comfuzio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ναι, αν τα οικονομικά μου, μου επιτρέψουν για πιο πολλούς θα το ανεβάσω
Raikkonen86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλή κίνηση φίλε! Θα μπω ποιο μετά! Edit: πόσο τον νοίκιασες??
comfuzio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 8.5 Ευρώ και μου έδωσε και δωρεάν mumble server για 10 άτομα. Όποιοι θέλετε Info στείλτε pm να σας δώσω
M@ri0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Υπάρχει το premium κάτω από 35 που το βρίσκω στο skroutz, να το χτυπήσω?
wargasm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Υπάρχει το premium κάτω από 35 που το βρίσκω στο skroutz, να το χτυπήσω? Αυτο με ετρωγε και εμενα πριν καμια βδομαδα... Αλλα απο τη στιγμη που το παιχνιδι μου επαιζε χαρτι απο τη πρωτη μερα που το περασα, δεν με προβληματισε ποτε και γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερονται εδω, το πηρα γιατι ξερω πως απλα θα πατησω να παιξω και θα παιξω. Τωρα αν εσενα σου κανει νερα, δεν θα εκανα τη κινηση... Οσο για το Titanfall απλα δεν εχει καμια σχεση σαν παιχνιδι με το battlefield, εμενα προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση να παιξω καθαρα θεμα ρεαλισμου. Το μονο κοινο που εχουν ειναι η κατηγορια στην οποια ανοικουν. 1
comfuzio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 για 64 πόσο πάει; 54,40 να ξέρετε πάει 0,85ευρώ το slot
wargasm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 54,40 να ξέρετε πάει 0,85ευρώ το slot Για ποσο καιρο?
M@ri0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο με ετρωγε και εμενα πριν καμια βδομαδα... Αλλα απο τη στιγμη που το παιχνιδι μου επαιζε χαρτι απο τη πρωτη μερα που το περασα, δεν με προβληματισε ποτε και γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερονται εδω, το πηρα γιατι ξερω πως απλα θα πατησω να παιξω και θα παιξω. Τωρα αν εσενα σου κανει νερα, δεν θα εκανα τη κινηση... Οσο για το Titanfall απλα δεν εχει καμια σχεση σαν παιχνιδι με το battlefield, εμενα προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση να παιξω καθαρα θεμα ρεαλισμου. Το μονο κοινο που εχουν ειναι η κατηγορια στην οποια ανοικουν. Κάπου μπλέχτηκες. Δεν έγραψα πουθενά ότι μου κάνει νερά το BF4. Και επίσης το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Δηλαδή αν ξεκινήσω να παίζω Titanfall, δεν θα σταματήσω να παίζω BF4, εκτός κι αν με απορροφήσει τόσο πολύ. Από τη beta του Titanfall έμεινα αρκετά ενθουσιασμένος (μου αρέσει η ταχύτητα που έχει το παιχνίδι) και παρότι δεν είμαι και ιδιαίτερα fan των FPS, το Titanfall με έκανε να ξαναρχίσω να παίζω BF (έχω να παίξω από το Bad Company 2) Από την άλλη, όταν με σκοτώνουν μέσα από τους τοίχους, είναι ώρες, ώρες που θέλω να το απεγκαταστήσω το ρημάδι. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από M@ri0
wargasm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάπου μπλέχτηκες. Δεν έγραψα πουθενά ότι μου κάνει νερά το BF4. Και επίσης το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Δηλαδή αν ξεκινήσω να παίζω Titanfall, δεν θα σταματήσω να παίζω BF4, εκτός κι αν με απορροφήσει τόσο πολύ. Από τη beta του Titanfall έμεινα αρκετά ενθουσιασμένος (μου αρέσει η ταχύτητα που έχει το παιχνίδι) και παρότι δεν είμαι και ιδιαίτερα fan των FPS, το Titanfall με έκανε να ξαναρχίσω να παίζω BF (έχω να παίξω από το Bad Company 2) Από την άλλη, όταν με σκοτώνουν μέσα από τους τοίχους, είναι ώρες, ώρες που θέλω να το απεγκαταστήσω το ρημάδι. Μαλλον εσυ εισαι λιγο μπερδεμενος, γιατι ωρες ωρες θες να το απεγκαταστησεις το ριμαδι αλλα απο την αλλη μας ρωτας αν αξιζει να παρεις το premium... μμμ οκ. Και δεν συμπερανα απο πουθενα οτι εσυ εχεις προβλημα με το game ουτε ανεφερα κατι τετοιο, μιλησα για μενα πως το σκεφτηκα τοτε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η DICE ξέρει από trailers/themes http://www.youtube.com/watch?v=BKUF6sbREYQ
SlackulatoR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είναι επειδή πάνω σε αυτά δουλεύει άλλο department τους 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δηλαδή βλέπεις τα trailer τους και λες εδώ είμαστε, μόλις βάζεις το παιχνίδι τους πετάς 2 μούτζες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα