Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παίζετε hardcore, αφού είναι μάπα.Δεν έχει τακτική στο hardcore, ο καθένας είναι για την πάρτη του.Επίσης μου τη σπάει να μην βλέπω που είναι το @ που με σκότωσε.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα εμενα smooth παιζει αν και στην firestorm παντα υπαρχει μια αισθηση που πεφτουν τα fps σε διαφορα σημεια ...Τελος παντων ,τιποτα το hit reg παραμενει στα ιδια ,εξακολουθουν να σε σκοτωνουν αφου κρυφτεις πισω απο τοιχο κτλ ...Βαρεθηκα να παριστανω την Ιφιγενεια σε αυτη την τραγωδια .

Τι παίζετε hardcore, αφού είναι μάπα.Δεν έχει τακτική στο hardcore, ο καθένας είναι για την πάρτη του.Επίσης μου τη σπάει να μην βλέπω που είναι το @ που με σκότωσε.

Δικοπο μαχαιρι ειναι αυτο που λες ,γιατι αφενως μεν ισχυει αυτο αφετερου στο Hardcore τουλαχιστον μειωνεις καπως την επιδραση του κακου hit reg αφου εκει δεν σε βλεπει ο αλλος με τα τριγωνακια και μπορεις πχ να κερδισεις πιο γρηγορα damage αν τον δεις πρωτος .Ετσι και αλλιως σε πολλα kills στο normal μοιαζουν με Hardcore αφου σε σκοτωνουν με μια σφαιρα.

• Moderators
Δημοσ.

Θα έπρεπε να υπάρχει BF2 mode.

FF On, minimap spot (όχι τριγωνάκι), 6 άτομα squad, spawn on squad leader, κλπ.

Πριν πει κανείς κάποια από αυτά τα έχει το hardcore, αλλά δεν είναι BF2-style.

Δημοσ.

Για εμένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Επειδή παίζω σχεδόν πάντα με κάποιον ακόμα και μιλάμε μεταξύ μας, έχει τακτική, έχει λογική, έχει συνεργασία.

Για εμένα, δεν ισχύει αυτό στο normal, με τα τυράκια (τί τακτική είναι να βλέπεις τον κάθε κρυμμένο, τον κάθε ένα που είναι εκτός οπτικού σου πεδίου κλπ).

Θα μπορούσε να έχει minimap το HC και εκέι μόνο να φαίνεται ο οχτρός, με spotting.

Όσο για την killcam, είναι μεγάλη ποστιά, κατά τη γνώμη μου. Κρύφτηκε/καμπέρωσε/στήθηκε/έπαιξε έξυπνα ο άλλος...ανταμείβεται. Από που και ως που να βλέπεις πού είναι, ειδικά με το ηλίθιο σύστημα spawn που υπάρχει (μέγα λάθος, για εμένα, το να φυτρώνεις πάνω σε squad leader).

Περί ορέξεως (μου), πάντα, ισχύουν τα γνωστά...

Θα έπρεπε να υπάρχει BF2 mode.

FF On, minimap spot (όχι τριγωνάκι), 6 άτομα squad, spawn on squad leader, κλπ.

Πριν πει κανείς κάποια από αυτά τα έχει το hardcore, αλλά δεν είναι BF2-style.

Σχεδόν συμφωνώ.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το έρμο που έσβησα.

Δε μου αρέσει η λογική του spawn σε οτιδήποτε/οπουδήποτε/οποιονδήποτε.

Χαλάει την ισορροπία, γενικά.

Από το πουθενά ενισχύσεις, από παντού ντου.

Για το Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ spawn beacon δε συζητάμε καν... Το πετάμε σε όποιο map exploit βρούμε και δώσε...

Δημοσ.

καααααααααααααααααααααααι μετά το νέο patch...πάει ο ήχος...ακούω μόνο τον ήχο που φορτώνει το παιχνίδι ενώ παίζω,και που και που θυμάται να παίξει το theme του bf4...Τέλεια!

Δημοσ.

καααααααααααααααααααααααι μετά το νέο patch...πάει ο ήχος...ακούω μόνο τον ήχο που φορτώνει το παιχνίδι ενώ παίζω,και που και που θυμάται να παίξει το theme του bf4...Τέλεια!

Σίγουρα; Εγώ παίρνω όρκο ότι μέσα στο map ακούω και μουσική που βγαίνει από διάφορα σπίτια(!) πράγμα που δεν το θυμάμαι πριν από το patch αυτό.

Για να μην το γκαντεμιάσω σε μένα πάει πιο καλά από ποτέ!!! Βέβαια κάτι Kills πίσω από τοίχο ή από πάνω/κάτω ορόφους τα τρώω και ξενερώνω...

Δημοσ.

Σίγουρα; Εγώ παίρνω όρκο ότι μέσα στο map ακούω και μουσική που βγαίνει από διάφορα σπίτια(!) πράγμα που δεν το θυμάμαι πριν από το patch αυτό.

Για να μην το γκαντεμιάσω σε μένα πάει πιο καλά από ποτέ!!! Βέβαια κάτι Kills πίσω από τοίχο ή από πάνω/κάτω ορόφους τα τρώω και ξενερώνω...

μπα no sound όπως λέγαμε και στο chat ingame..

Φορτωνει με ήχους,παίζεις λίγο πάνε οι ήχοι...ακούς κανα spawner,καμιά ρουκέτα και συνήθως πάιζει το bf4 theme :P on loot είτε φορτώνει μια και καλή χωρίς και ακούγοντε τα ίδια που είπα,και πάει να επανέλθει αλλά χάνετε πάλι...Μια χαρά παιχνίδι,το φτιαααχννοουυννεεε λένε!

Δημοσ.

1. Τι παίζετε hardcore, αφού είναι μάπα.Δεν έχει τακτική στο hardcore, ο καθένας είναι για την πάρτη του.

2. Επίσης μου τη σπάει να μην βλέπω που είναι το @ που με σκότωσε.

1. Ίσα ίσα έχει περισσότερη τακτική, αν έπαιζες θα το αντιλαμβανόσουν.

2. Ε ναι. Για ποιό λόγο άλλωστε να βρεις μια καλή θέση στο πεδίο; Κάνεις 1 kill και τρέχεις αλλού... Μάλλον για Call of Duty > team deathmatch φάση είσαι.

Να και τα bugs του τελευταίου patch όπως φαίνονται στο forum του Battlelog.

Bugs

TDM NO Sound Bug - Starts after one team reaches 100 kills. Seems to only be on extended ticket settings.

No kill cards in Hardcore

AR160 Underbarrel m320 Visual Bugs - AR160 is not showing its long reload animation.

Killcam showing incorrect information about who killed you

Laser dots still getting stuck

Jet cannons not doing damage to other jets and the gunship seems more prevalent.

V40 Mini is severely nerfed in damage to the enviornment. No longer can take down fences etc

hand flare falls under the floor in operation locker

Ninja Tweaks

Possible L85A2 RPM nerf from 800 to 750

Javelin buff from 25 to 34 damage

Hardcore, the MLRS & Mortar have a crosshair on the map, Attack Jet JDAM also has a crosshair.

Aim reticle in attack and stealth jets is now fixed in the center. HUD more bold.

The supply drop actually is usable and doesn't get stuck in the skybox in Locker.

Emergency repairs for scout heli is now removed - http://www.youtube.com/watch?v=ADL4H_Qd0qg [youtube.com]

UCAV properly shows up in the killfeed

DAO12 has possible significant nerf

defibs now charge faster

Battlelog

AR160 and its assignement are not shown even if you already use it.

Live scoreboard is broken (again) at least for conquest.

If you turn level 111, then your BL rank is 00.

Server Settings

Changing Vehicle Spawn % now makes server Custom

It seems changing any setting that did not make it Custom, now makes it Custom. RoundTime, ModeCounter, etc.

• Moderators
Δημοσ.

Jet cannons not doing damage to other jets and the gunship seems more prevalent.

Αυτό υπήρχε ήδη. Αλλά ξέρουμε πόσο "αγαπάει" η DICE τα jets.

Put them on the trailers because they look cool, don't care otherwise.

Δημοσ.

1. Ίσα ίσα έχει περισσότερη τακτική, αν έπαιζες θα το αντιλαμβανόσουν.

2. Ε ναι. Για ποιό λόγο άλλωστε να βρεις μια καλή θέση στο πεδίο; Κάνεις 1 kill και τρέχεις αλλού... Μάλλον για Call of Duty > team deathmatch φάση είσαι.

Και τώρα παίζω hardcore, αλλά δεν θέλει καθόλου τακτική.Είσαι μόνος σου τελείως, αφού δεν βλέπεις καν που βρίσκονται οι δικοί σου.

Δημοσ.

Και τώρα παίζω hardcore, αλλά δεν θέλει καθόλου τακτική.Είσαι μόνος σου τελείως, αφού δεν βλέπεις καν που βρίσκονται οι δικοί σου.

Γιατί δε βλέπεις; Υπάρχει χάρτης και ενδείξεις για το που είναι οι δικοί σου.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει minimap.

Υπάρχει όμως χάρτης. Καλύπτεσαι, κοιτάς και ξανά βγαίνεις. Ρεαλισμός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...