Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οι Αμερικάνοι στρατιώτες είναι τίγκα στο αναβολικό, έχουν απίστευτες αντοχές.
Raikkonen86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κατι διαβασα για carrier assault στο battlelog... EDIT: http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/carrier-assault/ 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ειχα ξεχασει το TDM no sound bug και πηγα να παιξω σημερα σε 150αρη σερβερ και απο τα 89 Kills Κοντα παιζει το theme. λεω κατι επαθε επειδη αλλαξα το api σε mantle μπας και δω καμια διαφορα με την 7770(μηδενικη) ΓΙα να μην νιωθουν μοναξιες οσοι εχουν προβληματα ακομα,ειμαι ενας απο εσασ 1
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Διάβασα οτι πλέον δεν μπορείς να κάνεις repair στα scout helis στην πτήση; YEEEEEEEEEEEAH! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πλάκα έκανα mr mod,ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε το παλικάρι γράφανε στο chat του παιχνιδιού deaf simulator not a game,όλη την ώρα..Πάντως ακούγετε κανα μπαμ,στο άκυρο! Πλέον δεν ακούς,και δεν κάνουν spot,απλώς ψάχνεσαι μέσα στην γαλήνη!
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κατι διαβασα για carrier assault στο battlelog... EDIT: http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/carrier-assault/ Πολυ καλο mode που θα υπαρχει στο naval strike στο οποιο θα πρεπει η μια ομαδα να καταστρεψει το αεροπλανοφορο της αλλης ανατινασσοντας M-coms καθε φορα μεχρι να φτασεις στην μηχανη του αεροπλανοφορου .Ενδιαφερον φαινεται .. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πολυ καλο mode που θα υπαρχει στο naval strike στο οποιο θα πρεπει η μια ομαδα να καταστρεψει το αεροπλανοφορο της αλλης ανατινασσοντας M-coms καθε φορα μεχρι να φτασεις στην μηχανη του αεροπλανοφορου .Ενδιαφερον φαινεται .. Aka 2142 Titan mode. Ανακύκλωση παλιάς (όχι κακής όμως) ιδέας.
konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλα ναι το λεει και μεσα αλλα ετσι και αλλιως ολα ανακυκλωση ειναι τα modes ,το θεμα ειναι κατα ποσο υποστηριζονται στα maps . 2
black66.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Νεο kill cam bug.Τις περισσότερες φορές το kill cam δείχνει ότι νάναι .Ακόμα και ότι σε σκότωσε συμπαίκτης σου στο ίδιο team,ή οτι αυτός που σε σκότωσε βρισκεται στην άλλη άκρη του χάρτη πίσω απο πέντε τοίχους και τρία κτίρια........
icenex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Νεο kill cam bug.Τις περισσότερες φορές το kill cam δείχνει ότι νάναι .Ακόμα και ότι σε σκότωσε συμπαίκτης σου στο ίδιο team,ή οτι αυτός που σε σκότωσε βρισκεται στην άλλη άκρη του χάρτη πίσω απο πέντε τοίχους και τρία κτίρια........ αστο διάολο bug είναι κ χθες κοπάναγα το γραφείο απο τα νέυρα μου νόμιζα χακάρανε κ με σκότωναν απο το πουθενά...Πάντως ώρες ώρες βλέπω κάτι kill cam κ απορώ πως με είδε κ με σκότωσε.. Κάτι ασχετο υπάρχουν ρυθμίσεις στα γραφικά που πρέπει να τις έχω απενεργοποιημένες γιατί εγώ τώρα παίζω τα γραφικά στο φουλ κ όλα ανοιχτα.... Μιλάω για τις ρυθμίσεις που είναι μειονέκτημα να τις έχεις ενεργοποιημένες όταν παίζεις multi.
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδιά η r9 270x toxic το σηκώνει στα ultra το bf4???
black66.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση .Έχω ένα laptop με το οποίο δεν μπορώ να παίξω BF4 . Υπάρχει κάποιο app για commander mode μόνο όπως στο android ? (OS windows 8.1)
Zapee995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδιά η r9 270x toxic το σηκώνει στα ultra το bf4??? Ναι θα το σηκωσει και χωρις AA θα ειναι smooth. Μια ερώτηση .Έχω ένα laptop με το οποίο δεν μπορώ να παίξω BF4 . Υπάρχει κάποιο app για commander mode μόνο όπως στο android ? (OS windows 8.1) Οχι, δεν υπαρχει κατι και λογικα δε προκειται να υπαρξει ποτε. Ios/Android only και ισως καποια στιγμη σε WP.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδιά η r9 270x toxic το σηκώνει στα ultra το bf4??? Εξαρτάται από το πόσα frames θες για να 'σαι ικανοποιημένος, αν θες 50+ όχι, ακόμα και με ΑΑ off.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα