Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αυτό το preset είναι MUST.Βγάζει τελείως την οποιαδήποτε θολούρα έχει το παιχνίδι από τις ρυθμίσεις της DICE και τα χρώματα γίνονται όσο φυσικά πρέπει να 'ναι :

http://sfx.thelazy.net/games/preset/746/

αχρειαστα πραγματα ..Βλεπεις εσυ καμια θολουρα τωρα στο παιχνιδι της dice?Aλλου ειναι τα issues...
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπο τα comparisons που βλεπω οι αριστερες εικονες δεν υπαρχουν ετσι στην τελικη εκδοση ,στην beta δεν θυμαμαι για να ειμαι ειλικρινης αν ηταν τοσο θολο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει βαλει fxaa .Παντως εμενα δεν ειναι οπως στις αριστερες εικονες  με την καμια ,ουτε καν εχει τοσο μεγαλη θολουρα οπως δειχνει αυτος .

Δημοσ.

Τόση έχει με FXAA, αλλά το FXAA επηρρεάζει τα textures πιο πολύ παρά τα χρώματα.Τώρα που το δοκίμασα, το έξτρα sharpness που δίνει στην εικόνα είναι ωραίο.

Δημοσ.

Xαχαχα οτι ναναι ...Ναι βαλε εσυ sweet fx να δεις αυτο που θα βλεπες κανονικα με to dv.Διαβασε προσεκτικα τι λενε μεσα τα updates του sweet fx...

To digital vibrance της nvidia δινει λαθος χρωματα ? loooooooooool H σωστη ρυθμιση για το monitor ειναι βαζεις default τα χρωματα στο monitor σου ή τα αυξανεις λιγο πολυ λιγο και ρυθμιζεις απο το control panel της nvidia το vibrance το οποιο ειναι ακριβως για αυτο το λογο ,δεν δημιουργει καθολου κορεσμο ακομα και 100% να το πας ..

Δημοσ.

Tι λες μωρε εχεις κοπανησει τσιπουρα βραδιατικα ? Σου λεω αν βαλεις default τις ρυθμισεις στο monitor και αυξησεις το vibrance ελα να δεις πως φαινονται τα χρωματα ,ουτε κουραζουν ουτε εντονα ειναι αλλα συγχρονως φαινονται ομορφα οσο ακριβως πρεπει ..Εσυ μεχρι προχθες δεν ειχες παρει χαμπαρι οτι υπαρχει το vibrance στο control panel ...

Δημοσ.

Είπα να νοικιάσω τον δικό μου BF4 server. Όποιος θέλει ας μπει Link.png Site: εδώ !

Για αρχή είναι για 10 μόνο άτομα και υπάρχει whitelist για το login για μένα και για έναν κολλητό μου. Για active admin θα είμαι μέσα όσο μπορώ αλλά αν υπάρχει θέμα με παίχτη(ες) μου το λέτε εδώ ή στο origin και θα τον βάλω σε banlist.

Και όποιος έχει εμπειρία με το Procon με plugins κτλ που να μπορούν να κάνουν τον server πιο καλό ας μου πει κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη! 

• Like 5
Δημοσ.

Είπα να νοικιάσω τον δικό μου BF4 server. Όποιος θέλει ας μπει Link.png Site: εδώ !

Για αρχή είναι για 10 μόνο άτομα και υπάρχει whitelist για το login για μένα και για έναν κολλητό μου. Για active admin θα είμαι μέσα όσο μπορώ αλλά αν υπάρχει θέμα με παίχτη(ες) μου το λέτε εδώ ή στο origin και θα τον βάλω σε banlist.

Και όποιος έχει εμπειρία με το Procon με plugins κτλ που να μπορούν να κάνουν τον server πιο καλό ας μου πει κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη! 

μεχρι 10 ατομα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...