Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε commander διαλεξε χαρτες που μπορεις να ριξεις  cruise missile.Ειχα κανει 2-3 multi kill σε κατι τυπους που ειχαν αραξει σε οχηματα.

απο που το βλεπω τουτο;

Δημοσ.

H shangai εχει μετα silk road και η zavod αν θυμαμαι καλα.Λογικα πρεπει να εχει και σε αλλους χαρτες πυραυλους.Απλα απο τα map που ειχα παιξει σου λεω.

Δημοσ.

Πανω που χθες το βραδυ επαιζα πολυ καλα και ελεγα διορθωσανε το netcode τωρα σκαει το Patch και θα τα αποτελειωσει ολα παλι ...Φτου και απο την αρχη .

Δημοσ.

Αν δεν είναι bug, στο hardcore καταργήσανε την kill card. Σε τρώει ο άλλος και αν δεν προλάβεις να δεις πάνω δεξιά, ποιός και με τι σε έφαγε, παραμένει μυστήριο. Δυστυχώς προβλέπεται οι hardcore servers να γίνουν η χαρά των cheaters.

Γενικά αναφέρονται αρκετά προβλήματα...

Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο γίνεται, και μάλιστα αρχικά έφαγα και σκάλωμα γιατί περίμενα να δω όνομα και έμεινα να βλέπω το κενό.

Δημοσ.

Καλο ειναι.Απλα το λεω γιατι πριν δυο μερες μου εγραφε οτι εχεις battlepack και σημερα το βρηκα.Απο οτι ειδα το ειχαν και αλλοι αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

ειπα κ εγω γιατι μου εδωσε veteran.

Τουλαχιστον πηραμε ενα μαχαιρακι ακομα :-D

θα μπω σε λιγακι να δω τι εφτιαξαν και τι χαλασαν :-D

Δημοσ.

Tιποτα απο netcode αρχιδια εφτιαξαν ,οι ανθρωποι ειναι για κλαματα ...Απορω που υπαρχουν ηλιθιοι να πληρωνουν τοσο αχρηστους επαγγελματιες.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είναι bug, στο hardcore καταργήσανε την kill card. Σε τρώει ο άλλος και αν δεν προλάβεις να δεις πάνω δεξιά, ποιός και με τι σε έφαγε, παραμένει μυστήριο. Δυστυχώς προβλέπεται οι hardcore servers να γίνουν η χαρά των cheaters.

Γενικά αναφέρονται αρκετά προβλήματα...

Και σε μένα το ίδιο γίνεται, και μάλιστα αρχικά έφαγα και σκάλωμα γιατί περίμενα να δω όνομα και έμεινα να βλέπω το κενό.

Επιβεβαιώνω κι εγώ για το συγκεκριμένο.

Επίσης, πολλά μικρά κι ασήμαντα που το γύρισαν κάποιους μήνες πίσω.

Ενώ πήγαινε εξαιρετικά smooth σε εμένα εδώ και 2 κοντά μήνες, σήμερα είχε πολύ άσχημη αίσθηση.

Τα fps πέσανε αισθητά (κάπου 25-30% κάτω), με αυξομειώσεις, στις ίδιες ακριβώς πίστες, στους ίδιους server που παίζω τον τελευταίο καιρό.

Για το nc, δεν ξέρω. Σε εμένα έχουν ελαχιστοποιηθεί τα καφριλίκια. Πάντα υπάρχει κάτι που σε εκπλήσει (feature είναι, νομίζω...), αλλά γενικά πλέον ξέρω τί να περιμένω (εκτός κι αν υποσυνείδητα εκπαιδεύτηκε ο εγκέφαλος και το χέρι μου και κάνει αυτόματη διόρθωση).

Αναμένουμε μπάλωμα του μπαλώματος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...