Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μην με βάζετε να τα ξαναλέω, αν θέλετε ρεαλισμό ArmA III is that way. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Υπάρχει, αλλά σε διαφορετικά επίπεδα. Το BF είναι στα πιο χαμηλά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν έχεις πιάσει όπλο έστω και μια φορά στη ζωή σου, θα ξέρεις ότι ρεαλισμός δεν υπάρχει σε παιχνίδι.Τώρα με το Occulus Rift με Cyberith Virtualizer κάτι γίνεται.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ξέρεις τι εννοώ Psycho, μην αρχίζουμε τώρα 100000 post debate για τον ρεαλισμό.
Alejandro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Και προτιμάτε δηλαδή το mode με τα βελάκια πάνω από τα κεφάλια των εχθρών και την kill cam ρουφιάνο; Πάω πάσο, το επόμενο βήμα είναι auto aim...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Και προτιμάτε δηλαδή το mode με τα βελάκια πάνω από τα κεφάλια των εχθρών και την kill cam ρουφιάνο; Πάω πάσο, το επόμενο βήμα είναι auto aim... Θα προτιμούσα όπως στο BF2 που προείπα.
Alejandro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Θα προτιμούσα όπως στο BF2 που προείπα. Το ένα άτομο παραπάνω στη squad δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. Στην ουσία mini map spotting ζητάς, που είναι σίγουρα πιο βολικό από το να ανοίγεις χάρτη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Έχεις παίξει το Battlefield 2; Να το πάω πιο λεπτομεριακά και να βάλω και μερικά παραπάνω. Βασικά για μένα το game θα έλεγε αν ήταν όπως τώρα (χωρίς bugs by the way) και: 1) Friendly Fire 2) Όχι άπειρο sprint 3) Minimap spot 4) Spawn on Squad Leader 5) 6-man squads. Γιατί όταν έχει φουλάρει με 5 clanmates και θες να μπεις κι εσύ και σπάει σε 2 squads, ενώ παλιότερα είχαμε 6 άτομα, ναι είναι σημαντικό. 6) Commander με manual spotting 7) Bombs (όχι JDAM. Όπως τις παλιές που με μαγκιά την πέρναγες από το παράθυρο) στα jets 8) Battlerecorder 4
garrett156 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 οχι προτιμαμε να κανουμε μαγκες τους randoms που ξαπλωνουν στα χωραφια σε ολο το παιχνιδι και βαρανε πιου πιου με τα sniper και δεν ξερεις απο που σου ερχοντε. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Kάθε mode έχει τα καλά του και τα κακά του. Εφ' όσον υπάρχει η επιλογή, ο καθένας παίζει ό,τι θέλει. Τώρα αν το Χ είναι καλύτερο του Υ, είναι σχετικό.
Alejandro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 οχι προτιμαμε να κανουμε μαγκες τους randoms που ξαπλωνουν στα χωραφια σε ολο το παιχνιδι και βαρανε πιου πιου με τα sniper και δεν ξερεις απο που σου ερχοντε. Ενώ θα έπρεπε να έρχονται στην 1η γραμμή για να τους "τρως" πιο εύκολα...
icenex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 βασικά συζητήσεις τέτοιους είδους δεν βγάζουν πουθενά.Εγω παίδες ειμαι νουμπάς θα το παραδεχτώ αλλα παίζω όλα τα class όταν βαρεθώ ή εκνευριστώ κ γενικά διαλέγω αναλόγως την πίστα αλλα κ στη τελική ειμαι όπου με πυροβολήσει ο άνεμος. Πχ Αν με σκοτώσει τανκ το παίζω μετά καμικάζι κ τρέχω με τα ρουκετοβόλα στο ένα χέρι κ με c4 άλλο και προσπαθώ να διαλύσω οτι μηχανοκίνητο όχημα βρω μπροστά μου... Ναι στις φλέβες μου κυλάει εκδικητικό αίμα 5
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν έχεις πιάσει όπλο έστω και μια φορά στη ζωή σου, θα ξέρεις ότι ρεαλισμός δεν υπάρχει σε παιχνίδι.Τώρα με το Occulus Rift με Cyberith Virtualizer κάτι γίνεται. γω πάντως στο στρατό είχα ΗΚ11....τόσο τρέξιμο δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα ποτέ ούτε ανάσα να στοχεύσω πώς τρέχουν τώρα με το pkp ,έχουμε κομάντος στο bf trained killerz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα