click on Xpack1 > New > String Value > name this string Installed
- on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True

5. Exit Registry Editor

Δημοσ.

Και'γω το είχα κάνει αυτό όταν ήθελα να το μεταφέρω απο τον κανονικό σκληρό στον ssd  αλλά είχε μουλαρώσει και δεν έπαιζε με τίποτα.

Τελικά το ξανακατέβασα.

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι ο κοσμος σταματησε να παιζει.

Απο χτες,οι σερβερς που επαιζα εγω TDM δεν εχουν κανενα μεσα,ανω αντιθετα εχουν γεμισει οι υπολοιπες κατηγοριες.

το campaign του 4 ειναι απλα αθλιο,μια φορα το εχω τερματισει και αυτο με το ζορι οταν το ειχα κατεβασει δανεικο.Εδω και λιγο καιρο που το αγορασα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το ξαναπαιξω για κανενα λογο,τα οπλα που δινει προσωπικα δεν με απασχολουν.

ε πως να παίξουμε χωρίς ήχο :P ...οπότε επειδή πια δεν παίζω κάποιο άλλο mod..θα το παρατήσω όπως είχα κάνει για 3μήνες,και τα λέμε τότε πάλι..

Δημοσ.

Και'γω το είχα κάνει αυτό όταν ήθελα να το μεταφέρω απο τον κανονικό σκληρό στον ssd  αλλά είχε μουλαρώσει και δεν έπαιζε με τίποτα.

Τελικά το ξανακατέβασα.

ελεος.

Το 3 δεν εκανε τετοια κολπα,τι μεταφορες/ενημερωσεις απ το ενα συστημα στο αλλο και ηταν κομπλε.Ακομα και σε αυτον το τομεα το 4 παει πισω.

Και ειδα οτι στη registry εχω αλλες 3 καταγραφες στο desktop που ειναι απο το origin(οτι δηλαδη γνωριζει την υπαρχει του china rising και μπορει να το απεγκαταστησει)

Ελεος πραγματικα.

ε πως να παίξουμε χωρίς ήχο :P ...οπότε επειδή πια δεν παίζω κάποιο άλλο mod..θα το παρατήσω όπως είχα κάνει για 3μήνες,και τα λέμε τότε πάλι..

Εγω παιζω σε 16αρηδες με 100 τικετς μεχρι να φτιαχτει το θεμα,επαιζα σε 16αρη παλι με 500τικετς στη λοκερ.

Δημοσ.

Τελικά το ξανακατέβασα.

δεν χρειαζοταν. μπορουσες να δημιουργησεις ενα directory με symbolic link στο ssd, και να μεταφερεις σε αυτο τα αρχεια απο τον hdd.

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις σκότωσα δικό μου χωρίς να πυροβολώ... απλά με ένα.... medic bag!

Έχεις φάει τέτοιο πακέτο (κυριολεκτικά) στο κεφάλι να δεις; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...